Saatiin kuin saatiinkin toteutettua suunnitelmissa ollut minireissu Turkuun & Ahvenanmaalle. Turku on ehdottomasti yksi parhaista (ellei paras) kesäkaupunki Suomessa. Istuskeltiin eilen jokirannassa Mamin terassilla syömässä, enkä muuten pitkään aikaan ole saanut niin hyvää risottoa, kuin mitä eilinen oli. Eikä seurakaan kakkoseksi jäänyt ;)

Tänä aamuna hypättiin laivaan ja saavuttiin iltapäivällä tänne sateiseen Maarianhaminaan, vettä on tosiaan tullut kuin esterin hanurista, huh! Haaveilin etukäteen aurinkoisista kesäpäivistä täällä, mutta toisaalta onhan tässäkin sateessakin tunnelmaa. Hotellistamme (Arkipelag) löytyy sauna uima-altaineen, minne ajateltiin vielä mennä piipahtamaan ennen illallista. Huomenna suunnitelmissa on ainakin lounas Smakbyssä ja ehkä samalla voisi piipahtaa Kastelholman linnassakin, jos teillä on vinkkejä takataskussa, niin heittäkäähän ilmoille?

meneen2

Asu – Pura Finland
Kengät – & Other Stories

Olin kuvaamassa Puralle fiiliskuvia ja yhtäkkiä hyppäsinkin kameran eteen – ystäväni halusi kokeilla kuvaamista. Ajateltiin, että näitä kuvia tuskin mihinkään käytettäisiin, mutta Repekka saikin aika upeasti taltioitua tuon huolettoman kesäillan tunnelman. Totesimme kuitenkin homman toimivan paremmin toisin päin, hän on heittämällä parempi malli ja minä osaan kuvauspuolen paremmin.

Kuvien vaatteet ovat siis Puran, pellavahousut on mulle ehkä vähän liian väljät, mutta silti niin ihanat päällä. Beige oversize-neule on Puran uutuksia ja se on täydellinen vähän napakan alaosan parina.

meneen3meneen

Nyt sinne saunaan,
leppoisaa torstai-iltaa kaikille!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *