Ollaan Idan kanssa jo pidempään mietitty, että olisi ihanaa järjestää jotain sellaista, missä päästäisiin tapaamaan teitä! Kaksi vuotta sitten järjestimme pikkujoulut yhdessä INCH” Storen kanssa, viime vuonna tuli taukoa mun muuttokiireiden takia, mutta kippistelläänkö jälleen yhdessä? Olisi niin kiva nähdä teitä kaikkia!

Haluamme kutsua teidät lauantaina 1.12. klo 18-20 viettämään pikkujoulua lempparikauppaamme INCH” Storeen. Ohjelmassa on seuraavia kivoja juttuja:

– Tarjolla on pientä purtavaa Olympiakorttelin ihanasta Ravintola Muusasta
– Kippisteltävää Hardy’siltä ja Ginger Joelta
– INCH”:n koko normaalihintainen valikoima -20% 
– Dr. Martensenin, NEUW Denimin, Samsøe&Samsøe:n ja S’wellin tuotearvonnat
– Keidas by Lumon huulipunabaari – jos haluatte jatkaa iltaa pikkujoulujen jälkeen tai testailla jotain uutta huulipunasävyä!
– Ja kaikille kivat goodie bagit, joista löytyy meidän luonnonkosmetiikkasuosikkeja ja pientä herkkua kotiinvietäväksi

 

Tiedossa on tunnelmallinen ja rento ilta yhdessä kivojen tyyppien kanssa. Jos sulla on tuona iltana jotkut muut kemut myös, niin tuu etkoileen meidän kanssa INCH” Storeen! Tilaisuus on K-18.

Pääsisitkö sä viettämään iltaa meidän kanssa? 

Laita viestiä mulle sähköpostiin magicpoks@gmail.com tai Instassa (privana) 17.11. mennessä ja kerro tuletko yksin vai yhdessä ystävän kanssa. Voimme ottaa mukaan vain 50 osallistujaa, joten varmistathan, että pääset paikalle jos ilmoittaudut.

Otamme sähköpostitse sunnuntai-iltana 18.11. yhteyttä kaikkiin, jotka mahtuvat paikalle. Ilmoittautua voi mulle tai Idalle ja oot tosi lämpimästi tervetullut riippumatta siitä, ootko meille tuttu vai et ja ootko seurannut pitkään vai vasta hetken.

-Maj

1 Comment

  1. Milla 14.11.2018

    Voi ku olisin lähempänä niin tulisin viivana!!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *