Hello, pitkästä aikaa! Täällä on arki on vienyt ihan täysin mennessään. Blogin luonnoksista löytyy postaus metsäeskarista, isänpäivän fiiliksistä ja muutamia muitakin juttuja. Pää vaan on tuntunut niin tyhjältä, joka kerta kun avaan koneen ja koetan kirjoittaa. Meinasin muuten kirjoittaa ”avaan oven” :D Marraskuu se taitaa vähän väsyttää. Tällä kertaa ajattelin vain päivittää pitkätä aikaa kuulumisia.

arki2arki4

Olen…

… osallistunut  kranssikurssille INCH” Storessa. Ympärilläni istui kurssitettuja kranssimestareita ja siinä mä mietin muodottomaksi taivuteltu henkari käsissäni, että mitähän tästäkin tulee? Kranssihan siitä tuli, ei ehkä se kaikista kaunein yksilö, mutta kuitenkin. Vitsit se tuoksuu ihanalle. Oli hauskaa ja onneksi menin, kiitos Inchin jengille ja By Pilkkeen kärsivällisille leideille kivasta illasta.

… miettinyt joululahjoja. Yhtään en ole hankkinut, mutta joulukalenterit meiltä jo löytyy. Lapset olivat niin kateellisia viime vuoden Lakrids-kalenteristani, että tänä vuonna hekin halusivat omansa. Itse olen ihan innoissani Lumenelta saamastani joulukalenterista. Onko teillä jo joulukalenterit hankittuina ja jos, niin millainen?

… koittanut vaihtaa järjestystä täällä kotona, huonolla menestyksellä. Loppujen lopuksi mitkään viritykseni eivät oikein toimineet ja tyydyin vaihtelemaan valaisinten ja kasvien paikkoja, toki sekin vähän piristi.

… vaihtanut ja pessyt lakanoita, viimeksi varmaan näin tiheästi hotellissa työskennellessäni. Meillä on ollut viimeiset pari kolme viikkoa koko ajan joku kylässä, ystäviä, vanhempani, veljeni… Ja lapset ovat tietenkin ihan innoissaan vieraista.

… siivonnut kaappeja urakalla. Totesin jälleen, että meillä on ihan liikaa tavaraa.

… ahdistunut ympäriinsä olevista vaatepinoista, jotka myöhemmin jatkavat tästä vasta myöhemmin matkaansa eri paikkoihin. Jotain positiivistakin;  sain vihdoinkin vietyä osan niin omista kuin lastenvaatteistakin kirpparille. Meidän kamoja löytyy sunnuntaihin saakka Radio Kirppiksen pöydästä numero 172.

arki1

… löytänyt itselleni maailman lämpimimmän toppatakin! En malta odottaa, koska se saapuu.

… käynyt Arto Rastaan ja Hans Välimäen uuden ravintolan, Penelopen, avajaisissa. Penelope vaikutti oikein lupaavalta ja tokihan sitä on päästävä testaamaan pian!

… halunnut mennä katsomaan A star is born -leffan, jota kaikki ovat kehuneet. Ensi viikolla ehkä.

… osallistunut Blogunionin pikkiksiin ja fiilistellyt etukäteen jo mun ja Idan pikkujouluja, jotka tulivat täyteen saman päivän aikana. Niin kivaa, että pääsen tapamaan osaa teistä, vaikka toki olisi vieläkin ihanampaa jos kaikki ilmoittautuneet olisi mahdollista ottaa mukaan. Teitä oli paljon, kiitos kaikille – ja kerron tietty heti jos peruutuspaikkoja ilmaantuu!

arki3arki5

… käynyt kuntosalilla pitkästä aikaa, itseasiassa ekaa kertaa koko kuussa. Viime kuussakin salikertojen saldo oli huikeat yksi kerta. Voisiko muakin purasta joku salikärpänen? Motivaationi ei koskaan ole ollut näin hukassa.

… luvannut osallistua Hope Ry:n joulupuukeräykseen. Lähde säkin messiin?

… käynyt meikissä Stockan YSL:n pisteellä. Kiitos ihasta meikistä, Ida! Jos haluat olla pikkujouluissa supernättinä ja hyvällä fiiliksellä, niin suosittelen lämpimästi menemään meikkiin Idalle. Kahden YSL-tuotteen ostosta saa kaupan päälle meikin, ei paha?

arki7

Mitä te olette puuhailleet?

-Maj

5 Comments

 1. Syksy 21.11.2018

  Mistä tuo lyhty on?

  Vastaa
  • Maj 22.11.2018

   Moikka! Tarkoitatko tuota pientä kultaista? Olen saanut sen Hemtexiltä :)

   Vastaa
 2. Inkku 21.11.2018

  Paljon olet saanut aikaiseksi. Kranssikin on kiva👍😀

  Vastaa
 3. Elva 21.11.2018

  Täälläkin arjen kiireet ja samalla yrittää tankata vitamiineja ja taistella flunssa- ja kaamoskautta vastaan! Ihanaa, että viime päivinä on välillä paistanut aurinko ja joulukin lähestyy (joulustressi olkoon asia erikseen).

  Ja hei, metsäeskaripostaus kiinnostaa kovasti!

  Vastaa
 4. merimiehen vaimo 22.11.2018

  Kiva tuo kranssi! Haluaisin itsekin tehdä kranssin, mutta en tiedä osaisinko sitten kuitenkaan :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *