Hatanpään kartanon kupeessa sijaitsevassa ruusutarha on aivan ihana paikka! Jos kaipaatte jotain kivaa puhaa, niin tehkääpä retki sinne. Ruusutarhalta löytyy 200 erilaista ruusua, ah. Paras aika ruusutarhalla vierailuun on tästä eteenpäin aina syyskuun loppuun.

ruusutarha1ruusutarha2

Kartanokahvila Kuiskeesta saa lounassalaatteja, kahvia & leipomotuotteita. Mielestäni on söpöä, että kahvilasta saa lainata viltin & piknik-korin, jota voi täydentää kahvilan herkuilla. Piknik ruusutarhassa nautittuna kuulostaa aika täydellisiltä treffeiltä vai mitä? Mekin oltaisiin Caritan kanssa ehdottomasti myös napattu mukaamme piknik-kori, mutta jäätiin sateen takia nauttimaan lounasta terassille, ei sekään yhtään huono vaihtoehto ollut.

ruusutarha3ruusutarha4ruusutarha5ruusutarha6ruusutarha7ruusutarha8

Siellä me kaksi oltiin ihan innoissamme, kreisit ruusuleidit vauhdissa. Bongailtiin ruusulajikkeiden nimiä ja tuoksuteltiin menemään.

Opiskelijoiden pitämä Kuiske-kesäkahvila on avoinna arkisin kello 10–20 sekä satunnaisesti sunnuntaisin. Kannattaa tarkistaa aukiolot vielä varmuuden vuoksi täältä, sillä niissä on muutamia poikkeuksia.

-Maj

2 Comments

  1. Maarit 13.7.2018

    Upea mekko! Mistä se on?:)

    Vastaa
  2. Maj 18.5.2019

    Moikka! Tämä mekko on Zarasta :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *