Ajeltiin tänään ystäväni Repekan kanssa Tampereelta Kuusamoon. Saavutiin mökille juuri hetki sitten muutaman kassin kanssa. Farmariauton takakontti oli täynnä tavaraa ja kauppareissun jälkeen takapenkilläkin oli ruuhkaa. Ihan varmasti pärjätään näillä kamoilla ja safkoilla viikonlopun yli.

Kahdeksan tunnin ajomatka kesti kauppareissuineen 12 tuntia, pysähdytiin mun vanhempien luona syömässä ja lähempänä Kuusamoa stopattiin pari kertaa ihastelemaan maisemia. Ihana olla täällä. Huomenna startataan päivä maastoratsastuksella, mutta sen pidemmälle ei olla vielä suunniteltu ohjelmaa.

ruskareissuruskareissu kuusamoonruskareissu3ruskareissu4ruskareissu5ruskareissu6

Tästä viikonlopusta ihan varmasti just sellainen kuin ajattelinkin. Rento, hauska ja sporttinen. Vähän niinkuin mekin, ystäväni lisäsi :D Suunnittelmassa on myös hyvät ruuat, mutta toteutuksesta en ole ihan täysin varma – let´s see!

-Maj

4 Comments

 1. Inkku 4.10.2018

  Rentouttavaa viikonloppua teille👍👏

  Vastaa
 2. Rena 4.10.2018

  What a wonderful start for an amazing weekend!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 3. Merimiehen vaimo 5.10.2018

  Ihanaa viikonloppua :)

  Vastaa
 4. Johanna 16.10.2018

  Kerrotko mistä / minkä merkkisiä teidän yläosat ja Rebekan ruskea huivi? 😍

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *