Nyt taitaa olla ihan viimeiset hetket käyttää leo- tai mitä tahansa muutakin hametta ilman sukkiksia, olin nimittäin aamukävelyllä, eikä neule + villakangastakki ollut yhtään liikaa. Maanantaina syyskuu vaihtuu lokakuuhun ja taas voi vaan ihmetellä, että mihin tämä kuukausi oikein on kulunut?

Selailen toisinaan omaa blogiani ja kurkistelen mitä me ollaan touhuttu vuosi tai pari sitten samoihin aikoihin. Viime vuoden lokakuussa mm. kyläiltiin paljon kavereiden luona, olin Sardiniassa Idan kanssa ja loppukuusta kippisteltiin The Blog Awards gaalassa – eikä muuten tehty mitään erityisiä syyslomasuunnitelmia. Muutin tähän asuntoon ihan lokakuun lopussa ja nyt etsin jälleen uutta asuntoa. Kuukaudet ja vuodetkin menee yhä vaan nopeammin.

Olin viime vuonna I Love Me -messuilla Suomen luonnonkosmetiikan Tukun tiimissä, mutta nyt ei olla vielä lyöty mitään lukkoon, mutta pitäisi. Mietin myös, että kohta on aika ostaa lapsille talvikengät sekä muut varusteet ja olisikohan se mun vuoro järjestää lapsille Halloween kekkerit? Olen suunnitellut yhtä kivaa tapahtumaa, mihin teilläkin on mahdollisuus osallistua ja itseasiassa kaikki suuret kuviot on jo selvillä eli ihan kohta voin paljastaa mistä oikein on kyse! Jokatapauksessa vähän sellainen fiilis, että tässä käy kuitenkin kuten aina; yhtäkkiä joka ikinen viikonloppu on buukattu jouluun asti.

 

leopardskirt1

Korvikset – Zara
Neule – Filippa K
Hame – Samsoe & Samsoe
Kengät – Zara

leopardskirt2leopardskirt3

Millaisia suunnitelmia teillä on lokakuulle? 

 

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *