Tänään lähdettiin Jonnan kanssa aamulla aikaisin Helsinkiin. Meillä molemmilla oli tismalleen samat ajatukset; olo oli nuhruinen ja vaatteetkin tuntuivat aivan vääriltä. Tiedättekö sen fiiliksen? Kun aamulla ei ehdi pesemään hiuksia, meikki ei toimi ja tulee hädässä puettua päälle ihan mitä sattuu? Silloin tekisi mieli palata takaisin kotiin, mennä suihkuun ja aloittaa koko päivä alusta. Ehkäpä muut eivät hoksaa mitään, mutta itsellä on juuri sellainen olo, että tekisi mieli kadota jonnekin. Kotiin peiton alle.

Luulen, että meillä kaikilla on välillä näitä päiviä. Pohdin  juuri, että miten sen nuhruisen ja epävarman olon sitten voisi fiksata? En oikein keksi mitään fiksua vastausta. Keskittymällä asioiden tekemiseen ja muihin ihmisiin. Kertokaa te?

lancome 1lancome 2lancome 3

Paita ja hame – H&M
Tennarit – Superga *saatu

Kuvat – Jonna Leppänen

lancome 4lancome 5

Täällä me kaksi nuhruista istuskellaan junassa matkalla takaisin Tampereelle. Yksi klassinen vinkki lähmäisen olon pelastamiseksi tuli mieleen; laita lempparihuulipunaa huulille tai käy lounastauolla ostamassa joku uusi sävy. Mun fiilis ainakin koheni, kun pääsin Lancomen tilaisuudessa meikkajan penkkiin ja sain huulilleni upean kirkkaanpunaisen sävyn. Lisää päivän fiiliksiä löytyy IG-storiesin puolelta :)

 

Kiitos vielä ihanasta iltapäivästä Lancomelle!

-Maj

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *