*Kaupallinen yhteistyö, Terranova

En ole oikein koskaan perehtynyt kunnolla vitamiineihin, mitä kannattaisi ottaa ja miksi? Jos haluaa vaan välttämättömimmät vitamiinit, niin mitä ne sitten olisivat?

Laitettiin yhteistyön merkeissä Terranovan kanssa mun vitamiini-asiat kuntoon ja sain heiltä omiin tarpeisiin sopivat tuotteet.

terranova vitamiinitvitamiinit a b c

Terranovan vitamiinit ovat puhtaita ja lisäaineettomia, eivätkä ne sisällä täyteaineita, säilöntäaineita, sidosaineita tai makeutusaineita.  Terranovan ravintolisissä käytetään vitamiinien ja hivenaineiden lisäksi aina mahdolisuuksien mukaan luomulaatuisia yrttejä ja kasveja. Ne tehoastavat ravintoaineiden imeytymistä ja koska tuotteet eivät sisällä mitään turhaa, ne imeytyvät hyvin ja elimistö osaa hyödyntää ne paremmin kuin epäluonnolliset vastaavat.

Vitamiineissa käytetyt yrtit ja kasvit ovat tuorepakastekuivattuja, mikä säilyttää hyvin niiden tärkeät ravintoaineet. Tummiin lasipurkkeihin pakatut ravintolisät pysyvät tuoreina sillä ne ovat paremmin turvassa auringonvalolta, mutta purkit kannattaa joka tapauksessa säilyttää pois suorasta auringonvalosta ja lämmöstä, keittiön kaapissa vaikkapa.

terranova vitamiini

D-vitamiini: Ihan kaikille, ympäri vuoden. Ota aamulla, mutta ei yhtä aikaa kahvin kanssa! 

D-vitamiini säätelee kalsium- ja fosforiaineenvaihduntaa osallistuen siten luuston, nivelten ja terveiden hampaiden rakentumiseen, sitä tarvitaan myös normaalin lihastoiminnan ylläpitämiseksi. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. D-vitamiini toimii elimistössä läheisessä yhteistyössä A-vitamiinin, magnesiumin, sinkin, K-vitamiinin ja boorin kanssa. Erityisesti talvella Suomessa asuville D-vitamiini on ihan ehdoton jaksamiseen ja immuniteetin ylläpitoon.

C-vitamiini: Jos flunssaa meinaa pukata, niin silloin tätä!

C-vitamiini on yksi tärkeimmistä elämää ylläpitävistä vitamiineista. Se edistää muun muassa immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumista. Erityisen tärkeä C-vitamiini on terveen ja riittävän kollageenin valmistukseen iholla, verisuonistossa, luustossa, rustoissa ja ikenissä. Terranovan C-vitamiini on happoneutraalissa muodossa ja se on siten hellävarainen ja vatsaystävällinen.

B-vitamiini (B Complex): Ota syksyllä ja stressaavina ajanjaksoina, vaikka kuuriluontoisesti purkki kerrallaan.

B-vitamiinit ovat välttämättömiä solujen energia-aineenvaihdunnalle ja siksi niitä suositellaan mm. erilaisissa uupumustiloissa ja henkisessä väsymyksessä. Terranova B-Complex sisältää kaikkia välttämättömiä B-vitamiineja. B-vitamiineja saa tietysti myös ravinnosta (esim. maitotuotteet, pavut, idut, pähkinät yms) mutta koska se ei varastoidu, sitä saattaa tarvita toisinaan myös purkista otettuna.

terranovapäivittäiset vitamiinit

Sinkki: Ota, kun olo on sellainen, että olet tulossa kipeäksi!

Sinkki on yksi tärkeimmistä hivenaineista ja esimerkiksi hyvän vastustuskyvyn osalta välttämätön. Ihon, hiusten, kynsien ja silmien terveys on riippuvainen riittävästä sinkin saannista. Sinkkiä olisi tärkeä saada päivittäin, sillä elimistömme ei toimi kunnolla ilman sitä. Raskausaikana, imettäessä, rankkaa fyysistä työtä tai harjoittelua tehdessä tai vegaanisen ruokavalion yhteydessä sinkin tarve kasvaa.

terranova vitamiinit

Magnesium: Treenaajalle tosi hyvä vaikka päivittäin, erityisesti silloin kun treenaat! Ota illalla, magnesium unettaa monia ja auttaa siksi myös nukahtamaan, sillä rentouttaa lihaksia.

Magnesium on elintärkeä mineraali joka vaikuttaa sydämen terveyteen, hermostoon, luuston ja lihaksiston terveyteen ja energia-aineenvaihduntaan. Terranovan Magnesium-valmisteessa on myös vihreää kauraa joka toimii rauhoittaen, joten siksikin magnesium-valmiste kannattaa ottaa illalla.

Beauty Complex: Beauty Complex -ravintolisä on suunniteltu ihon, hiusten ja kynsien terveyden ylläpitoon ja kauneuden hoitoon.

Tämä on just mulle; vaikka tässä on nyt käytössä monenlaista ravintolisää, niin haluan pärjätä mahdollisimman vähällä purkkivalikoimalla. Beauty Complexissa on sinkit, bioteenit, kollageenit ja MSM:t kaikki samassa.

Probiootit eli maitohappobakteerit (Probiotic Complex): Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa. Ota aamupalan tai lounaan jälkeen, mutta ei suoraan kahvin kanssa!

Suoliston terve bakteerikanta ja limakalvojen terveys vaikuttavat koko kehon hyvinvointiin ylläpitäen tervettä immuniteettia ja vastustuskykyä. Terranovan maitohappobakteeri  sisältää viittä erilaista maitohappobakteerikantaa, joiden tiedetään olevan tehokkaita ja turvallisia.

Probiootteja voi syödä joko päivittäin tai sitten kuuriluontoisesti aina reissuun lähtiessä – me ollaan testattu aiemmin koko perhe Terranovan probiootit ja ollaan oltu tyytyväisiä näihin.  Ne eivät ole lääkkeitä, joten niitä voi syödä jatkuvastikin, moni syö kuuriluontoisesti vaikkei reissaisikaan. Tekee hyvää suolistolle ja vatsalle ja vaikuttaa sitä kautta ihoon ja jopa aivoihin uusimpien tutkimusten mukaan.

terranova2
Summasummarum; D-vitamiinit ja maitohappobakteerit otan nyt päivittäiseen käyttöön. C-vitamiini ja sinkki tulevat tarpeeseen kuuriluontoisesti varmasti tässä syksyn mittaan. Beauty Complex kuurin olen jo aloittanut. Magnesiumin aloitan kunhan saa liikuntarutiinit osaksi arkea eli toivottavasti ihan pian!

Mulle tuli tosi hyvä fiilis nyt kun vitaaminiasiat on katottu mulle kerralla kuntoon. Onko teillä vitamiinihommat hallussa? Kommentoi postaukseen ja voita itsellesi Terranovalta viiden tuotteen paketti, jonka sisältö on sovittavissa voittajan tarpeiden mukaisesti. Arvonta päättyy 16.8.2018.

Terranovan tuotteita löytyy ainakin Ruohonjuurista ja muista eko- ja hyvinvointiliikkeistä – katso jälleenmyyjät täältä.
-Maj

126 Comments

 1. M 12.8.2018

  En syö, kun sinkkiä sillon kun tuntuu, että on sairaaksi tulossa. Eli kyllä kelpais paketti vitamiineja. :)

  Vastaa
 2. Sandi Österlund 12.8.2018

  syön vegevit-minivitamiinivalmistetta, haluaisin lisäboostina levottomille ja kramppaaville jaloille Magnesiumlisän samoin sinkki ja voimakkaan B-vitamiinilisän hermoston toimintaa tukemaan:)

  Vastaa
 3. Tytti 12.8.2018

  Tulisi vitamiinit täällä tarpeen!

  Vastaa
 4. Jessica 12.8.2018

  Mukana :)

  Vastaa
 5. Tanjuska 12.8.2018

  Säännöllisen epäsäännöllisesti tulee popsittua d:tä, sinkkiä, kalkkia ja omegoita. Olisi huippua päästä testaamaan noita terranovia!

  Vastaa
 6. Ilona 12.8.2018

  Tulisi niin tarpeeseen. Tällä hetkellä kaapista ei löydy kuin d-vitamiinia.

  Vastaa
 7. Mirva 12.8.2018

  Ihan huippua,antaisin nuo ehdottomasti mun miehelle,joka ei voi syödä mitään vitskuja,jos niissä säilöntäaineita tms.

  Vastaa
 8. Jaana 12.8.2018

  Vitamiinit eivät ole kunnossa ja nyt tuli jo ensimmäinen flunssa kesähelteiden jälkeen, joten voitto tulisi heti tarpeen 👌

  Vastaa
 9. Minna 12.8.2018

  D-vitamiinia tulee otettua päivittäin, paitsi nyt aurinkoisena kesänä olen luottanut auringon tuomaan D-vitamiiniin. Olispa kiva päästä kokeilemaan myös muita tuotteita ja eiköhän syksy tuo flunssan jossain vaiheessa, niin silloin sinkki ja C-vitamiinikin tulee viimeistään tarpeeseen.

  Vastaa
 10. Sanna 12.8.2018

  Mukana arvonnassa! Täytyy kyllä myöntää että vitamiini asiat eivät ole kunnissa, en syö tällä hetkellä mitään vitaniinejä ja uskon että syksyn lähestyessä tarvetta olisi!

  Vastaa
 11. Maiju 12.8.2018

  Beauty complex kuulostaa hyvältä!

  Vastaa
 12. LauraL 12.8.2018

  Kesällä en niin kiinnittänyt vitamiineihin huomiota, kun tuli syötyä tuoreita marjoja ja muita kasviksia (ja elettyä muutenkin vapaammin). Nyt kun päästään syksyyn on taas skarpattava ja hommattava ainakin deetä. Niin ja magnesiumia.
  Maitohappobakteerit on jokapäiväisessä käytössä.

  Vastaa
 13. T. 12.8.2018

  Paremminkin voisi vitamiinit olla hallussa, mutta b-vitamiinin koen itselleni tärkeimmäksi :)

  Vastaa
 14. Eeva 12.8.2018

  Ei oo vitskuhommat oikein vielä hallussa. Tarjonta on niin runsasta ja monipuolista, että vaikeuksia niistä miettiä itselle sopivaa settiä. D-vitamiini ja magnesium on aina käytössä kuitenkin.

  Vastaa
 15. Inkku 12.8.2018

  Mlnun pitäis perehtyä enempi näihin vitamiineihin. Kirjoituksestasi sai hyviä vinkkejä, kiitos.

  Vastaa
 16. Kikka 12.8.2018

  Olen maailman huonoin vitamiinien popsija, mutta noi purkit jo itsessään ovat niin pirteän tyylikkäitä, että ne suorastaan hihkuvat ”ota mut”. Mukana arvonnassa siis 😊

  Vastaa
 17. Kepa 12.8.2018

  Me ostetaan aika usein Rainbowin vitamiineja ym muita halpoja purutabletteja jotka varmasti on ihan yhtä tyhjän kanssa. Säännöllisesti kyllä avopuolison kanssa niitä syödään mutta toistahan se on onko mitään hyötyä. Pitäisi kyllä raaskia panostaa jo ihan hyvinvoinnin vuoksi laadukkaampiin valmisteisiin!

  Vastaa
 18. JennaO 12.8.2018

  Aika hakusessa on vitamiinit! Juuri lääkäriltä sain ohjeen syödä niitä, mutta ikinä en muista kipaista hakemaan niitä kaiupasta.

  Vastaa
 19. Lilyyy 12.8.2018

  Oma vitamiinivarasto kaipaisi kyllä päivitystä :)

  Vastaa
 20. Mari 12.8.2018

  Tarpeeseen tulisi voitto!

  Vastaa
 21. Tiia 12.8.2018

  Ei oo kyllä vitamiinihommat kunnossa, nitä ei vaan saa aikaiseksi. Etityisesti sinkki ja B-vitamiini ois hyviä mulle.

  Vastaa
 22. Katri 12.8.2018

  Olen yrittänyt myös nyt tsempata vitamiinien syömisen suhteen. Jos syksy tuntuisi vähän helpommalta kun ei ainakaan olisi mitään vajausta. Huippu arvonta!

  Vastaa
 23. Viivi 12.8.2018

  Ei oo hallussa! :D oon nyt viimeaikoina perehtynyt sillä hormonitoiminta ei oikein pelaa, joten osallistun arvontaan todellakin.

  Vastaa
 24. AnniN 12.8.2018

  Mukana arvonnassa😊 d- vitamiini on ainoa mitä nappailen, pitäis varmaan muitakin aloittaa.

  Vastaa
 25. Maikki 12.8.2018

  Piristävää nähdä, että vitamiinit on tyylikkäissä purkeissa. Vitamiineja ei ole tullut juuri syötyä. Olisipa kiva kokeilla, mitä terveysvaikutuksia kokeilu saisi aikaan!

  Vastaa
 26. Katy 12.8.2018

  Tällä hetkellä syön monivitamiinia (silloin kuin muistan), mutta kun ne loppuvat voisin kokeilla uutta tuotetta!

  Vastaa
 27. Milla 12.8.2018

  Iso kiitos tietopaketista! Nyt tiedän mihin vitamiinipurkkiin tartun! Todella hyvin tiivistetty ja helppo lukuisesti, selkeästi kirjoitettu postaus.

  Vastaa
 28. Laura 12.8.2018

  Otan d-vitskua, maitohappobakteereita ja magnesiumia päivittäin, mutta olis kiva kokeilla tällaisia laadukkaan oloisia valmisteita!

  Vastaa
 29. Matleena K 12.8.2018

  Kuulostaa hyvälle👍🏻

  Vastaa
 30. PiiA 12.8.2018

  Miksi se aina menee niin, että vitamiinit muistaa vasta silloin, kun jo köhii viltin alla? Palkinto auttaisi ehkä muistamaan ajoissa. :)

  Vastaa
 31. Nanni 13.8.2018

  Olen aikaisemmin syönyt vaan synteettisiä valmisteita. Marssinut apteekkiin ja tarpeiden mukaan syönyt erilaisia valmisteita, lähinnä syksystä kevääseen.

  Vastaa
 32. Anne 13.8.2018

  Oon ollut aina huono vitamiinien kanssa. Ehkä tästä saisin boostia niidenkin kanssa!

  Vastaa
 33. Teija Kokko 13.8.2018

  Osin on kunnossa, mutta viilaamisen varaakin löytyy! Mukana!

  Vastaa
 34. Marika 13.8.2018

  Tätä merkkiä en ole testannutkaan vielä. Vitamiineja menee kyllä päivittäin.

  Vastaa
 35. Jossu 13.8.2018

  Hei loistavaa! Mä just mietin että pitäis jostain googletella vitamiineja syksyksi ja tulin sattumalta sun blogiin pitkän tauon jälkeen. Hauska yhteensattuma!

  Vastaa
 36. Anna 13.8.2018

  Mukana, oikeat vitamiinit olisivat hurja apu syksyn aloitukseen😊

  Vastaa
 37. Sualeeh 13.8.2018

  Ikää mittarissa kohta 50v. ja vielä on hakusessa vitamiinit ym. D-vitamiinia syön ainoastaan säännöllisesti.

  Vastaa
 38. Iina 13.8.2018

  Juuri tilasin näitä 😃

  Vastaa
 39. Viivi 13.8.2018

  Aloitin viikko sitten sokerittoman elämän ja nämä vitaminiit olsivat aivan loistava lisä tähän alkaneeseen ”kohti terveellisempää elämää” hurahdukseen. Jään odottamaan onnettaren valintaa ;)

  Vastaa
 40. HeidiS 13.8.2018

  Tällä hetkellä anemian kourissa, joten rauta, b12, c-vitamiini ja foolihappo on must! Olis kiva testata Terranova–vitamiieja, olen jo useasti törmännyt niihin, mutta en ole vielä kokeillut.

  Vastaa
 41. Anna 13.8.2018

  Mulla on Terranovan Life Drink ollut käytössä vuoden, enkä ole kertaakaan ollut kipeänä sinä aikana. Loistava tuote! Mieluusti testailisin myös näitä muita!

  Vastaa
 42. Alina 13.8.2018

  Syksyn eka flunssa just päällä(kovin koitan vielä uskotella et tää on kesäflunssa), tulis vitamiinit tarpeeseen! Mukana arvonnassa siis!

  Vastaa
 43. Saaramaria 13.8.2018

  Aika huonosti hallussa, mutta sentään jotenkuten, siksikin mukana arvonnassa. Kiitos kattavasta tiivistyksestä aiheeseen!

  Vastaa
 44. Henna 13.8.2018

  Mukana :)

  Vastaa
 45. Sonja 13.8.2018

  Ei oo vitamiiniasiat ollenkaan kunnossa, tämä vitamiinipläjäys tulisi kyllä niin tarpeeseen, nyt kun syksyn pimeys ja kylmyys vielä tulossa kaiken väsymyksen lisäksi! Eli peukut pystyyn arpaonnen puolesta :)

  Vastaa
 46. Nanna 13.8.2018

  Paha raudanpuute mullakin, jo suonensisäisesti korjattu mutta toki jatkossakin vitamiinit tarpeen. Palaan myös töihin syyskuulla pitkän tauon jälkeen ja työ lasten parissa on aika ”tautista” 😁

  Vastaa
 47. Jennap 13.8.2018

  Juuri syksyyn kaipaisin sinkkiä ja magnesiumia, mukana arvonnassa.

  Vastaa
 48. Sandra 13.8.2018

  Näin imetysaikana tulisi tosi tosi tarpeen. Hiukset putoaa päästä. 😀

  Vastaa
 49. Anni 13.8.2018

  Nämä ovat ihania tuotteita!

  Vastaa
 50. pöllö 13.8.2018

  Ihan retuperällä vitamiiniasiat. Ois mahtavaa voittaa!

  Vastaa
 51. Pauski 13.8.2018

  D:tä syön säännöllisesti, sinkkiä silloin tällöin. B:tä voisin kokeilla ja Beauty complex kuulosti hyvältä!

  Vastaa
 52. Mutsi 13.8.2018

  Nämä tulis niin tarpeeseen! Vitamiineja ei tule syötyä vaikka todellakin pitäis. Ei vaan saa aikaseksi ostettua. Olis siis enemmän ku hyödyllinen tämä voitto :D syksyn tullessa varmasti tarvitsisi erityisesti c-vitamiinia ja sinkkiä kun taudit alkaa kiertää.

  Vastaa
 53. Tuija 14.8.2018

  Jotain lisäboostia tarvis kyllä tähän arkeen ;)

  Vastaa
 54. Helsssunen 14.8.2018

  Omat vitamiiniasiat aika retuperällä ja tietoa on aika vähän joten voisin kokeilla näitä jos arvonnassa onni suo.

  Vastaa
 55. Selina 14.8.2018

  B- ja D-vitamiinia syön säännöllisesti. Mukava olisi voittaa ja päästä testaamaan tätä merkkiä. :)

  Vastaa
 56. MM 14.8.2018

  Jess, vitamiinosasto kuntoon!

  Vastaa
 57. Ulpu 14.8.2018

  Mä oon ollut aina huono ottamaan lisäravinteita, kun en meinaa muistaa ottaa niitä. Nyt oon oikein skarpannut ja muistanutkin jo pidempään ne ottaa. Mulla on nyt käytössä Puhdas+:n D-vitamiini, maitohappobakteeri (10miljaria), sinkki ja B12-vit. suihke. Ostin viime vkolla kokeeksi myös Saccharomyces Boulardii-purkin tulevaa Espanjaan matkaa ajatellen. Aloitin sen kyllä jo ja aion syödä purkillisen, koska mahavaivat on jokapäiväinen riesa. Terranovalta mulla on monivitamiinia vielä jäljellä, täytyisi syödä nekin pois. Tämä olisi kiva voittaa, koska Terranovaa ei oikein raaski ostaa, jos ei ole tarjouksessa – vaikka hinta onkin perusteltu.

  Vastaa
 58. Johanna 14.8.2018

  Kiitos informatiivisesta postauksesta!
  Nämä alkoivat kiinnostaa minuakin.

  Vastaa
 59. Minna 14.8.2018

  Nyt on jäänyt vitamiinien otto kesän aikana. Nyt arki alkamassa ja taudit tietysti alkavat lasten hoidossa sekä koulussa jyllätä. Joten jospa ne saisi näin estettyä vitamiinin ja sinkin kera.

  Vastaa
 60. Irmeli 14.8.2018

  Mukana arvonnassa. Vitamiiniasiat olisi hyvä saada kuntoon :)

  Vastaa
 61. Tiina 14.8.2018

  Vitamiinit tulisi todellakin tarpeeseen. Tuntuu, että kaikki loppuvat samaan aikaan ja tarvitsisi pikaisesti täydennystä varastoihin!

  Vastaa
 62. Tarja 14.8.2018

  Vitamiineja kyllä otan tarpeen mukaan. Täydennystä kaipaan kyllä ja päivittämistäkin näköjään 😊

  Vastaa
 63. -Hannis-- 14.8.2018

  D,B ja maitohappobakteerit on käytössä päivittäin

  Vastaa
 64. Annika 15.8.2018

  Vitamiinit toiveissa 💗

  Vastaa
 65. Ansku 15.8.2018

  Välillä vitamiiniasiat oli kunnossa, mutta ovat pikkuhiljaa päässeet aivan rempalleen. Vain maitohappoa löytyy kaapista.

  Vastaa
 66. Iita 15.8.2018

  Paremminkin voisi vitamiinit olla hallussa. Kovasti yritän ”opiskella”😊👍🏼

  Vastaa
 67. Salla 15.8.2018

  Uupumusta ollut ilmassa ja vitskut tulisikin enemmin kuin tarpeeseen.

  Vastaa
 68. anna s. 15.8.2018

  Vitamiiniasiat on aina olleet mulle vähän hankalia, pitäisi perehtyä asiaan paremmin :) Mukana arvonnassa :)

  Vastaa
 69. Karoliina 15.8.2018

  Sinkkiä ja d-vitskua tulee syötyä päivittäin, mutta varmaan olisi paikallaan käydä vielä paremmin vitamiini-asiat läpi :) Mukana arvonnassa siis!

  Vastaa
 70. Noora 15.8.2018

  Lapsille tulee annettua D-vitamiini, mutta oma vitamiinien syönti on ihan retuperällä 😅

  Vastaa
 71. Sari 15.8.2018

  Aiemmin söin monivitamiinia päivittäin, välillä myös lisäksi omegoja, c-:tä, d:tä, tai mitä milloinkin.

  Nyt olen ollut pari kuukautta käyttämättä lisäravinteita, koska haluaisin käyttää laadukkaita ravintolisiä, enkä halvinta mitä kaupasta löytyy. Vegaanisuus on myös plussaa. Tuotepaketti tulisi enemmän kuin tarpeeseen!

  Vastaa
 72. Saw 15.8.2018

  Valitettavasti ei ole kyllä kunnossa mutta olisi varsin ajankohtaista laittaa kuntoon. Nimenomaan suoliston tasapainottaminen ja nivelten hyvinvointi kiinnostaa. Onneksi blogeissa on nyt ollut paljon juttua uusista valmisteista, joten toivon että löydän sopivat tuotteet vastaamaan omia tarpeitani. Ehdottomasti siis arvonnassa mukana.

  Vastaa
 73. Emilia 15.8.2018

  Vitamiiniasiat on aivan retuperällä. Tulis enemmän kuin tarpeeseen tää paketti!

  Vastaa
 74. Katja 15.8.2018

  Kun tämä on toteutettu ammattilaisten kanssa, pitäisi mielestäni myös mainita vitamiinien päällekäisyyden haitta. Jos on esim.rautavajetta, niin ei todellakaan kannata kauheasti maitohappoja ja magnesiumia syödä tai ainakin täytyy pitää pitkä väli näihin! Harmittaa, kun se jätetään aina pois, eli ei ole ihan sama mitä ottaa ja milloin ja minkä ruoan kanssa.

  Vastaa
 75. Tuuli 15.8.2018

  Vitamiiniasiat ei todellakaan ole kunnossa ja näin syksyn ja arjen alkaessa ne olisikin hyvä laittaa kerralla kuntoon :-)

  Vastaa
 76. Annam 15.8.2018

  Tulisi tarpeeseen nämä! 😊

  Vastaa
 77. Enski 15.8.2018

  Ouh, tunnen syyllisyyttä kun en ikinä muista ostaa vitamiineja, jos muistan niin sitten unohdan ne kaappiin. Lisäksi huomaan olossani, että on niin vähissä energia ja alakuloinen, että tarvitsisin niitä. Nuo purkit näyttävät myös niin siisteiltä, että voisinpa laittaa keittiön hyllylle ja sitä kautta muistaisin. Mukana arvonnassa siis!

  Vastaa
 78. Tytti 15.8.2018

  Kaapissa vain spirulinatabletteja eli tulisi tarpeeseen!

  Vastaa
 79. Anniina 15.8.2018

  Vitaminivarastot syksyä varten ovat loppu- pitäisi täydentää ennen kaamoksen tuloa!

  Vastaa
 80. Carita 15.8.2018

  Hyvä postaus, kiitos.
  Mun vitamiinien syönti on jojoilua, eli en ole syönyt niitä koskaan säännöllisesti vaan ajoittain. Nyt on kyllä menossa Terranovan B-vitamiini ja lifedrink ! Tuota lifedrinkkiä pitää kyllä olla koko ajan saatavilla, siinä on hyvät käja vatsaystävälliset maitohappobakteerit. Muita tuotteita olen pitkään halunnut kokeilla ja tätä kautta olisi ihana saada niihin tutustua, Wau!

  Vastaa
 81. Annika Tuominen 15.8.2018

  Vitamiinien tarve meidän perheessä pitäisi miettiä tarkemmin. Palkinnosta olisi hyötyä ha vastustuskykyä talven yli.

  Vastaa
 82. Tia Nieminen 15.8.2018

  Ihana kirjoitus, veikkaanpa että moni ei vitamiineista hirveästi tiedä tai ainakaan ole perehtynyt mikä vaikuttaa mihinkin ja mikä kumoaa minkäkin. Esim. juuri tuo kahvi poistaa aika tehokkaasti kehosta ne juuri otetut vitamiinit. Joten kiva lukea tämmöisiä ja näitä ehdottomasti lisää! :)

  Vastaa
 83. Veera 15.8.2018

  Mulla on vähän huono taoa unohtaa vitamiinit. Aina kyllä alotan ja parin kuukauden päästä huomaan etten enää muistakkaan niitä ottaa. Uusien vitamiinien tarve olis kyllä suuri ja halu saada vitamiiniasiat kuntoon.

  Vastaa
 84. Satu-Liisa 15.8.2018

  Mukana! Olisi kiva saada syksyn tullen taas vitamiinikaappi täydennettyä. =)

  Vastaa
 85. Pihla 15.8.2018

  Postaus tuli erinomaiseen aikaan, sillä juuri pohdin, että vitamiinit pitäisi päivittää taas ajantasalle. Säännöllisesti syön D-vitamiinia, sinkkiä seka magnesiumia, mutta olisi kiva saada vielä tehoboostia edellämainittujen lisäksi. Mukana arvonnassa! :)

  Vastaa
 86. Jonna 15.8.2018

  Hiukan on retuperällä vitamiinien saanti, joten tässähän olisi hyvä boosti syksyyn ja arkeen paluuseen!

  Vastaa
 87. Satu 15.8.2018

  Mukana

  Vastaa
 88. Noora 15.8.2018

  Tämä postaus kyllä avasi niin paljon sitä miksi kannattais munkin hankkia eri vitamiineja. Tähän asti oon mennyt vaan pelkällä D-vitamiinilla läpi vuoden mutta nyt viramiinikauppaan ja äkkiä jollei onni suosi arvonnassa.

  Vastaa
 89. Päippä 15.8.2018

  Minulla on vain D-vitamiini käytössä, mutta luulen et muillekin olisi tilausta :) Toivotaan siis menestystä arvonnassa :)

  Vastaa
 90. Jenna 15.8.2018

  Syksyn lähestyessä on ollut tarkoitus laittaa vitamiiniasiat kuntoon, joten tämä tuli täydelliseen saumaan!

  Vastaa
 91. Kaisar 15.8.2018

  Välillä syön vitskut hyvin säännöllisesti välillä taas kuuriluintoisesti 😊

  Vastaa
 92. Pipsa Paalama-Ernvall 15.8.2018

  Oh man! Tässäpä ois oiva setti! Ite kärsin jatkuvasta D-vitamiinin puutoksesta ja näitä en olekaan vielä kokeillut, niin joskos toimisivat! :)

  Vastaa
 93. Katja Rintala 15.8.2018

  Nyt onkin hyvä aika päivittää vitamiinien saanti, kiitos muistutuksesta ja tietoista ☺️
  Aurinkoista ja energistä syksyä sinulle ☀️🍁🍂

  Vastaa
 94. Carita 15.8.2018

  Tämä tulis niin tarpeen! Vitamiinitietoisuus on aika minimissään… Hyvä ja tarpeellinen postaus siis!:-)

  Vastaa
 95. Saila 15.8.2018

  Voi mun vitamiiniasiat on niin huonolla tolalla, että ei varmaan tarvi miettiä miksi pääkipu vaivaa koko ajan. Kiitos vitamiinivinkkauksesta, täytyypä tutkia terranovan valikoimat. Ja tekis kyllä tuo starttipakettikin mun tilanteessa jo varmasti hyvää 😁.

  Vastaa
 96. Hanna 15.8.2018

  Vitamiinit aivan retuperällä, tarpeeseen tulisi 😊

  Vastaa
 97. Peppi 15.8.2018

  D-vitamiini käytössä, kiva olis testata muitakin!

  Vastaa
 98. Jenny 15.8.2018

  Hyvä muistutus asioista jotka pitäisi olla hallussa, mutta miten se keittiönkaappi ammottaakaan taas (sinkkiä lukkuunottamatta) tyhjillään. Syksy tulee, valonmäärä vähenee ja työkiireet alkaa, joten D- ja B-vitamiini menee heti kauppalistalle.

  Vastaa
 99. Heidi 15.8.2018

  Tulis kyllä tarpeeseen! D-vitamiinia ja biotiinia vaan kättänyt sillon tällön. Joskus tuli ostettua jotain monivitamiini poretta, hyi, ei enää pahoja litkuja..

  Vastaa
 100. Larissa 15.8.2018

  D-vitamiinia olen talvisin syönyt, mutta siihen se sitten on jäänyt. Olisi kiva testailla muitakin vitamiineja, ja nähdä huomaako eroa!

  Vastaa
 101. Katja Vilhunen 15.8.2018

  Vitamiini asiat melko lailla hallussa, mutta Terranovaa en ole vielä päässyt testaamaan. Kuullut vain paljon hyvää joten ilomielillä testaisin ja juuri sen vuoksi että Terranova ei ole synteettinen.

  Vastaa
 102. Riina 15.8.2018

  Syön monivitamiinia, magnesiumia ja talvella lisäksi D-vitamiinia.
  Nämä postauksessa olevat tuotteet kyllä kiinnostavat 🙂

  Vastaa
 103. Tiina 15.8.2018

  Syksyn ja talven pimeyttä ja flunssakautta odotellessa.. nämä tulisivat tarpeeseen. Ja miten kaunis pakkausmuotoilu! :)

  Vastaa
 104. Hilda 15.8.2018

  Jonkin verran jo käytössä mutta varmasti olisi siinä parantamisen varaa! Vielä en terra novan vitamiineja olekaan testannut :)

  Vastaa
 105. Pale 15.8.2018

  Tarpeeseen tulisi kaikki👍

  Vastaa
 106. Pale 15.8.2018

  Mukana👍Kaikki tarpeeseen!

  Vastaa
 107. Iina 15.8.2018

  Ei oo kunnossa kyllä mulla, joku multivitapurkki löytyy kaapista. Kiitos tietopaketista! Mulla stressaava elämäntilanne ja uupumusta vaikka kuinka nukkuisin. Tekisköhän hyvää…

  Vastaa
 108. Maria 15.8.2018

  Siis tämä olisi aivan täydellistä! Olen tällä hetkellä viidettä päivää kipeänä ja sinkille ja c-vitamiinille olisi kyllä nyt tarvetta! Lisäksi mulla on alkamassa opintojen vuoksi todella tärkeä vuosi, koska olisi tarkoituksena saada vuodessa kasaan loput kurssit, harjoittelu ja oppari. Tämän vuoksi ei olisi kyllä varaa tullakaan enää kipeäksi, joten vitamiinit olisi saatava kuntoon!

  Vastaa
 109. Inkku 15.8.2018

  Minulla ei mitään vitamiineja🙁. Siis tarpeeseen tulis.

  Vastaa
 110. Inka 15.8.2018

  Ei taida olla hallussa. Tarpeeseen tulisi siis. 😊

  Vastaa
 111. Mari 15.8.2018

  Mukana!

  Vastaa
 112. Katja 15.8.2018

  Biotiinia ja monivitamiinia menee päivittäin! :)

  Vastaa
 113. minttu47 15.8.2018

  Meillä monta d-vitamiinin syöjää, välillä muitakin vitamiineja.

  Vastaa
 114. Iita 15.8.2018

  Jos ei nyt arpaonni suosi niin täytyy ehkä näitä hankkia testiin muutenkin!

  Vastaa
 115. Ellu 16.8.2018

  Raskaus- ja imetysajan monivitamiinia tulee otettua aina kun muistaa. Pitäis panostaa enemmän!

  Vastaa
 116. Marjut 16.8.2018

  Kesällä tauko vitamiinien käytössä, joten tulisi tarpeeseen.

  Vastaa
 117. mallukka 16.8.2018

  Huonosti tulee syötyä tai ostettu purkki tahtoo jäädä alkuinnostuksen jälkeen unohduksiin. Tällä hetkellä menossa magnesium.

  Vastaa
 118. Maija 16.8.2018

  Tarpeeseen 💗 tulisi kaikki💕

  Vastaa
 119. Riina 16.8.2018

  Tulisi tarpeeseen todellakin. Mukana ollaan :)

  Vastaa
 120. HannaK. 16.8.2018

  Syön D-vitskua ja Omega3, mutta olishan se ihana kun jonkun ammattilaisen kanssa laitettais oikeesti homma kuntoon :)

  Vastaa
 121. K-R 16.8.2018

  Just on kaikki vitamiinit loppumaisillaan niin tulis kyllä todella tarpeeseen. Mielenkiintoinen tuote tuo missä on kaikki samassa. Koko kesä meni sairastaessa niin jäi luonnon d-vitamiinit saamatta :(

  Vastaa
 122. Tiia Orjasniemi 16.8.2018

  Vieläkö ehtii? Syksy alkoi lääkekaapin inventaariolla ja ainakin D-vitamiini ja Magnesium näyttävät olevan lopussa. Arkeen paluuta helpottamaan ajattelin aloittaa myös rauta- ja b-vitamiinien kuurin!

  Vastaa
 123. Jenni 16.8.2018

  D-vitamiini ja B12vitamiini päivittäisessä käytössä. Lisäksi syön magnesiumia ja c-vitamiinia tarpeen tullen. B-vitamiini olisi hyvä lisä itselleni näin syksyllä.

  Vastaa
 124. Päivi K. 16.8.2018

  Syksyksi pitäisi taas päivittää ”vitamiinikaappi” uuteen uskoon. IBS:n ja kasvisruokavalion yhdistelmä on itselleni hieman haastava, joten käytän säännöllisesti maitohappobakteereita ja ruoansulatusentsyymejä.

  Terranovan tuotteista menisi siis kokeiluun ainakin IBS-vaivaiselle vegetaristille sopivat maitohappobakteeri Complex, ruoansulatusentsyymi Digestive Enzyme Complex, B12-vitamiini 500 ug Complex.

  D3-vitamiini complex olisi tietysti fiksu valinta pitkän ja pimeän talven takia, ja haluaisin myös testata millainen vaikutus Hyaluronihappokapseleilla tai Beauty Complex-kapseleilla olisi ihon ja hiusten hyvinvointiin.

  Vastaa
 125. Elppis 16.8.2018

  Olen ”jumittunut” tiettyihin samoihin purnukoihin ja pillereihin, joiden tehosta en aina ole ihan varma. Tällainen setti olisi ihan mahtava! :)

  Vastaa
 126. Maria 20.8.2018

  B ja D vitskut olisivat tänne taas syksyb tullen tarpeen!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *