coco koti 2coco koti 4coco koti1coco koti 5coco koti 3

Terveiset Turusta! Täällä ollaan vietetty leppoisaa sunnuntaita, sillä eilen juhlittiin Hennan tupereita. Meillä oli kiva ilta ja mukavat kemut. Hennan läheiset ovat hyviä tyyppejä, eikä Turku petä koskaan!

Olen seurannut sivusta Hennan yli vuoden kestänyttä omakotitalon rakennusprojektia ja vitsit, miten ylpeä olen hänestä.  Henna on rakennuttanut omakotitaloa yksin sekä tehnyt siinä sivussa kahta työtä. Viime pääsiäisenä me käytiin katsomassa taloa lattian ollessa vielä valuuvaiheessa. Muistan miettineen jo tuolloin, että tästä tulee varmasti upea. Ja tulihan tästä, ihan varmasti kaiken vaivan arvoinen. Täällä on niin Hennan näköistä; persoonallista ja niin uskomattoman kaunista.

Ystäväni on ihan varmasti kuluneen vuoden aikana pohtinut, että mihin projektiin sitä tulikaan lähdettyä. Pari kertaa naiselta on meinannut usko loppua koko hommaan. Nyt kuitenkin kaiken ollessa valmista Henna tuumaili, että voisihan tämän tehdä toistekin. You go girl!

Niin paljon onnea uuteen kotiin, rakas Henna. 

-Maj

 

5 Comments

 1. Milla Sukhimatoilta 14.10.2018

  Kuvien perusteella koti on huikean kaunis, ja saavutus näyttää vain paremmalta kun kuulee millä naisenergialla se on toteutettu! Juhlaan on siis kyllä ollut syytä!

  Vastaa
 2. Talon rakentaminen on varmasti stressaavaa, mutta taatusti sellainen projekti, että lopussa kiitos seisoo. ❤

  Vastaa
 3. Rena 14.10.2018

  Wow, what a beautiful home!
  xx Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 4. Minna 19.10.2018

  Itse talon RAKENTAMINEN vs. talon RAKENNUTTAMINEN ammattilaisella. Pikkuisen eroa näillä käsityksillä… Sekoittuu kuitenkin usein. Nimim. Itse muuttovalmiin talon rakennuttanut :)

  Vastaa
 5. Piia 22.10.2018

  Aivan upealta näyttää! Osaatko sanoa tai voisiko Hennalta kysyä noista lasiovista? Mistä voisi kysyä tarjousta, oliko tyytyväinen ja mitä tuli maksamaan? Kiitos avustasi jo etukäteen 😊

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *