Olisin halunnut lähettää meikkivoiteen teille kaikille, mutta niitä on kuitenkin vain yksi :( Kiitos tosi paljon vielä kaikille osallistuneille, moni teistä todellakin on meikkivoiteen tarpeessa. Pakko vielä kommentoida, että nyt te naiset säästätte todellakin väärästä asiasta. Kysykää rohkeasti apua ammattitaitoisilta myyjiltä sopivan tuotteen ja sävyn löytämiseksi. Ja jos joku on sitä mieltä, että myyjät eivät vain osaa (uskokaa pois, he tekevät kuitenkin parhaansa) niin kokeilkaa testeristä pieni määrä kaulalle ja tarkastelkaa sitä paremmin luonnonvalossa tai kotona. Suuremmissa tavarataloissa on myös mahdollista saada meikkivoidetta pieneen puteliin mukaan kotiin testattavaksi. Ja niin, meikkivoidekaan ei ikävä kyllä säily ikuisesti, joten luopukaan niistä kökköytyneistä jämäpulloista, joohan? Kauniin meikin edellytys on hyvä pohja!

pidemmittä puheitta, tällä perustelulla se meikkivoide sitten irtosi:

..maanantaina typykkäni, 7,5kk läväytti muovisen lelunsa kanssa täysillä päin näköäni..luultavasti kosto pahanmakuisista pöperöistäni :D Horjahdin hiukan istualteni ja löin pääni avoinna olleeseen takkaluukkuun..

Lopputulos: vasen puoli pärstästä mustelmilla lelusta ( tiedät varmaan kuinka paljon pienistä käpälistä irtoaa:D ) ja oikea puoli VAIN osittain mustelmilla..

Edessä eka kemutusilta vauvan syntymän jälkeen (jänskättääää), miehen firman pikkujouluissa, ja meikämamman pärstä on ku punatulkulla :D :D

-mami ja tipu 7,5kk

Laitatko ”mami ja tipu 7kk” minulle (magicpoks@gmail.com) sähköpostilla osoitteesi, niin laitan meikkivoiteen postiin!

0 Comments

 1. Jensba 11.10.2010

  no oikeeseen paikkaan kyllä meni! Hyvä etten mäkin lähetä omia meikkivoiteitani, on kyllä voittajalla niin hyvät perustelut … :)

  Vastaa
 2. Heidi 11.10.2010

  hei mulle tuli yhtäkkiä mieleen yksi kysymys.. millaset matkarattaat teillä on? muistelisin, että teillä oli jotkut matkarattaat tukholman reissulla ja näyttivät todella käteviltä, siksi siis kyselen. Oletko ollut tyytyväinen niihin? kiitos jo etukäteen :)

  Vastaa
 3. RubyWoo 11.10.2010

  Onnea voittajalle :D

  Vastaa
 4. Anonymous 12.10.2010

  Tattis!! :)

  Kerranki voitto irtos :))

  ..onni on suosinut pari kertaa toki aiemminkin, "joitakin" vuosia sitten. Saaliina on ollut Backstreet boys ämpäri (!!??) ja teippi tennismailaan :D ..eli ehkä tää meikkivoide pääsee ansaitusti sinne ykkössijalle arpajaisvoittojen topkolmosessa :)

  ..voin sitte antaa oman analyysini,et onko toi meikkivoide tapaturmaisen äitihahmon pelastus :)

  -mami ja tipu-

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *