Teemu Aura avasi viime viikolla uuden kahvilan Helsingin Hakaniemeen. Niin tai siis kahvila-hybridin, joka on myös leipomo sekä lounaspaikka ja oli puhetta, että tapahtumiakin siellä pystyisi  iltaisin järjestämään. Keväällä Hakaniemen torin kupeessa sijaitsevan kahvila-konditorian asiakaspaikat kasvavat vielä terassin myötä. Sinne kelpaa kipaista afterworkeille nauttimaan kuoharia ja (ehkä parhaita koskaan maistamiani) macaronseja. Kaltaisilleni aamupalaihmisille on myös hyviä uutisia, lauantaisin tarjolla on ALL DAY breakfast, oh yes please.

Pääsin mukaan erittäin kauniiseen aamiaistilaisuuteen, jonne oli kutsuttu pieni porukka; bloggaajia ja muuta meidaa. Tilaisuudessa maisteltiin Patisserie Teemu Auran herkullisia aamiaisvaihtoehtoja, lounasta ja jälkiruokia –  sekä samalla julkaistiin Teemun, Caritan ja  Avec Sofién yhteistyössä kehittelemä pulla, blogipulla. 

teemu aura 1teemu aura 2teemu aura 3teemu aura 4

En ihan oikeasti pysty nimeämään montaa paikkaa, jossa ruuan taso on niin hyvä sekä lisäksi tunnelma sekä sisustus ovat kohdallaan. Aamiaisosion tuorepuuro sekä avocadotoast jättivät jälkensä sydämeeni, samoin kyllä toisaalta myös lounaslistan lohikeitto ja runsas salaatti. Jos olen ihan rehellinen, niin jälkiruuista en osaa sanoa paljoakaan, sillä siinä vaiheessa olin jo niin täynnä, että tyydyin lähinnä vaan ihastelemaan kauniita leivoksia.

teemu aura 5teemu aura 7teemu aura 8teemu aura 9

Blogipulla lähti paperipussissani mukanani Tampereelle. Pienen sulattelutauon jälkeen pääsin maistelemaan kanelia, vaniljaa, inkivääriä, suolakinuskia kuin kookosta sisältävää pullaa ja siinä vaiheessa mietin, että voisikohan Teemu avata paikan tänne Tampereellekin? Lauantain All Day Breakfast (ja aamupala yleensä) + kutsuva miljöö + skumppa + macaronsit ja laadukas lounas kiinnostelevat varmasit Tamperelaisiakin!

teemu aura 10

Patisserie Teemu Aura
Siltasaarenkatu 12
Helsinki

ma-pe klo 7.30-18.30
lauantai klo 9.00-17.00

 

-Maj

 

3 Comments

 1. Taina 16.12.2019

  Oi, vesi herahti kielelle. 😋

  Vastaa
 2. Marjut 28.12.2019

  Paikka näyttää kauniille. Ja kauniille näyttää sinun mekkosi. saako kysyä onko mikä merkiltään?

  Vastaa
  • Maj 12.1.2020

   Moikka Marjut! Se oli Zaran mekko :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *