Joulukuu on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin; ihan ensimmäisenä päivänä kippisteltiin INCH” Storessa lukijapikkujoulujen merkeissä, tämän viikon maanantaina veimme Jonnan kanssa Lahdensivun kodin asukkaille joulukukkia yhteistyön merkeissä, tiistaina ihasteltiin Minttu Räikkösen Gugguulle suunnittelemaa mallistoa Clarion hotellissa, keskiviikkona rakenneltiin piparkakkuataloa serkkujen luona  ja eilen juhlittiin itsenäisyyspäivää Basso Radion kemuissa Valkoisessa Salissa.

Tämä on ollut tapahtumarikas, mutta mukava viikko tähän saakka. Ylimääräinen pyhäpäivä sekoitti ainakin meikäläisen pakan ihan huolella. Lapsilla on ollut myös tänään vapaata koulusta sekä eskarista ja musta tuntuu ihan sunnuntailta.

kauniistikotimainen

Vierailu Lahdensivun kodilla on tuonut tähän asti mulle kaikista eniten joulumieltä. Toivottavasti meidän toimittamat joulukukat voivat edelleen hyvin ja ilahduttavat asukkaita.

Joululahjahankinnatkin ovat pariin otteeseen käynyt mielessä, mutta en ole vielä ostanut yhtäkään. Hope Ry:n joulupuukeräykseen voi toimittaa paketteja 10.12.2018 saakka, joten vielä ehtii. Tampereella joulupuita löytyy ainakin Koskarista ja Ratinasta, joten sinne siis, maanantaina ihan viimeistään.

kauniistikotimainen2kauniistikotimainen3

Kuvat – Jonna Leppänen

 

Täällä Tampereella on maa valkoisena, ihanaa! Me ollaan lasten kanssa lähdössä vielä ulkoilemaan. Päätettiin just, että ei lähdetä yhtään mihinkään tänä viikonloppuna, mutta kyläilemään meille kyllä saa tulla ;) Ihanaa viikonloppua teillekin :*

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *