Päästiin turvallisesti Ylivieskaan eilen illalla. Täällä on tosiaan tien reunoissa isot lumikasat ja reilut -10 astetta pakkasta. Ainoa miinus on, että tulin yön aikana taas kipeäksi, enkä ole siksi ole oikein pystynyt tekemään mitään. Äidin kanssa suunnitelmissa olleet savusauna ja avantouinti jäivät tällä kertaa välistä, harmittaa, mutta eihän tälle mitään voi. Mulla on ollut lähiaikoina ihan älyttömän huonoa tuuria, mutta koitan keskittyä kaikkeen mikä on hyvin ja onhan niitäkin asioita paljon. Onneksi lapsilla on täällä tekemistä (ja kavereita) niin olen pystynyt ihan hyvällä omalla tunnolla levähtämään ja vähän näpyttelemään konettakin.

peli2rebe

Lasten vaatteet – Gugguu *saatu

Vanhemmillani on täällä vierashuone, jonne on oma sisäänkäynti. Autotalliin tehty huone oli alunperin siskollani käytössä, sitten minulla, Petterillä ja sen jälkeen se rempattiin vierashuoneeksi. Välillä on tarve rauhoittua tai ottaa aikaa itselleen – silloin voi vetäytyä hetkeksi huoneeseen, ihan omaan rauhaan.

peli1samuel

Samuel vähän epäileväisenä. Tänään täällä ollaan pelailtu ja oltu ulkona. Pakko kyllä sanoa, että jos nämä kaksi eivät pääsisi purkamaan energioitaan tuonne lumikinoksiin, niin olisin pulassa!

peli3peli4peli5

Tässä kuvassa puolestaan ollaan selkeästi voitolla ;)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *