ruissi1ruissi2

Aurikolasit – Le Specs
Mekko – Minimum
Kengät – Dr. Martens *saatu INCH” Storesta

ruissi3

Blogin puolella on ollut pari päivää hiljaiseloa, mutta oikeassa elämässä on ollut meininkiä sitten senkin edestä. Ruisrock oli ihan mieletön tänäkin vuonna. Ihana, mutta hiukan uuvuttava viikonloppu siis takana. Ruississa tuli käveltyä  paljon ja keikoilla pompittiin tasajalkaa maiharit jalassa, niin kyllähän se tässä iässä jo vähän tuntuu – no, ehkäpä huomenna ei enää huomaakkaan?

Aurinko paisteli koko viikonlopun, joten kevyt mekko oli aika täydellinen ja niin helppo festarivaate. Illan tullen heitin kangaskassista nahkarotsin päälle ja se riitti. Tästä Minimumin punaisesta mekosta tuli muutamia kyselyitä Instan puolelle, sitä täältä sitä saa tilattua – kaikkia kokojakin näytti olevan vielä saatavilla :)

-Maj

1 Comment

  1. […] jengi: No tietty oma. Kiitos Henna, Petteri ja Mari <3 Seikkailtiin yhdessä ja erikseen, välillä eksyttiin ja kuljettiin kukin omia reittejä mut […]

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *