yyteri2rannat yyteriyyteri4yyteri5yyteriyyterin hiekkarannatyyteri8yyteri poriyyteri10yyteri11

Ihana rantsupäivä takana, huoleton ja onnellinen. Yhtäkään negatiivista ajatusta ei eksynyt päähäni ja mieli on edelleenkin kevyt. Saimme Samuelin kanssa seuraa ystävästäni Repekasta ja hänen suloisesta tyttärestään. Meidän oma Rebe jäi eilen siskoni hoiviin, hän saa kokeilla hetken karavaanarielämää. Vähän haikein mielin jätin tytön, mutta en olisi hennonnut kieltääkään kun toisen naama oli kuin hangon keksi.

Yyteri on kyllä mun happy place. Oltiin tänään kuusi tuntia rannalla ja ihan hyvin voisin huomenna lähteä takaisin ellei velvollisuudet kutsuisi. Merivesi vilvoitti ihanasti, kun lämpöä oli yli kolmekymmentä astetta, huh.

Rantapäivän jälkeen takapenkillä tuhisi kaksi suloista (ja erittäin hiekkaista) kaverusta ja me ajeltiin takaisin Tampereelle tyytyväisinä tämän kesän lempparibiisejä kuunnellen. Suunniteltiin reissua Hankoon ja haaveilen Kalajoestakin, vaikka tiedän, että en  todennäköisesti tule sinne ehtimään tänä kesänä. Nosaapa nähdä mihin seikkailut vie.

-Mari

2 Comments

 1. Leena-mummi 21.7.2018

  Tonne tahtois, Taitaa se merivesikin lämmetä vähäsen… Max haluu hiekkarannalle🤣

  Vastaa
  • Maj 24.7.2018

   No menkäähän käymään, siellä oli niin ihana!Porissa olis maauimalakin ;)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *