Kyllä se tästä kunhan vain pääsisi alkuun, totesi lapsia kouluun yhtäaikaa kanssani tuonut kaveri. Arjesta me puhuttiin. Toistaiseksi vielä moni pieni juttu on hakusessa, missähän on kumpparit ja välikausihousut? En osaa vielä sanoa kuinka kauan meillä menee heräämisestä siihen, että ollaan ulkona ovesta.

No, ehkä parin viikon päästä tiedän tarkasti montako minuuttia voin torkuttaa. Lapset ovat saaneet uusia kavereita, joiden nimiä en meinaa muistaa. Harrastusten ajat ja paikat menevät sekaisin. Vähän vielä pitää totutella syksyn rytmiin, mutta kohta kesäloma on muisto vaan ja kaikki pyörii kuten ennenkin. Päivät kuluvat niin nopeasti, meinaa ihan hengästyttää.

street1street2street6

Samuelin vaatteet – Gugguu *saatu
Tennarit – adidas

Rebekan takki – Zara
Muut vaatteet & asusteet – Gugguu *saatu
Tennarit – Vans

street7street3street5street8

Luulin, että sisarusten välinen kinastelu loppuisi nyt kun he ovat päivät erillään. Eipä muuten loppunutkaan, täällä tapellaan vaan entistä enemmän. Tänään käänsin keittiönpöydän eri asentoon, että nuo kaksi saavat istua mahdollisimman kaukana toisistaan. Näitä kuvia otettaessa teki tiukkaa olla lähekkäin, kumpikin olisi halunnut olla vaan kuvissa yksin. Mitä ihmettä tämä nyt oikein on?

Ps. Rebekalla kuvissa olevat asusteet tulivat tänä aamuna myyntiin. Tuon tupsupipon voisin ottaa itsellenikin!

 

-Maj

3 Comments

 1. Sylvia 16.8.2018

  Tosi kivat kuvat söpöistä lapsistasi kuitenkin. <3 Kiva fiilis.
  Joo, jos tässä jotenkin vaan pääsisi taas tän "ison pyörän" kyytiin. Jalat on polkimilla, mut vähän nykii vielä.

  Yst. Sylvia

  Vastaa
 2. Mitu 17.8.2018

  Aivan ”järkyttävän” kauniit sisarukset!

  Vastaa
 3. Kaija 19.8.2018

  Ihanat kuvat ja söpöt lapset sekä vaatteet.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *