Ostin lempilaukkuni, Vuittonin Twist MM chain bagin, keväällä 2016 ja siitä saakka se on ollut melkein päivittäisessä käytössä. Laukku on kulkenut mukana ihan kaikissa tilanteissa, ja käyttöön se on hankittukin – ei säästeltäväksi. Kyseisen mallin juju on tuossa kääntyvssä lukossa ja mietinkin jo ostohetkellä, miten se tulee kestämään.

Muutama kuukausi sitten lukko alkoi lopulta reistailemaan. Se oli muuttunut liian kireäksi ja saadakseen laukun auki, sitä piti vääntää kunnon voimalla. Ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin vetää laukku pois käytöstä, ennen kuin vein sen arvioitavaksi Helsingin myymälään.

laukku spa 3

Myymälässä lukon todettiin olevan viallinen, ja laukku lähetettiinkin Ranskaan huoltoon. Kuuden viikon reissulla rikkinäisen kiinnitysmekanismin tilalle vaihdettiin uusi ja kiiltävä salpa, ja laukun sisältä löytyvän peilin nahkaosa kunnostettiin.

Molemmat toimenpiteet menivät ns. takuuseen, eikä itselleni tullut niistä kustannuksia. Kireähkön lukon käyttämisen ja aivan normaalin elämän takia laukun nahka oli myös kulunut ja hiukan naarmuilla, joten tämä käsveska pääsi samalla reissulla myös nahka-spahan, jonka maksoin omasta pussistani.

laukku spa 2

Mun mielestä kuulostaa edelleen jotenkin hauskalta, että laukku pääsi kuudeksi viikoksi spa-lomalle Ranskaan, samalla kun itse vain haaveilen vastaavasta… Näen sieluni silmin sen köllöttelmässä upealla spa-osastolla, pyyhe lantiolla, nauttimassa öljyhieronnoista ja kuorinnoista ja mimosaa siemaillen.

Loma teki laukulle tosi hyvää ja se näyttää huomattavasti freesimmältä! Pintanaarmut saatiin häivytettyä ja se näyttää taas siltä, kuin ensi kertaa laatikosta kaivettaessa. Toki uusi ja kiiltävä lukkokin tekee paljon! Nahan huoltaminen kustansi 150 euroa, mikä ensimmäistä kertaa kokeiltuna epäilytti.. Toisaalta 150 euroa ei ole kauhean paha hinta Ranskan lomasta vai mitä sanotte? ;)

laukku spa

Seuraavaksi me lähdetään Saaran ja lasten kanssa hakemaan spa-fiilistä hiukan lähempää, Nokian Edenistä. Veikkaan, että kahden energisen lapsen kanssa ei ehkä ihan saavuteta zen-tilaa, mutta päivästä tulee varmasti hauska joka tapauksessa.

-Maj

4 Comments

 1. Sazgar Khezerpour 13.4.2020

  Hei, onko laukkua saatavilla?

  Vastaa
 2. Sazgar Khezerpour 13.4.2020

  Lähetin aihelmia, että onko laukkua saatavilla enkä saanut vastausta kysymykseen en oikein ymmärtänyt sitä sähköpostia minkä lähetit minulle.

  Vastaa
  • Maj 13.4.2020

   Moikka! Nyt en ymmärrä oikein, voitko vaikka lähettää uuden sähköpostin?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *