Olinkohan eilen ainoa ihminen, joka oli liikenteessä paljain säärin? Helsingissä oli super kaunis aamu- ja iltapäivä, että päätin uskaltautua vielä kerran liikenteeseen ilman sukkiksia. Kannoin nahkatakkia mukanani koko päivän, mutta en tarvinnut sitä ollenkaan.

Givenchyn Antigona on kerta toisensa osoittautunut täydelliseksi hankinnaksi, olen käyttänyt sitä ihan älyttömästi. Laukkuun mahtuu kaikki tarvittava ja vähän muutakin, joten lämmin suositus Antigonalle jos hakusessa on iso, kestävä ja kaunis peruslaukku!

beige neule1beige neule 4beige neule 3

Aurinkolasit – Le Specs
Neule – H&M
Mekko – Zara
Nahkatakki – Minimum
Laukku – Givenchy
Kengät – Zara

beige neule 2beige neule 5

Seuraavaksi suuntaan kohti Tamperetta vain purkaakseni laukun ja pakatakseni sen uudelleen. Lähdemme huomenna ystäväni kanssa aikaisin ajelemaan Kuusamoon. Taidan pakata mukaan ainakin toppatakin ja villasukat, sillä mies puhelimessa kertoi lämpömittarin olevan siellä pakkasen puolella, kun soittelin Kuusamoon kyselläkseni aktiiviteetteistä.

Ja hei, jos mielessänne on ratsastuksen, karhunkierroksen, suurpetokeskuksen lisäksi vielä muita aktiviteettejä/vinkkejä, niin laittakaa viestiä tulemaan – tai myös siinä tapauksessa jos innostutte lähtemään meidän kanssa kokeilemaan koskenlaskua, sillä se ei oikein kahdestaan onnistu!

-Maj

1 Comment

  1. Nipsuu 3.10.2018

    Me oltiin muutama viikko sitten koskenlaskussa, ja ainakin silloin oli niin paljon muutakin porukkaa, että päästiin miehen kanssa parina mukaan :). Jos kiinnostaa patikointipaikat, niin ainakin hossa & Riisitunturi on kivoja, lähempänä rukalla menevä valtavaaran huiputus on myös tosi kiva vaihteleva reitti hienoilla maisemilla.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *