*Kaupallinen yhteistyö, Asennemedia & Urtekram

Suosin koko perheen ihonhoidossa luonnonkosmetiikkaa, sillä haluan käyttää lasten iholla vain  luonnollisia ja turvallisia tuotteita. Onhan se myös kätevää jos esimerkiksi samat suihku- tai vartalonhoitotuotteet käyvät koko porukalle.

Tanskalaisen Urtekramin sertifioidut luonnonkosmetiikkatuotteet ovat meille tuttuja jo parin vuoden takaa. Aikaisemmin käytössämme on ollut merkin makean tuoksuinen kookossuihkugeeli sekä käsille ja vartalolle tarkoitettuja kosteusvoiteita. Nyt tehokäytössämme on ollut Urtekramin mustikkaa, karpaloa, tyrniä ja ruusunmarjaa sisältävä Nordic Berries -tuotesarja!

urtekram1

Viime kesänä lanseettu ja palkittu Nordic Berries -tuotesarja on on saanut kehuja bloggaajilta ja toimittajilta. Tuotesarja on vegaaninen ja Ecocert-sertifikaatin lisäksi tuotteilla on Leaping Bunny -sertifikaatti takeena eläinkokeettomuudesta. Nimensä mukaisesti sarja sisältää pohjoisia marjoja; mustikkaa, tyrniä, karpaloa  ja ruusunmarjaa – marjojen vitamiinit ja antioksidantit yhdessä hyaluronihapon kanssa ovat ihoa suojaavia ja ravitsevia. Hyaluronihappo sitoo tehokkaasti kosteutta ja auttaa siten pitämään ihon kosteustasapainon kunnossa. 

Nordic Berries -sarjan tuotteet ovat edullisia, kivasti pakattuja sekä toimivia. Tuotteet ovat myös helposti kaikkien saatavilla; viime syyskuusta asti Urtekramin luonnonkosmetiikka on kuulunut Cittareiden sekä Prismojen valikoimiin. Olen muuten ostanut Urtekramin suihkusaippuaa lähikaupastakin!

urtekram2urtekram3urtekram4

Sarjan vartalovoide on kevyt, hyvin levittyvä ja imeytyvä, mutta riittävän kosteuttava kesällä ja vielä nyt syksylläkin. Voide ei tuoksu voimakkaasti, iholle jää voiteesta lähinnä kevyen marjaisa tuoksu. Olen aika tarkka tuoksujen suhteen eli jos se ei miellytä, niin tuote jää kyllä helposti käyttämättä. Suihkugeeli on myös tuoksultaan raikas ja sopii ihan kaikille ihotyypeille.

urtekram5urtekram6koko perheen luonnonkosmetiikkaa

Yksi sarjan suosikkituotteistani on hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka hoitaa kuivia ja vaurioituneita latvoja. Itse käytän tätä aina kosteisiin hiuksiin, mutta sitä voi myös suihkia kuiviin hiuksiin.

Rebekka on alkanut pestä itse hiuksensa, yleensä kaksi kertaa viikossa tehtävä shampoopesu riittää. Sarjan shampoo on hänellä varsin toimiva; tytön pitkät ja pehmeät hiukset ovat lähteneet hyvin puhtaiksi. Hoitosuihke sopii hyvin myös hänen hiustensa takkujen selvitelyyn.

luonnonkosmetiikka urtekramurtekram

Sarjasta löytyy yhteensä seitsemän tuotetta, hiusten- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi tuoteperheeseen kuuluu myös roll-on -deodarantti sekä käsisaippua. Dödöä olen testannut pari kertaa ja sekin vaikuttaa hyvältä – tosin mä en ole kova hikoilemaan. Käsisaippua on toimiva perustuote, sitä meillä menee paljon, niin keittiössä kuin kylppärissäkin.

Luonnonkosmetiikkatuotteet ovat myös kiva vieminen tai lahjaidea kenelle tahansa. Tässä kohtaa annan vielä iso plussan, että näitä saa napattua mukaansa kauppareissulta. Mun mielestä olisi ihana idis viedä pari tuotetta vaikka tuliaisiksi mökille, neilikkakimpun kaverina!

Onko Urtekramin tuotteet teille entuudestaan tuttuja tai onkohan joku ehtinyt näitä Nordic Berries -sarjan tuotteita jo testailemaan? 

-Maj

5 Comments

 1. Inkku 1.10.2018

  Kiitos vinkistä. Haluan just ostaa kauppareissulla perustuotteita. Nämät menee heti kokeiluun!

  Vastaa
 2. Julia 1.10.2018

  Moikka!
  Tuttuja tuotteita! 8-vuotiaan tyttöni hiukset ovat loistokunnossa ja paksummat kuin ikinä. Aloin käyttämään Berries sarjan repair schampoota, kun tytön hiukset rupesivat lähtemään tavallista enemmän ja hiukset tuntuivat elottomilta ja kuivilta. ( tyttö syö d-vitamiinia, multivitamiinia yms. ) Kookosta sisältävä jätettävä hoitoaine on toiminut todella hyvin ja nyt testissä nuoremmalle tytölle aloe veraa sisältävä schampoo. Ensin emmin käyttää näitä alhaisen hinnan takia. Jotenkin oletin, että näin edulliset tuotteet eivät voi olla hyviä mutta nyt on todettu, vuoden käytön jälkeen, että loistavia ja toimivia ovat! :)

  Vastaa
  • Maj 2.10.2018

   Moi Juulia! Vitsit, miten mahtava kuulla, että näistä tuotteista on ollut teille apua. Ja näin se on, hinta ei tosiaankaan kerro kaikkea. Mun mielestä on niin siistiä, että luonnonkosmetiikkaa on näin helposti ja juurikin kaikkien saatavilla :)

   Vastaa
 3. Elina 2.10.2018

  Mistä tuo paita ja hame? IHANAT!

  Vastaa
  • Maj 2.10.2018

   Moikka Elina! Kiitos, ostin hameen kuusi vuotta (!!!) sitten Mangosta ja neulepaita on Monkin :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *