sergio.s ruissaloruissalon telakkasergio 4sergio 3sergio 2sergio 1sergio 5sergio 6TURKU1turku2turku3
Kiitos kuvausavusta Tuomakselle ja Hennalle.

Päätin vähän hiljentää tahtia ja hengähtää kotona, mutta toisin kävi. Purin ja pakkasin laukkuni ja karkasin Turkuun!  Ajattelin kotona yksin olemisen tekevän hyvää, mutta se ei tuntunutkaan siltä, miltä etukäteen olin kaavaillut, joten vaihdoin suunnitelmaa lennosta – miksi ei? Turusta matkani jatkui tänään Helsinkiin ja huomenna vielä Tallinnaan.

Turku on niin mielettömän ihana kesäkaupunki, rakastan jokirannan tunnelmaa ja viihtyisiä ravintoloita. Tänään kuitenkin suunnattiin lounaalle Sergio’siin Ruissalon Telakalle. Taverna-tyyppisen raflan terassilla voi nautiskella pizzoja viinilasillisen äärellä ja  tsiigailla samalla merimaisemia, ai että. Telakalta löytyy myös sisustusliike Avelia, jossa kannattaa ehdottomasti myös poiketa. Hypätkää vesibussin kyytiin ja piipahtakaa Ruissalon Telakalla. Fiilis siellä on ihan kuin olisi lähtenyt vähän pidemmällekin.

En koskaan kuitenkaan selviä ilman pientä säätöä. Ilman sitä minä en varmaan olisi minä, kai se pitää vaan hyväksyä. Lounaan jälkeen tajusin, että mun passi on Tampereella ja siitä starttasi pieni seikkailu, kilpajuoksu aikaa vastaan. Nyt takataskussa on väliaikainen passi, joka mitätöi kotona olevan passin, mutta pääsempäs ainakin ihan varmasti huomenna laivaan. Maanantaina sitten hakemaan uutta passia pikana, nimittäin Kroatian reissuakin pukkaa pian.

-Maj

 

4 Comments

 1. Dree 14.6.2018

  Ihanat noi mustat kengät, mistä ne on ostettu :)?

  Vastaa
  • Maj 15.6.2018

   Moikka – ja kiitokset! Nuo on & Other Storiesin sandaalit, mun lempparit :)

   Vastaa
 2. Turku on kyllä ihana. Pitäisi tehdä kesäreissu sinne aivan ehdottomasti. ❤ Olen vieraillut Turussa viimeksi teininä.

  Vastaa
 3. Maj 16.6.2018

  No ehdottomasti, Turkuun vaan! Mäkin oon menossa parin viikon päästä uudelleen ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *