Yhtenä iltana päivänä innostuttiin tekemään lounaaksi pitaleipiä. Inspiraatio tähän lähti ehkäpä edellispäivänä syödystä vastaavasta pitaleivästä, joka oli suoraansanottuna aika kamala kokemus. Valtava & vetinen kanapita-annokseni uiskenteli currymajoneesissa ja oli myös samaan aikaan mauton. Piti siis testata, pystyykö sitä itse parempaan, hehe!

curry-kastike

Erilaiset mössöt, dipit ja kastikkeet on mulle monesti ”se juttu” ruuassa, tälläkin kertaa oli. Olen kerran aikaisemmin tehnyt tätä samaa currykastiketta pastasalaattia varten ja nyt testasin sitä pitaleipien kanssa, toimii!

Täytteet on mun mielestä kiva laittaa eri kulhoihin, samoin kuin tortilloja tehdessä, niin jokainen saa tehdä omanlaisensa leivän. Meidän kulhoista löytyi tuoreita herneitä, salaattia, kurkkua, avocadoa, sipulia, juustoraastetta sekä grillattua kanaa.

curry-kastike2

Currykastike
1  kermaviili
2 rkl currya
loraus hunajaa
chilihiutaleita
suolaa

Sekoita kaikki keskenään, so easy!

 

curry-kastike3

Kanat valmistui kätsysti partsin sähkögrillissä, mausteena suola, pippuri ja partsilla kasvava timjami. Pitaleivät olivat sensijaan suoraan kaupan hyllyltä. Pitaleivistä tulee ihan hyvät paahtimessa sekä grillissä, testattu on molemmat. Toki pitaleivät tietysti voi tehdä itse, tsekkaa mun mutsin resepti täältä.

curry-kastike4

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *