parveke2parveke1parveke

Terkkuja Kreikasta. Laitoin lomahatun päähän ja ajattelin seuraavan viikon olla stressaamatta yhtään mitään, ainakin yritän parhaani. Mulla ei ole mitään aikatauluja, enkä ajatellut laittaa yhdellekään aamulle herätystä. Annan itselleni luvan vaikka olla vaan poolilla koko viikon jos ei huvita mennä minnekään.

Skippasin jopa hotellin aamiaisen, että voin halutessani nukkua iltapäivään asti jos siltä yhtään tuntuu. Tuskin kyllä tuntuu, mutta kumminkin. Saavuttiin tänne eilen päivällä ja siitä asti  oon vähän väliä torkahdellut ja ilmeisesti unet tulee tarpeeseen. Toivottavasti tämän jälkeen kaikki kevätväsymys on poissa ja saan akut kunnolla ladattua. Palailen tänne blogiin fiiliksen mukaan :)

-Maj

6 Comments

 1. Eija 29.4.2019

  Tuo on aivan ihana hotelli! Olimme siellä muutama vuosi sitten. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa❣️

  Vastaa
 2. Lilli 29.4.2019

  Kauniita kuvia. Rentouttavaa lomaa!

  Vastaa
 3. Milla 30.4.2019

  Ihana lomafiilis välittyy! Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa!

  Vastaa
 4. pöllö 1.5.2019

  Oi että, mikä paikan/hotellin nimi?

  Vastaa
 5. Jenni 21.5.2019

  Mikä tuon hotellin nimi on?

  Vastaa
  • Maj 22.5.2019

   Moikka Jenni! Hotellin nimi on Sunprime Miramare beach☀️

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *