Heinäkuun viimeinen päivä ja helteet sen kun jatkuu. Muutamia kivoja kesäseikkailuja on vielä tiedossa, mutta ensi viikolla alkaa koulut ja erästä tyyppiä jännittää kovasti eskarin ensimmäinen päivä. En osaa yhtään suhtautua siihen, että arki on kohta täällä, ei tunnu siltä yhtään.

Pitäisi käydä ostamassa uusi reppu ja muutama muukin varuste tulevalle metsäeskarilaiselle ja pientä penaalin täydennystä myös tokaluokkalaiselle. Pitäisi nimikoida vaatteet ja kehitellä jostain järkevä päivärytmi, kyllä se arki varmaan alkaa sujumaa, kunhan vain päästään alkuun.

järvet5järvet4

Heinäkuussa blogi on päivittynyt harvakseltaan, ollaan oltu (paljon) menossa – ja olen ajatellut, että ehkä teilläkään ei ole aikaa lukea mun kirjoituksia niin ahkerasti. Koneen äärellä istuminen on tällä hetkellä hikistä hommaa, sormet nihkeinä naputtelen tätä postausta ukkosen jyristessä taustalla.

järvet3järvet1järvet2

Lastenvaatteiden nimikointi on muuten tänä syksynä iisiä, siitä on tulossa vinkkiä ihan pian – ajattelin nimittäin olla se tyyppi, joka voi vaan hymyillä tyytyväisenä, kun asiasta muistutetaan vanhempainillassa seuraavan kerran ;)

Miltä teidän kesän bucket list näyttää? Saitteko yliviivattua ne kaikista tärkeimmät jutut? Entä ahdistaako jo syksyn muistilista vai onko kaikki kondiksessa?

-Maj

3 Comments

 1. Kaija 31.7.2018

  Syksy vähän jännittää! Toivotaan, että siitä tulee pitkä ja lämpöinen. Joka päivä täytyy blogisi kurkata.

  Vastaa
 2. Anonyymi 4.8.2018

  Just ajattelin googlettaa, mikä olisi helpoin konsti nimikoida lasten vaatteita, mutta jäänkin odottelemaan sinun vinkkiäsi :)

  Vastaa
 3. Leena-mummi 8.8.2018

  Ei oo ”listaa”🤣

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *