Helteinen ja touhukas viikko alkaa olla pikkuhiljaa lopuillaan. Ollaan oltu Sampan kanssa aika paljon menossa ja nähty niin monia meille rakkaita tyyppejä. Tämä viikko on ollut hyvä.

Saatiin myös viimeinkin onnellinen ja ruskettunut Rebekka takaisin kotiin. Rebellä oli ollut kiva reissu. Salakuuntelin aikaisemmin tällä viikolla sisarusten puhelinkeskustelua ja voi vitsit, miten suloisen kuuloista heidän jutustelunsa oli. Parin päivän erossa olon jälkeen täällä alettiin kaipaamaan isosiskoa kotiin ihan tosissaan. Samuel ja Rebekka ovat pyörineet koko kesän tiivisti yhdessä, joten uskon, että tämä pieni breikki teki varmasti heille tosi hyvää.

metsäseikkailumetsäseikkailu2metsäseikkailu3kirskaanniemi

Kuvat on otettu Kirskaaniemestä, meidän lemppari retkeilypaikasta. Pakattiin eilen vähän evästä reppuun ja napattiin ystävät mukaan Kirskaaniemeen. Miksi muuten mikä tahansa ruoka maistuu niin hyvältä kun sen syö retkipaikalla? Mietittiin myös, että uskaltaisimmeko joskus olemaan yön yli retkellä? Let’s see.

Kirskaaniemen retkipaikalle johtavaa polkua pääsee tallustelemaan ympäri vuoden – ja maisemat on ihmeellisen kauniit kaikkina vuodenaikoina.

 

metsäseikkailu5metsäseikkailu6metsäseikkailu7metsäseikkailu8metsäseikkailu9metsäseikkailu10

Lämpötilat ilmeisesti pysyy samoina ensi viikollakin, ihan kreisiä! En enää pysyy laskuissa montako kertaa ollaan käyty uimassa, pari päivää tuli vietettyä aamusta iltaan veden äärellä ja iltauinti on myös ihan must!

Kai tässä voisi jo vähän alkaa suunnittelemaan uutta viikkoa, mulla on ensi perjantaina synttäritkin, woop! Mitäs teillä on mielessä? Oletteko jo ihan kuumuuden uuvuttamia?

-Maj

1 Comment

  1. Maija 23.7.2018

    Pieni irtiotto tekee sisaruksille hyvää. Uiminen on kyllä näillä helteillä ihanaa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *