Voihan asukriisi – se on muuten inhokkisanani. Kaikki kuitenkin tietää miltä tuntuu, kun ei ole mitään päälle puettavaa. Ei, vaikka kaapit pursuilisi vaatteita ja vaihtoehtoja. Toisinaan mikään ei tunnu, eikä näytä hyvältä! Kriiseiltä välttyy ehkä parhaiten kun miettii etukäteen sesonkiin sopivan siistin perusasun. Sellaisen, joka on useamman kerran hyväksi & toimivaksi havaittu ja jossa ihan varmasti viihtyy. Tästä pääsemmekin muuten toiseen ällöttävään sanaan eli luottoasuun.

Toisinaan on myös sellaisia tilanteita tai paremminkin tilaisuuksia, että ei ihan oikeasti tiedä mikä on liian vähän tai päinvastoin ihan liikaa? Jos tilaisuuden kutsun yhteydessä ei ole ilmoitettu pukeutumiskoodia ja itselläni on epävarma olo siitä millaisessa asussa kannattaisi ilmaantua paikalle, niin valitsen yleensä aina mustaa. Musta perusmekko tai juurikin tämä kuvien haalari on aina varma valinta – tai ainakaan toistaiseksi se ei ole vielä pettänyt!

Jos vaatteiden valinta tuntuu haastavalta, niin meikkaan + laitan hiukset  ensin ja mietin asiaa uudelleen sen jälkeen. Näiden kuvien meikki on tehty mulle Stockmannin YSL:n meikkipisteellä. Mielestäni kokonaan musta asu näyttää heti vähän mielenkiintoisemmalta kun meikkiin on panostettu. Ihana YSL:n Ida loihti kasvoilleni raikkaan meikin noin tunnissa ja huuletkin saivat kunnolla väriä! Mun mielestä on aina tosi jännittävää mennä uudelle meikkaajalle, mutta Idan kanssa me löydettiin heti yhteinen sävel ja meikistä tuli tosi oman näköiseni.

noir1
noir2
noir5noir3

Jumpsuit – Neo Noir *saatu Putiikki Rannalla
Nahkatakki – Minimum
Laukku – LV
Kengät -Mango

Meikki – YSL/Ida
Kuvat – Jonna Leppänen

 

noir4

Huulipuna pysyi koko päivän huulilla, musta tuli heti kerrasta mattapunien fani! Kotiin tullessani sain Samuelilta kommenttia koskien meikkiäni ”Äiti, tosi kiva toi huulipuna, se on oikeestaan upea, mutta ei sovi sulle”.  Yleensä saan kehuja käyttäessäni huulipunaa, mutta miten se yksi sanonta menikään… Totuus tulee lasten suusta? No, toivottavasti ei tällä kertaa :D

Instagram storiesin puolelta voi käydä tiirailemassa huulipunan sävyä (YSL rouge pur couture the mats, sävy 219) ja muutenkin tarjolla olisi tällä kertaa vähän spessumpaa juttua, voitte nimittäin bongata kruununprinsessa Marynkin tarinoistani!

-Maj

2 Comments

 1. Riitta 15.9.2018

  No Wau, ihan mielettömän kaunis asu ja huulipunan sävy.
  -Mikä sulla on jumpsuitin koko.Ite olen 162cm, mietin kokoa M, joka on tilapäisesti loppu.

  Vastaa
  • Maj 16.9.2018

   Moikka Riitta! Mä oon 168 cm ja haalarini on kokoa s. Sanoisin, että se on kuitenkin normaalia s-kokoa hiukan reilumpi, jos siis mietit kahden koon välillä :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *