Testailin tänään Maxfactorin uutuuksia. Tarkkasilmäiset ovatkin ehkä huomanneet jo Xperience uutuudet kauppojen hyllyillä.

Meikkivoide, huulivoide ja ripsiväri.
Kuvassa on myös Smokey eye effect -luomiväri, joka ilmestyy vasta 1.1 kauppoihin.

Xperience huulivoide, sävy nro 08.

Pidän mielettömästi nuden ja persikan sävyistä, joten 08 oli ehdottomasti minun värini.
Huulivoide tuntui ihanan kosteuttavalta (sisältää mangoa ja karitevoipuun öljyä), mikä on hyvä asia nyt, kun mennään talvea kohti.
Tämä tuote oli ehdottomasti oma suosikkini!

Testailin vähän jo smokey eye effect luomiväriä, aika näpsäkkä paketti.
Teen tällä perjantaina paremmalla ajalla iltameikkiä ja nappaan kuvat teille ;)

Volumising mascara.
Ripsiväri teki sen minkä lupasikin eli tuuhensi kiitettävästi, eikä ripsistä tullut paakkuiset.
Olen ehdottomasti muoviharja-ihmisiä, en palaisi mistään hinnasta takaisin kuituharjaan.


Weightless foundation -meikkivoide, sävy 45.
Kokeilin hiukan käden sivuun tätä, peittävän oloinen, toimii varmasti iltameikissä hyvin.
Sävy vaan oli turhan vaalea minulle, mutta minulla olisi ehdotus sen suhteen…


Niinpä niin, olisipa minulla käytössäni a) ennemmän omaa aikaa ja b) kuvaaja. Tekisin niin mielelläni meikkipostauksia enemmänkin, mutta valmiista meikistä on hirveän hankala saada hyviä kuvia itse. Rebekka on nyt siinä iässä, että sen kanssa pitää puuhata koko ajan jotain…
Kokeillaan perjantaina uudestaan:) Näillä perusteilla antakaa anteeksi huonot meikkikuvat, aina ei vaan ehdi, eikä kykene.

Mutta… Se ehdotus, mitä mieltä olisitte seuraavasta…? Tarvitsetko uutta meikkivoidetta? Lähetä kommenttiboksiin viestiä, missä kerrot, että miksi tarvitset uuden meikkivoiteen? Meikkivoide lähtisi siis palkintona parhaasta perustelusta!

0 Comments

 1. Anonymous 5.10.2010

  Olen opiskelija. opiskelijalla nyt ei aina ole rahaa ostaa vaikka kuinka tarvitsisi. itse tällä hetkellä meikkivoidetta vailla.

  Vastaa
 2. Heidi 5.10.2010

  hmm..uus meikkivoide on ollut hakusessa jo pidemmän aikaa. Kaupassa kuitenkin aina turhaudun ja se jää ostamatta. Mä oon niin mahdottoman surkea meikkien kanssa, tarttisin hyvät tuotteet ja ohjeita meikkaamiseen. Ehkäpä siis tuo meikkivoide voisi olla uus alku, että tämäkin mamma näyttäisi joskus edes ihmiseltä :) (oon myös vaaleampi kuin sä..eli vink vink) :D

  Ehdottomasti oottelen innolla sun meikkipostauksia, jotta voisin niistä ottaa oppia :)

  http://kesaheinanelamaa.blogspot.com/

  Vastaa
 3. J 5.10.2010

  kattelin tota meikkivoidetta tänään, mutta musta se oli kauheen kallis! jotain päälle 20 euroa?! Uutta meikkivoidetta tarttisin, peittävää mutta kevyttä:) Nyt käytössä on maxfactorin lasting performance, mutta väri on turhan tumma mulle näin kesän jäljiltä, enkä viitsisi ostaa enää samaa kun olisi kiva kokeilla jotain uutta;)
  Tämän kaupungin meikkiosastot kun ovat aika surkeita..

  Vastaa
 4. Anonymous 5.10.2010

  Juuri kun kesä loppuu niin näppyläkausi alkaa! ja siihen tarvisin meikkivoiteen , mutta tällä opiskelija budjetilla ei pitkälle pötkitä, just tota kattelinki kaupassa kunnes huomasin hinnan ! (: siksi olisi hyvinkin tarpeeseen.

  ps. rebekka on aivan ihana ! (=

  – miisa (lastenhoitajaks opiskelen ! (=)

  Vastaa
 5. suvi 5.10.2010

  koska rebekka on niin kaunis!!
  haha, jos tällä irtoaa meikkivoide, niin saa tulla, mutta ei, en tarvi uutta meikkivoidetta :)

  en vaan voi olla hämmästelemättä sitä, kuinka kaunis teidän repsu voi olla!! niin älykkään ja fiksun näköinen, ja siinä on kyllä parhaat lähtökohdat :D mutta olihan se jo tiedossa, mitäs muuta niin kauniista vanhemmista voi saada? ;)

  Vastaa
 6. Anonymous 5.10.2010

  Hei Maj,

  En ole ennen uskaltautunut kommentoimaan blogiisi, mutta nyt ikuisena meikki-intohimoilijana koen aikani tulleen. Olen 21- vuotias, kiireinen opiskelijatyttö, joka rakastaa kaikkea meikkiin liittyvää. Erityisesti lähellä intohimoani on uusien meikkien kokeilu, sillä olen vasta n. vuosi sitten luopunut perusmeikistäni. Nykyään uskallan tuoda meikkiini uusia värejä ja sävyjä päivän fiiliksen mukaan. Luomilla nähdään niin ruskeaa kuin vaaleanpunaistakin, juuri niitä mistä itse pidän. Näin kiireisenä opiskelijana aika ei aina riitä kuitenkaan uusien meikkien hankintaan ja tottakai myös pienellä budjetilla on siihen vaikutus. Koen minun ansaitsevan meikkivoiteen tämän ansiosta, koska jaksan ja HALUAN kokeilla uutta ja näyttää hyvältä :)

  Hyvää syksyn jatkoa sinulle!

  Terv. Pina Colada

  Vastaa
 7. Taru 5.10.2010

  Voi että, sattuipa sopivasti :) KYLLÄ, uusi meikkivoide olisi nimenoman tarpeen! Mun iho on vaan niin turkasen hankala, ettei sopivaa kertakaikkiaan tahdo osua kohdalle :P Ihoni on perusvaalea, paikoin kuiva, paikoin ihan normaali. Omat niksit ja pirkat alkaa olemaan loppuukäytetyt joten apusi olisi tervetullutta :))

  Vastaa
 8. Anonymous 5.10.2010

  Moi, mulla on ollut oma meikkivoide lopussa jo pidemmän aikaa. Meikkivoide kestää mulla yleensä aika pitkään koska en tykkää laittaa sitä paksua kerrosta iholle kerralla. Siksi ostankin yleensä hyvälaatuisen joka sitten on riittoisampikin. Kuitenkin asun niin syrjässä, ettei tänne tule mitään uutuusmeikkejä, vaan marketissa on vuodesta toiseen niitä samoja meikkejä. Ois ihana joskus testata jotain tuommosta uutta, ja siksikin että omani on aivan lopussa jo ja siksi ettei uutta pääse ostamaan koska lähimpään kaupunkiin ja suurempaan kauppaan on lähemmäs 100km matkaa jolloin sielä aika harvoin tulee käytyä. Olen myös opiskelija, joten varaakaan ei kovin paljon ylimääräistä ole ostella mitään ylimääräistä tai uutta..

  Vastaa
 9. Jenni 5.10.2010

  Oii, toi meikkivoide kuullostaa hyvältä! Itse olen juuri uuden meikkivoiteen tarpeessa, ja mitä halvempi sen parempi opiskelijalle ja jos vielä ilmaiseksi olisi mahdollisuus saada niin wow.:)

  Itse tarvitsisin jotain peittävää meikkivoidetta, sillä ihoni on täynnä punaisia läikikkäitä kohtia joita en tunnu millään pystyvän peittämään. Apteekista on lääkettä laikkuihin, mutta se ei tunnu auttavan. Iho näyttää oikeasti joltain 40-vuotiaan naisen iholta (olen usein huomannut samantapaisia läikkiä sen ikäisillä naisilla) ja itse olen vasta 18!

  Kaikenlisäksi, tykkään kokeilla aina jotakin uutta.:)

  PS. asun samassa pikkukaupungissa jossa olet aikoinaan opiskellut, ja kuten tiedät niin meikkien suhteen valikoima täällä on surkeampaakin surkeampi.Täällä ei edes myydä MaxFactorin meikkejä.:D

  Vastaa
 10. Anonymous 5.10.2010

  Mulla on tosi huono iho.. finnejä jokapaikassa ja punottavia kohtia, en voi mennä minnekkään etten laita meikkivoidetta,edes kauppaan siksipä joskus joudun ostamaan parikin meikkivoidetta kuussa.
  Eikä rahakaan puussa kasva jos minimi äitiyspäivärahankin saa. oisi suuri apu jos voittaisin tuon:)

  laitan sähkpostini tähän vielä; amalyy–@luukku.cm

  Vastaa
 11. Anonymous 5.10.2010

  Ihana olis testata "oikeita" tuotteita. Olen ostanut nykyisen meikkivoiteeni kolme vuotta sitten, (Ja kyseessä on muutaman euron arvoinen puteli, merkkiä en edes muista) Levittäessä purkista tulee valkoista töhnää, ja pitäisi uusi hankkia. Ei ole vaan aikaa mennä kauppoihin, kun olen pienen lapsen opiskelija/töitä tekevä äiti. En myöskään raski laittaa rahaa kalliisiin tuotteisiin. Vaikka itseä olisi hyvä välillä hemmotella. Kaikki hemmottelu kohdistuu lapseen. Olisipa ihana yllätys saada kyseinen tuote. – Mintukka

  Vastaa
 12. jonna 5.10.2010

  mulla oli aivan jäätävän paha päivä tässä yksi päivä ja paha karma senkun jatkui ja jatkui. Onnistuin viikko sitten tiputtamaan lasisen meikkivoide pullon lattialle, jolle onneksi sain annettua ensiapua teippaamalla sen. Ko. pahana päivänä pullo tippui jälleen uudestaan kylppärin kaakeli lattialle ja meni aivan pirstaleiksi. Palkkapäivään on vielä reipas viikko aikaa ja ylimääräistä ei kamalasti ole, joten OLEN UUDEN MEIKKIVOITEEN TARPEESSA! :)

  Vastaa
 13. jonna 5.10.2010

  mulla oli aivan jäätävän paha päivä tässä yksi päivä ja paha karma senkun jatkui ja jatkui. Onnistuin viikko sitten tiputtamaan lasisen meikkivoide pullon lattialle, jolle onneksi sain annettua ensiapua teippaamalla sen. Ko. pahana päivänä pullo tippui jälleen uudestaan kylppärin kaakeli lattialle ja meni aivan pirstaleiksi. Palkkapäivään on vielä reipas viikko aikaa ja ylimääräistä ei kamalasti ole, joten OLEN UUDEN MEIKKIVOITEEN TARPEESSA! :)

  Vastaa
 14. aida 5.10.2010

  Ihoni on suht vaalea ja olen jo vaikka kuinka kauan etsiny sitä "täydellistä" meikkivoidetta,jossa olisi juuri hyvä sävy,mutta kaikki mitä olen kokeillut on ollut liian vaaleita tai liian tummia tai muuten vaan vääränlaisia ja alan olla turhautunut ja vararikossa kun ei vaan ole löytyny :D

  Vastaa
 15. Anonymous 5.10.2010

  Juurikin pitkään käyttämäni meikkivoiteen valmistus lopetettiin ja nyt onkin hakusessa uusi jopa parempi meikkivoide! maxfactorin ripsarit ovat ihan ykköskamaa mutta meikkivoiteita ei ole koskaan tullu kokeiltua. Mielelläni siis nyt kokeilisin maxfactorin uutuutta ja varsinkin ilmaiseksi opiskelija budjetilla:D

  Ja meikkipostauksia että testaus postauksia ehdottomasti lisää, niitä on aina mukava lukea:)

  T:Mannukka

  Vastaa
 16. Anonymous 5.10.2010

  Maxfactorin tää meikkivoide huutaa kovasti niin, mun meikkipussin uumeniin. Kaverit sillä olis seuranaan, ja pääsis mukaan mun kasvoja kaunistamaan. Vaaleat kasvot kun omistaa, ei sitä liian tummameikkivoide voi komistaa. p.s pimeät syysillat kun vieraaksi saa, on hyvä taas kaikille toivottaa, nauttikkaa kaikesta vaa!

  -marsipaani

  Vastaa
 17. tilda 5.10.2010

  Uusi meikkivoide tulisi tarpeeseen, koska olen ostanut kahden viikon aikana kaksi uutta meikkivoidetta, jotka ovat käytössä osoittautuneet liian tummiksi! =(
  Meni rahaa turhaan n.30 euroa, höh.
  Köyhänä opiskelijana tuo tuntuu isolta summalta, varsinkin kun nuo tuotteet jää pölyttymään hyllylle.

  Vastaa
 18. Anonymous 5.10.2010

  Mitä hintaluokkaa noi huulivoiteet on? :) Jos kävis iteki tuollasen ostaan :) Joudutko itse maksaan näistä meikeistä vai saatko jotain kautta ilmaseksi?

  Vastaa
 19. Marika 5.10.2010

  Moi!
  Kaipailisin hieman piristystä tähän pimeään syksyyn, joten mikäpä olisi sen parempaa piristystä kuin itsensä hemmottelu, vaikkapa meikkaamisen muodossa :) Ihoni on melko vaalea, joten toivoisin että meikkivoide olisi mulle sopiva, kerrankin:) eipä ole ollut varaa ostaakaan uusia meikkejä aikoihin :(

  Ihanaa syksyä teidän perheelle!

  Vastaa
 20. Anonymous 5.10.2010

  Moi! Tarvitsisin tuon meikkivoiteen:
  1.ihoni on niin kuiva etten voi käyttää vanhoja tuptteitani… En kuitenkaan ole löytänyt sopivaa ja opiskelijana minulla ei ole rahaa kokeilla useampaa uutta meikkivoidetta
  2. Kärsin punoittavasta naamasta .. Joten peittävä pitäisi olla….

  Maria

  Ps. Pistän sulle mailia yhdestä jutusta kunhan kerkiän…

  Vastaa
 21. Eve 5.10.2010

  Tarvitsisin meikkivoiteen, koska en yksinkertaisesti ehdi ostoksille missään välissä kaupan ollessa auki :D tätä tää on, töitä tekevän opiskelijan arki. valmistumista odotellessa!

  Vastaa
 22. Mehis 5.10.2010

  Uu pakko kokeilla onnea. Perusteluni ovat niin surkeat tosin :D No kuitenkin tarvitsisin uuden meikkivoiteen koska kaapistani löytyy noin 10 eri merkin meikkivoidetta joista kaikista olen saanut ihottumaa! Biothermit, Lorealin ja Diorit on kokeiltu, mutta Maxfactoria ei ole vielä! Lisäksi olen valkoisempi kuin Cullenit yhteensä, joten sävy olisi varmasti täydellinen!

  Vastaa
 23. Kata 5.10.2010

  Tarvitsisin uuden meikkivoiteen, koska olen onnistunut ostaamaan vain huonoja meikkivoiteita. Haluaisin testata tuon Max Factorin uutuuden niin kovasti!

  Vastaa
 24. memmu 5.10.2010

  Olen auttamaton mainosten uhri ja ihaillut tuota meikkivoidetta jo hetken! Opiskelijana en kuitenkaan voi kaikkea kokeilla, ja niimpä meikkivoiteen loppuessa tyydyn aina ostamaan tuttua ja turvallista. Nyt olisi mukava kokeilla jotain uutta:) Hauskaa syksyä teidän koko perheelle!

  Vastaa
 25. Anonymous 5.10.2010

  Mää tarvisin tov voitee nääs siks että mää en kerta kaikkiaa raaski mennä itte ostaan.. rahaa on niin että ranteita pakottaa mut nääs täs tullee pihiks ku on myttyä enemmän ku pussi vetäs, ostaa vaan mitä tarttee vaikka silti joutuu kaupassa puntaroimaa tarsko sitä ottaa maito vai paskapaperi ku molempia tars kuitenki.. ?

  Hyvvää syksyä koko perheelle ja myhäillää ku tavataa! ;)

  Vastaa
 26. Saara 5.10.2010

  Moi!

  Tällä hetkellä käytössä kevyet, puuterimaiset mineraalimeikit, jotka eivät kuitenkaan peitä epäpuhtauksia tarpeeksi, joten tuollainen iltameikkiin soveltuva puteli olisi enemmän kuin tervetullut. Toivottavasti se kestää rankan biletyksen aamuun asti!

  Saara
  risuparrat@netti.fi

  Vastaa
 27. kullanmuru 5.10.2010

  Kivoilta näytti nuo meikit ja kiva kuulla kommenttia niistä, niin ehkä uskaltaa kokellakin :)

  Vastaa
 28. Anonymous 5.10.2010

  Olen todella pihi meikkien suhteen, en koskaan raaski panostaa kalliimpiin meikkeihin. Tämä ehkä siksi etten usko korkeammalla hinnalla saavan sen parempaa. Olisi kiva kokeilla jotain kalliimpaa kuitenkin! Ehkä koen jotain mullistavaa ja siirryn kalliimman hintaluokan meikkeihin, jos tästä naamasta saa edes hiukan pirtsakamman näköisen :)

  Vastaa
 29. Anonymous 5.10.2010

  hei!

  voi kyllä, minä todellakin tarvitsen uutta meikkivoidetta! olen kuivaihoinen atoopikko ja sopivan meikkivoiteen metsästys tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan! lueskelin netistä ko. meikkivoiteen ominaisuuksia ja pieni toivon kipinä heräsi tämän allergikon sydämessä, että josko tämä sopisi minunkin iholleni. kosmetologina tiedät, että atooppinen iho tarvitsee kevyen peiton, joten tämä voisi olla minulle THE ONE. <3
  kaiken lisäksi olen köyhä opiskelija, joka kärsii kroonisesta rahapulasta, eikä omasta pussista raaski ostella jatkuvasti uusia meikkivoiteita testailtavaksi.

  PICK ME, PICK ME! :D

  syysterveisin,
  pirppis

  ps. terkkuja repsukalle.

  Vastaa
 30. Anonymous 5.10.2010

  Haluaisin hemmotella itseäni tuolla ylellisellä kosmetiikkatuotteella, johon ei ole itselläni varaa opiskelijana-äitinä. Tuo olisi mitä mainioin palkinto juuri tarkastukseen palautetusta gradusta, jonka kanssa on koko kuuma kesä hikoiltu. :)

  T:Pienen pojan äippä

  Vastaa
 31. Greu 5.10.2010

  Koska pääsin juuri viimeisestä raskauskilosta eroon ja kosmetiikkatuote olisi juurikin loistava palkinto kovasta työstä (eikä esim. suklaa, mitä nyt kovasti himoitsen…)!

  Vastaa
 32. Anonymous 5.10.2010

  Heippa!

  Täällä vajaan kuukauden ikäisen poikavauvan sekä 2-vuotiaan rasavillin isoveljen väsynyt äiti olisi piristysruiskeen tarpeessa! ;)

  Valvotut yöt, uniset aamut, kiireiset päivät, kiukuttelun täyteiset illat…
  kakkavaippoja, pyykkivuoria, tahmasia tassuja ja maailman ihanimmat lapseni – niistä on tämän äidin päivät tehty <3 …ja päivääkään en antaisi pois!

  -johanna-

  Vastaa
 33. pup 5.10.2010

  Todellakin kelpaisi täydellisen vaalean näköinen ja toivottavasti peittävä meikkivoide! ite harvoin löydän tarpeeksi vaaleita meikkivoiteita ja tarpeeksi peittäviä. iho-ongelmia löytyy vaikka muille jakaa.. ja nehän oikein loistaa valkosesta ihosta kauniin punaisina <3 not :D
  itellä kyllä ei ole omia muksuja joihinka vedota voiton toivossa.. (vaikka ite kyllä katoin muiden vastauksia sillee ja totesin että jollekkin noista kiireisistä emoista se pitäisi mennä..)
  oon myös ääretön meikkiaddikti ja tykkään kokeilla uusia meikkijuttuja (ja haaveilla hintavemmista) ku tyydyn ostamaan halpismerkkejä joihin melko usein joutuu suuresti pettymään.. tällä hetkellä käytössä on uus lempparimeikkivoide(tai lemppari ja lemppari ku kuivat kohat jää aika inhottavasti näkymään.. mutta peittää tarpeeksi) jonka valmistus ilmeisesti lopetetaan kun kauppa myi ne pois vitosella :—D aina noin käy ku löytää jonku hyvän tuotteen :'3
  tuskin tuota samaa enää sitten jos voittaisi tuon ja käyttäisi loppuun niin tulisi ostettua uutta hintatason takia.. mutta oishan se kiva käyttää jonkin aikaa laatukamaa nassullaan *_*

  kaikkea ilosta sinne teiän perheelle :3

  Vastaa
 34. Mallu 6.10.2010

  Voi kuule, mä tarvitsisin!:) Ensinnäkin nykyinen meikkivoide (dream matte mousse) on lopuillaan ja vaikka oon kyllä ihan tykännyt tuosta, haluaisin kokeilla jotain uutta.

  Hah, ja tuohon yhteen kommenttiin viitaten. Niin, mullehan se toisi piristystä tähän graduntekoon, jos postiluukusta kolahtaisi kerrankin joku aikusten oikeesti ylläri;) Lupaisin jatkaa tätä gradua tälle syksylle:'D

  Ps. Ihana Rebsu!

  Vastaa
 35. niina 6.10.2010

  en ole ainakaan 10 vuoteen käyttänyt meikkivoidetta ja niiden ostosta on tullut mahdotonta.mikä sopii, sävy jne.
  olen käyttänyt sellaista "moussea" ja vaihtelu olisi tarpeen.
  olisin hyvin mielissäni meikkivoiteesta.

  Vastaa
 36. Sadie 6.10.2010

  Kyllä taitaisin tarvita uuden meikkivoiteen, sillä nykyinen aiheuttaa SUPER ikävän ja kutisevan ihottuman leukaani ja suuniympärille, jonka ansiosta minulla on raapimajälkiä naama täynnä. Aika ällö perustelu ehkä. :D

  Vastaa
 37. Anonymous 6.10.2010

  Olen jo 50 mutta käviskö tuo voide tämänikäselle. En tarvi sitä ilmaista voin ostaa jo itse työelämässä ollu mukana jo 35v.
  Vai onko se nuoremmalle iholle?

  Vastaa
 38. Anonymous 6.10.2010

  Tarvitsisin uuden meikkivoiteen ehdottomasti siksi, että olen viimeiset 2 kk viettänyt lähes 24 h neljän seinän sisällä.Minulla on reuma ja se on ollut niin pahana,etten ole päässyt liikkumaan paljoakaan ihmisten ilmoilla, eikä ole tehnyt mielikään.Nyt on vointi kohenemassa ja sen myötä alkaa taas kiinnostaa se, miltä naama näyttää kotiovesta ulos astuessa!Uudella meikkivoiteella saisin näiden sisällä vietettyjen viikkojen aiheuttamat väsymyksen merkit edes hieman piiloon!!
  -Heidi-

  Vastaa
 39. Laura H 6.10.2010

  Tarvisin uuden meikkivoiteen. Edellinen alkaa kesän jälkeen näyttää vähän tummalta. Mulla on suht vaalea iho joten toi saattais olla sopiva. Harvoin uskallan kokeilla mitään uusia tuotteita jos ne eivät sitten olekaan hyviä. Itse asiassa en ole varmaan koskaan käyttänyt mitään maxfactorin tuotteita mutta mielelläni kokeilisin :)

  Vastaa
 40. Anonymous 6.10.2010

  olen käyttänyt maXfactorin muita tuotteita ja tuotakin olisi mukava kokeilla C: Hyvä perustelu olisi mielestäni se, että olen varmaan kohta joutumassa työttömäksi, joten on ikävä kun täytyy tällä hetkellä pihistellä "naiselle välttämättömistä" tuotteista.

  Vastaa
 41. Anonymous 6.10.2010

  Heip.

  Olen kotiäiti, joka asustaa maalla. Lähimmän meikkivoiteen (jos haluan suht edullisen ja omaa sävyä)saan noin 40km päästä. Eli jos lähden ostamaan meikki voidetta syötä ja puen vauvan ja itseni, hyppään autoon tai kävelen juna-asemalle, matkustan noin 30-40min puran autosta vauvan ja vaunut ja sitten kiiruhdan kauppaan. Sitten pitää tehdä kaikki uudestaan käänteisessä järjestyksessä. Vauvan kanssa voi myös matkalla sattua kaikenlaisia kommelluksia. Joten mikä oliskaan niin ihanaa jos joskus kun kipaisen postilaatikolle niin siellä odottaisi uusi meikkivoide.

  p.s. edellisessä purkissa on veilä paritippaa. :)

  Vastaa
 42. Anonymous 6.10.2010

  jos voitan tän meikkivoiteen niin lupaan tulla moikkaan ja kiittään siitä ihan face to face ;) koska näen sua niiniiniin usein mutta en vaan rohkene tulla jutteleen! ja näytätte pirun hyvältä perheeltä!!

  -bambi

  Vastaa
 43. Viviente 6.10.2010

  Tarvitsisin ehdottomasti uuden meikkivoiteen,sillä jo kaksi edellistä ostamaani meikkivoidetta ovat olleet liian tummia. Ja usko tai älä, niin molempien valinnassa ovat auttaneet "ammattitaitoiset myyjät". Eihän sitä itse huomaa myymälässä ollessaan, että pieneen kohtaa kokeiltu meikkivoide onkin liian tumma. Ja tietysti sitä luottaa sokeasti myyjiin… Nyt olen jo sen verran tympääntynyt, etten periaatteessakaan jaksa mennä ostamaan uutta. Kenties juuri tämä meikkivoide olisi sopiva minulle, kuka tietää. Joten olen ehdottomasti armopalan tarpeessa, jotta tämä naama saataisiin kuosiin. :)

  Vastaa
 44. Anonymous 6.10.2010

  Siis eikä! Mä en kestä, kuinka sulonen Rebekka on!!
  -Emma

  Vastaa
 45. Jenni 6.10.2010

  Tarvitsisin uuden (PEITTÄVÄN)meikkivoiteen sen takia, että opiskelijana ei ole varaa ostaa kauhean kallista meikkivoidetta, ja nyt kaiken kukkuraksi minulla on kamalat näppylät naamassa (Minulle tulee aina kauheasti finnejä jos huolehdin/stressaan asioista, ja nyt on kamala stressi päällä mummon syöpään sairastumisen vuoksi). Olisi mukava saada jotain piristystä päivään, ja tällä hetkellä ilahdun pienistäkin asioista. :) Sun blogi on yksi niistä. :)
  Mukavaa jatkoa teidän koko perheelle ja ihanaa syksyä!

  Vastaa
 46. s u v i :) 6.10.2010

  Oliskohan tuo tarpeeksi vaalea mun iholle? Tällä hetkellä on tasan yksi meikkivoide, joka on tarpeeksi vaalea – joskus tosin tuntuu, ettei sekään riitä, kun varsinkin talvisin olen niin naurettavan VALKOINEN :D Täytyypä käydä kaupassa tsekkaamassa.

  Mun täytyy päästä eroon huulien repimisestä, että voin käyttää huulikiiltoa tai -punaa. Nyt ne on vaan jatkuvasti vereslihalla.. :P

  Muksaa viikkoa! Söde Rebe ♥

  Vastaa
 47. hoopo 6.10.2010

  Heipsan!

  Minäkin olen köyhä opiskelijatyttö joka ei kerkeä tässä vaiheessa opiskeluja edes töissä käymään (oppari + muut koulujutut painaa pahasti päälle). Rahankäyttöä pitää siis miettiä hyvin tarkkaan, joten ruoka, vuokra ja muut laskut on nyt ykkösenä ja meikki sekä vaatteet VALITETTAVASTI (!!!) sitten jos ylimääräisiä pennosia jää.

  Oma meikkivoiteeni alkaa olla jo sen verran kuivahtanutta, että uusi olisi enemmän kuin tarpeen. Varsinkin peittämään unettomien öiden jälkeisiä silmäpusseja (unettomat yöt johtuvat tietenkin koulustressistä).

  Olisin siis enemmän kuin iloinen uudesta meikkivoiteesta ja lupaisin antaa sille hyvän uuden kodin meikkipussistani ja käyttää sitä mahdollisimman usein ;)

  Vastaa
 48. Anonymous 6.10.2010

  Hiukan jotain PIENTÄ tarvetta olis meikkivoiteelle ->

  ..maanantaina typykkäni, 7,5kk läväytti muovisen lelunsa kanssa täysillä päin näköäni..luultavasti kosto pahanmakuisista pöperöistäni :D Horjahdin hiukan istualteni ja löin pääni avoinna olleeseen takkaluukkuun..

  Lopputulos: vasen puoli pärstästä mustelmilla lelusta ( tiedät varmaan kuinka paljon pienistä käpälistä irtoaa:D ) ja oikea puoli VAIN osittain mustelmilla..

  Edessä eka kemutusilta vauvan syntymän jälkeen (jänskättääää), miehen firman pikkujouluissa, ja meikämamman pärstä on ku punatulkulla :D :D

  Terkuin mami ja tipu 7,5kk

  Vastaa
 49. Tiina 6.10.2010

  Tiina ja uusi murrosikä täällä hei! Olen 24-vuotias typykkä, jota ei edes teininä juuri vaivanneet finnit tai mustapäät – aknesta puhumattakaan! Selvisin pienin keinoin: hyvää puhdistusta, vähän clerasilia ja omana aseena hammastahnaa finniä kuivattamaan, jos sellainen sattui joskus ilmestymään otsaan tai nenän pieleen.
  Voisin siis sanoa olevani hyvinkin onnekas!
  ..Mutta mitä ihmettä tapahtuikaan nyt kaksnelosena?? Vaikka ihonhoidosta huolehdinkin naamioin, pesuin ja rasvoin, enkä poikkeuksia lukuunottamatta meikkaa arkisin, jostain syystä iho kukkii ja rasvoittuu enkä löydä tähän sopivaa meikkivoidetta. Inhoan paksua pakkelia mutta käsitteet "kevyt" ja "peittävä" eivät ole tuntuneet koskaan aiemmin kuuluneen samaan purkkiin. Kun tuolla sanaparilla mainostetaan juuri tätä Weightless foundation -meikkivoidetta, olihan se nyt pakko kokeilla kisaan osallistumista! :)

  Mukavaa loppuviikkoa Sinulle! Ja kiitos blogista <3

  Vastaa
 50. pale blond 6.10.2010

  Sattuipas sopivasti, kun vanha meikkivoideputilo alkaakin jo huutaa tyhjyyttään… Uuden tarvitsisin kahdestakin eri syystä: vanhan luottosuosikin olen huomannut tukkivan ihon ja aiheuttavan kauheasti näppyjä, joten viime aikoina olen itse asiassa joutunut tyytymään pelkkään puuteriin. Ja toiseksi pakerran parhaillaan kandia yliopistolla, ja silmäpussit alkaa olla sen verran pahat, että niille kaivattaisiin kyllä ensiapua ;D

  terkuin
  pale blon

  Vastaa
 51. Spöge 6.10.2010

  Täytän n. viikon päästä 18 vuotta ja meikkivoidepullo on ihan lopuillaan, joten tarvitsisin uuden, ensimmäisen täysi-ikäisyysillan kestävän meikkivoiteen ;) Blogisi on ihan huippu, niin aito :)

  -Spöge

  Vastaa
 52. Anonymous 6.10.2010

  Olen itsekin pienen tytön äiti ja laittautumin on jääny tukan pesuun jokatoinen päivä, meikkaaminen tuntuu jo kivikautiselta jutulta. Ennen panostin itseeni täysillä enkä lähtenyt edes lähikauppaan ilman meikkiä,nykyään menen meikittä lähikauppaan, sukulaisille, juhliin ja mihin vaan. Olisi ihana tuntea pitkästä aikaa olevansa nainen taas ja panostaa itseensä, kuitenkin oma meikkivoiteeni on käynyt loppuun enkä sen jälkeen jaksanut ostaa uutta ja nyt kun jaksaisin en koskaan pääse kaupunkiin, lapsi on siinä pahimassa uhmaiässä ettei kauppoihin halua mennä ja omaa aikaa.. mitä se edes on? minulla ei ole ainakaan sitä. Luen aina blogiasi haikeudella miten jaksat edelleen huolehtia itsestäsi pienen lapsenkin kanssa. Tunnelmallista syksyä!

  Empsi

  Vastaa
 53. erika m. 6.10.2010

  minulla ei juuri nyt ole mitään meikkivoidetta ja omistan couperosa-ihon joka säilyy vain noin puoli tuntia ihan ok:na puuterin avulla.minulla eimyöskäään ole vielä täydellistä meikkkivoietta joka ei tuki ihoa ja tee siitä ns tunkkaista eikä freshiä, ja tu on juuri se minun sävyni eli juuuuuri minulle tarkoitettu;)

  Vastaa
 54. Anonymous 6.10.2010

  Hmmm…Siis uusi ja elämäni ensimmäinen meikkivoide. Olen kohta 29 ja en ole koskaan omistanut puuteria enkä siis myöskään meikkivoidetta. Nythän olisi tilaisuus kokeilla, että tarvitsenko sellaista :)

  Vastaa
 55. Emppi 6.10.2010

  Tarvitsisin uuden meikkivoiteen, koska minulla ei ole tällä hetkellä meikkivoidetta, enkä pysty ostamaan sitä juuri nyt. Uusi meikkivoide olisi tarpeen myös sen vuoksi, että olen juuri aloittanut työt kaupan kassalla, ja olen jatkuvasti ihmisten silmien alla. Silloin olisi kiva näyttää hehkeältä.

  Vastaa
 56. Riikka 6.10.2010

  Itsehän en uutta tarvitse mutta kaveri tarvitsee.

  Elikkä rakas ystäväni saa parin viikon päästä vauvan ja elelee nyt hieman pienellä budjetilla. Hän on ostanut vain tavaraa vauvalleen ja omat ostokset ovat jääneet taka-alalle.

  Vein ystävälleni uusimman InStylen, jossa esiteltiin tuota meikkivoidetta. "Voi kun tuota saisi Suomesta ja vielä halvalla!" huokaisi ystäväni tuon nähdessään (silloin ei vielä ollut siis tullut Suomen markkinoille.)
  Siispä minusta olisi ihanaa mennä pienen pussukan kanssa hänen ovelleen ja ojentaa tuo meikkivoide hänelle. Tyytyväisyys olisi taattu :)

  Onhan tässä myös oma lehmä ojassa, voin toki ostaa itsekin sen hänelle, mutta opiskelijana ei juurikaan olen ylimääräistä rahaa juuri silloin kuin sitä tarvitsisi :)

  Vastaa
 57. Inka 6.10.2010

  Kokeilenpa onneani. Uusi meikkivoide siksi, etten ole kerennyt kesän jälkeen löytämään sopivaa, kun elämää rytmittää 1-vuotias poika. Hyvillä mielin pääsisi kerrankin puistoon, ja ulos ylipäätään, kun meikkivoiteella saisi vähän eloa tähänkin naamaan ja silmäpusseja piiloon ;)

  -Inka

  Vastaa
 58. hi 6.10.2010

  Siksi koska hoitovapaalla oleva kotiäiti ei ehdi paneutua meikkeihin kaupassa, ja rahakin on tosi tiukassa. Piristäisi arkea :)

  Vastaa
 59. Anonymous 6.10.2010

  Täällä olisi myös tarvetta meikkivoiteelle!

  Käyn töissä, mutta tunteja on koko ajan vain vähemmän ja vähemmän. Laskuja taas tipahtelee postiluukusta koko ajan enemmän ja enemmän. Perheeni vuoksi, olen joutunut asettamaan itseni taka-alalle, jotta äitini ja siskoni saisivat syödäkseen. Kumpikin ovat työttöminä – ja kuten kaikki tietävät, työttömyyspäivärahalla ei elä. Kumpikaan ei minulta pyydä rahaa, mutta koen auttamisen velvollisuudekseni, koska äitini on ollut aina tukenani ja kasvatti minusta ja siskostani hyväkäytöksisiä nuoria. En osaa, enkä haluakaan olla itsekäs…

  Joskus saattaa mennä pitkiäkin aikoja, jolloin en voi laittautua, koska yksinkertaisesti ei vain ole rahaa ostaa meikkejä tai hiustenhoitotuotteita.

  Tänne on kommentoinut monia, joilla on ehkä samanlainen tilanne ja uskon että teet oikean valinnan meikkivoiteen saajasta! :)

  Hyvää syksyn jatkoa teidän koko perheelle!

  Toivottelee, Sanna

  Vastaa
 60. Anonymous 6.10.2010

  tarvihtisi vähäsen vielä kalvennusta jo tähän ennestään valkoseen naamariin. Mukavahan tuo oesi kokkeilla.
  terv.minä täältä jostahi

  Vastaa
 61. Anonymous 6.10.2010

  Moi!
  En oo viel löytäny ikinä (oikeesti) hyvää meikkivoidetta, kaikki tuntuvat mähmääntymään heti iholla parissa tunnissa! turhauttavaa. Rahaa ei ole kokeilla koko ajan uusia, joten toi meikkivoide olis enemmän kun jeees!:)

  t. sade

  Vastaa
 62. Anonymous 7.10.2010

  Aina kun käyttäisin tätä meikkivoidetta, ajattelisin sua ihana Maj ja blogiasi :) Meikkivoide tulisi myös tarpeeseen, sillä aamulla meikatessa sain käyttää jo lievää väkivaltaa, että meikkivoide suostui tulemaan ulos purkista ;p viimeisiä viedään..

  T. Sani

  Vastaa
 63. Anonymous 7.10.2010

  Moikka,

  Itse en tartte meikkivoidetta. Mutta mutta… Mun kasiluokkalainen tyttö, joka tietää kaiken meikeistä, muodista, laukuista, kengistä (omasta mielestään:) on tässä iässä meikkien suurkuluttaja. Ja mamman kukkaro tulee siitä ihan kipeäksi.

  Sinäkin tulet huomaamaan tällaisen asian sitten noin 14 vuoden kuluttua;D

  Minna P iki-ihanan murkun äiti

  Vastaa
 64. Merja 7.10.2010

  Taidan olla eka kertaa täällä katsomassa…

  Tarvitsen uuden meikkivoiteen, koska olemme palanneet Suomeen kahden Kalifornia-vuoden jälkeen, ja ihana rusketukseni on nyt tyystin kadonnut :(

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *