ruusut1

x Loman jälkeen oma koti tuntuu taas niin kivalta. En muistanutkaan miten raikasta ja valoisaa täällä on! Parvekkeen vihreät asukit ovat edelleen elossa, kiitos hoitoavusta veljelleni <3

x Tekee mieli syödä terveellisesti ja tehdä ruokaa itse, koko viikko tuli mussutettua kaikenlaista, paitsi makeita herkkuja. Voitteko kuvitella, että en ostanut yhtään jäätelöä koko viikolla? En minäkään. No okei, vähän himoitsen myös sushia. Heittäkää vinkkejä kehiin helpoista ja hyvistä arkisista safkoista? Sellaisista, joiden ainekset löytyy lähikaupasta ja joista lapsetkin ehkä saattaisivat tykätä.

x Kotiaskareet kiinnostaa. Matkalaukku on jo purettu ja kaikki tavarat on omilla paikoillaan. Mulle tulee rauhallinen fiilis kun pesen pyykkiä, järjestelen tavaroita ym. Siivoilu on parempaa terapiaa kuin shoppailu vai mitä mieltä olette?

 

ruusut3

x Sunnuntai ei tunnu yhtään sunnuntailta, olen ihan sekaisin päivistä. Ei edes ole sitä ärsyttävää alakuloista virettä, mikä mulla sunnuntaisin yksin ollessani toisinaan on. Onneksi ei ole.

x Oon kuunnellut tänään touhuillessani  Lykke Lin Jaguars in the air -biisin monta kertaa. Laittakaapa soimaan, sopii loistavasti tähän sunnuntaihin, myös ”so sad so sexy” on ihana, mutta jättäkää  se mielummin johonkin toiseen päivään.

x Ensi viikolle ei ole vielä oikein muita suunnitelmia kun Ruisrock. Tuntuu vähän haikealta lähteä, kun olin viime viikon erossa lapsista. Ehkä me puuhaillaan koko alkuviikko yhdessä sellaisia juttuja, mistä lapset eniten nauttivat.

 

ruusut2

x Loma on sopivan pituinen silloin, kun voisi vielä jatkaa sitä muutaman päivän, mutta samaan aikaan tuntuu hyvältä lähteä kotiin.

Kirjoittelen lisää vielä reissusta myöhemmin, millaiset Kroatia-jutut teitä kiinnostaa?

-Maj

4 Comments

 1. Kivoja ajatuksia. Kiva tällainen postausmalli. ❤

  Vastaa
 2. Inkeri 2.7.2018

  Lisää Kroatia vinkkejä! Ruokapaikkoja! Hyviä kauppoja!

  Vastaa
 3. Minnimanna 3.7.2018

  Kiinnostaa tietää, miten ystäväsi kanssa valmistauduitte rantapäiviin tai ylipäätään aurinkoiseen säähän. Eli siis, ihan kasvorasvoista, aurinkosuojista, meikistä (käytätkö reissussa helteessä?) lähtien kiinnostelee:). Onko jotain hyviä vinkkejä asuihin/asusteisiin helleolosuhteisiin?

  Vastaa
 4. Virpi 5.7.2018

  Hahaa, ei oo todellista. Olin just kans Kroatiassa ja kärsin samasta pakkausdilemmasta – ei yhtään huoletonta hellemekkoa kaapissa. Mutta nyt on 😋

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *