teekukkateekukkateekukka1

Tulin kotiin hetki sitten kaikkien kamojeni kanssa ja tietenkin vähän väsähtäneenä pitkästä päivästä. Koko kämppä on kaaoksen vallassa, mutta selvisin sotkuista käden käänteessä; raivasin keittiönpöydän tyhjäksi, laitoin naistenpäiväkukat maljakkoon, sytytin kynttilät ja sammutin valot. Veikkaan, että vähintäänkin mun ystävät epäilee, että onkohan täällä oikeasti mitään kaaosta, mutta jos ette usko, niin kurkatkaa IG-storyt, mun mittapuulla tilanne on sos!

Rauhoittava teehetki kynttilänvalossa teki niin hyvää päivän hulinoiden jälkeen. Testasin ihan ensimmäistä kertaa teekukkaa, eikö näytäkin vähän kreisiltä? Teekukat on siis puuvillalangalla sidottuja teepensaan lehtiä ja kukkia, jotka aukeavat, kun teekukkapallon päälle kaataa kuumaa vettä.

Nyt ajattelin sulkea läppärin, ottaa nopean suihkun ja mennä nukkumaan. Ajattelin raivata paikat kondikseen ensi töikseni aamulla, heti aamukahvin jälkeen. Siivouksen lisäksi huomiselle on paljon muitakin kivoja suunnitelmia ;)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *