Ruissiväsymyksestä on nyt kokonaan toivottu ja täytyy taas kerran todeta, että viikonloppu oli varmasti yksi tämän kesän parhaista, ihan kuten viime vuonnakin. Hanne kiteytti kaiken niin täydellisesti;  keho ja mieli ovat ihan hellänä onnesta. Olen aivan samaa mieltä.

ruisrock1

x Kotimaisilla artisteilla on niin kovia keikkoja. Paras oli tietysti Gasellit – kuinkas nyt muutenkaa? Papru, Vesta, Töölön Ketterä ja Ruusut olivat myös huikeita. Dua Lipa best ja sunnuntain kruunasin N.E.R.D:n keikka. Tänä vuonna me kunnostauduttiin keikkojen suhteen huomattavasti viime vuotta paremmin, krhöm!

x Meillä oli hyvä festaritiimi Hennan, Idan ja Petterin kanssa, vaikka välillä kuljettiin erillämme omia reittejämme. Tapasin niin paljon vanhoja tuttuja, sellaisia hyviä tyyppejä, joihin ei ole tullut törmättyä vuosiin. Treffien sopiminen tiettyyn aikaan ja paikkaan oli välillä haasteellista, mutta onnistuttiin aina kuitenkin löytämään tiemme takaisin porukkaan. Kyllä muutamia uusiakin tuttavuuksiakin syntyi, terkkuja vaan vesibussijengille!  Ruississa parasta on ihmiset ja seikkailut.

ruisrock2

x Ruisrockin maagista säätä on hehkutettu jo niin miljoonaan otteeseen, mutta vielä kerta kiellon päälle. Perjantaina taisi olla alkuun vähän pilvistä, mutta muuten aurinko paistoi IHAN koko ajan. Oli ihana festaroida kevyissä vaatteissa ja kyllähän kaunis sää jo itsessäänkin nostaa tunnelmaa.

ruisrock3ruisrock8

x Viikonlopun paras drinkki oli Aperol – ja se taitaa olla kyllä muutenkin olla tämän kesän the juoma. Me syötiin Idan kanssa kolme päivää pelkkää pitsaa, välipalaksi, lounaaksi ja illalliseksi yöpalaksi. Parasta oli tuo Wood+Firen vuohenjuusto-bataatti-korianteri-pitsa. Nyt on mun pitsakiintiö ainakin hetkeksi täynnä.

ruisrock4

x Vesibusseilla oli kätevä körötellä festarialueelle ja takaisin. Paluumatkoilla oli niin hauskoja hetkiä; kannalta fiilisteltiin auringonlaskuja ja käytiin henkeviä keskusteluja. Yhdellä reissulla joku vaan yksinkertaisesti päätti, että mulla on synttärit. Koko botskin porukka lauloi kuorossa paljon onnea vaan. No, nyt nekin on sitten juhlittu näin hyvissä ajoin alta pois. Oikeasti täytän 33-vuotta tämän kuun lopulla, iiks!

ruisrock5ruisrock6

x Yövyttiin Rauhankadulla suloisessa Airbnb-kämpässä Idan ja Petterin kanssa. Aamupala-hetket olivat ihania, siinä me istuttiin toipumassa kasvonaamiot kasvoilla ja käytiin läpi edellisen päivän tapahtumat. Hereille pääsemiseksi tarvittiin kahvia kuppi jos toinenkin.

ruisrock7

En oikein tiedä miten mikään olisi voinut sujua paremmin. Kiitos Turku ja Ruisrock 2018 ja kiitos kaikki ihanat tyypit. Tätä viikonloppua varmasti muistellaan syksyn ja vielä talvenkin mittaan hymyssä suin. Ensi vuonna uudestaan sitten, vai mitä sanotte?

-Maj

 

2 Comments

  1. Maija 11.7.2018

    Tulipa hyvä fiilis kun luki tekstin, ihana.

    Vastaa
  2. Riikka 14.7.2018

    Mistä tuo ihana ikkunalautakuvassa näkyvä sininen mekko on? 😍

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *