Tuulettimen hankinta on vieläkin mietinnän alla, sillä haluamani mallit ovat loppuunmyytyjä. Tuulettimia on ilmeisesti myyty ennätysmäärät ja täällä Tampereella ne ovat kokonaan loppuneet monesta paikasta. Onneksi vilvoitella voi muillakin tavoilla, uiminen on ehkä yksi parhaista keinoista. Aloitin viime viikolla iltauinnit – ja parina yönäkin olen käynyt  uskaltautunut uimaan. Ihanan viileä tunne iholla säilyy pitkään ja nukkuminen on huomattavasti helpompaa. Yleensä se on ensilumi, joka yllättää suomalaiset, mutta nyt se on kyllä helle, huh!

yöuinti1yöuinti2yöuinti3yöuinti4yöuinti5yöuinti6yöuinti7

Hervantajärvessä oli superlämmintä vettä, polskittiiN siellä tänään vaikka kuinka pitkään – tosin lasten mielestä ihan liian vähän aikaa. Aurinko paistoi kuumasti vielä kahdeksan aikaan illalla – toistan varmasti itseäni ja muitakin, mutta onhan se ihan mieletöntä. Tampereella on niin paljon kivoja uimapaikkoja, mikä on teidän mielestänne kaikista paras?

-Maj

1 Comment

  1. Tämä helle tosiaan yllätti. Huh huh.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *