Olen jo vuosia käyttänyt vartalon iholle Vita Liberatan Body Bluria. Body Blur antaa iholle samantien hehkuvan päivetyksen samalla peittäen myös ihon pienet virheet. Sain testiin jo talvella Vita Liberatan uutuustuotteen Beauty Blur Sunless Glow:n, joka on samantyyppinen kasvoille tarkoitettu tuote.

beauty blur 1

Beauty Blur toimii samalla tavalla, kuin Body Blur: se kosteuttaa ihoa, tuoden sille samalla hehkua ja päivetystä. Beuaty Bluria voi käyttää monella tapaa: sellaisenaan tasoittamaan ihon sävyä sekä sekoitettuna meikkivoiteeseen tai kosteusvoiteeseen. Jos hakusessa on pitkäkestoinen vaikutus, niin tuotteen tulisi vaikuttaa iholla noin 4-8 tuntia ennen pois pesemistä.

beauty blur 2beauty blur 3

Sävyjä löytyy kaksi, Latte & Latte Light ja suositushinta on n. 36 euroa. Olen käyttänyt ensimmäistä nyt kesällä ja Light -versio oli käytössä keväällä. Itse saan kaikista parhaan lopputuloksen aikaiseksi Beauty Blurin ja meikkivoiteen yhdistelmällä. Kombon jäljiltä kasvojen iho näyttää hehkuvan päivettyneeltä, mutta se on silti luonnollinen ja kestävä – en osaisi olla enää ilman! Viimeistelen meikkipohjani vielä taputtelemalla kevyesti puuteria t-alueelle sekä luomille.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *