Muutamia vuosia sitten toimintansa lopettaneen Pyynikintorin Lihan tilalle on tullut Pyynikintorin Liha ja Kahvi. Kauniisti ja persoonallisesti sisustetusta kahvilasta saa runsaita lounassalaatteja, herkullisia tapaksia – ja viiniäkin! Vitriinistä löytyy suolaista & makeaa ja tarjolla on myös herkkuja kotiin vietäväksi.

Nimensä mukaisesti kahvila sijaitsee Pyynikintorilla. Jos ei muuten tule poikettua Pyynikintorilla, niin nyt kyllä kannattaa mennä, sillä vastaavia paikkoja ei kovin montaa Tampereelta löydy. Suosittelen Pyynikintorin Lihaa ja Kahvia, kun haluat nauttia lounasta kauniissa miljöössä, istuskella kiireettömästi kahvilla tai juoda lasillisen viiniä tapasten kera.

pyynikintorin liha ja kahvipyynikintorin lihakahvilat tampere

Alle yhdeksän euron kanasalaatti oli täyttävä ja tapakset olivat herkullisia. Tuo meidän jakama tapaslautanen taisi olla kuuden euron hintainen, mikä on ainakin omalla mittapuullani tosi edullinen.

Pyynikitorin Liha ja Kahvi
Pyynikintori 4-6
33230 Tampere

Aukioloajat
ma – suljettu ja ti -pe 9-20
la 10-20
su 10-18

Aukioloajat kuulemma voivat vähän elää tässä kesän kynnyksellä. Hiljaittain toimintansa aloittaneen kahvilan facebook – sekä verkkosivut ovat vielä työnalla, mutta niiden valmistuttua infoa varmasti löytyy paremmin.

 

4 Comments

  1. Netta 28.5.2019

    Tätä täytyy kokeilla. Ihanan kodikas ja kaunis.

    Vastaa
  2. Kesä 1.6.2019

    Tuo lompakko tuossa pöydällä. Mitä merkkiä ja mistä?

    Vastaa
  3. Kesä 2.6.2019

    Mitä merkkiä ja mistä on tuo lompakko tuossa pöydällä?

    Vastaa
  4. Kesä 2.6.2019

    Ei liity aiheeseen mutta mikä Samsoniten matkalaukku sulla on?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *