Tässä nyt tulee nämät mun (kehnot) ohjeet nutturan tekoon :D
Pika-apu rasvaisille ja pörröisille hiuksille, myös ”eilisen kiharat” toimivat hyvänä lähtökohtana… Jos tekisin tämän juhliin, niin ehkä pesisin ja föönäisin hiukset kuohkeiksi ensin.

Mutta mulla on tässä rasvaletti valmiiksi jo,
hiukset pesty ehkä toissapäivänä?

Harjaa takut pois kuitenkin.

Tee normaali ponnari korkealle ”päähän”, mutta kun vedät viimeisen kerran hiukset ponnarin läpi, niin äläpä vedäkään loppuun asti, vaan jätä ne tämmöiselle lenkille.
Tarvitset muutaman pinnin.

Paina nutturaa päänahkaa kohti ja kiinnittele pinneillä.

Tässä käytin tosiaan vain ne kolme pinniä, joten jotkut suortuvat jäävät vapaiksi.

Jeba, valmista!
Kymmenen minuutin homma, maailman simppelein juttu, kuten huomaatte.

Voittehan käyttää mielikuvitustanne ja vaikka krepata hiukset ennn nutturan tekemistä.

Tai tonnehan voi vaikka upottaa pesusienen sekaan, antamaan vähän lisää muhkeutta:D

-Maj

Mitä mieltä olette mun ohjeista tai koko ”kampauksesta” ylipäätänsä?

0 Comments

 1. hansu 28.10.2010

  Suoraan sanoen en tykännyt tästä nutturasta yhtään :/ olen kyllä nähnyt sinulla kivojakin nutturoita,tämä ei vaan onnistunut. nutturan pitäisi olla vähä skarpimpi ja napakampi ja hivenen korkeammalla tai sitten päin vastoin siistimpi nutturanuttura.

  Vastaa
 2. Maj 28.10.2010

  Hansu: :D No voi, tää nyt on kuitenkin vaan tämmönen.

  Vastaa
 3. Maj 28.10.2010

  Tää on ihan samanlainen

  http://4.bp.blogspot.com/_6bNc30xTBxM/TJuKwWH1BmI/AAAAAAAAAqk/c59nLv3Urqs/s1600/m.jpg

  ja tää

  http://3.bp.blogspot.com/_6bNc30xTBxM/TIDRZ8WtwUI/AAAAAAAAAaM/xPlccWNcZBE/s1600/a8.jpg

  Vastaa
 4. Roadrunner 28.10.2010

  Pesusienen, ahahahh! :D Sain kyllä päivän naurut :D Pitää kyllä kokeilla joskus…

  Vastaa
 5. Aniina 28.10.2010

  Mitä! Mun mielestä tää on aivan ihana "nuttura" ja maailman helpoin tehdä esim. aamulla, jos työt sattuu alkamaan jo niin että joudut heräämään klo.5 ja töissä hiuksien on oltava kiinni. Inhoan itse henkilökohtaisesti sellaisia "kireitä" ja napakoita nutturoita, tulee vähän sellainen mymmeli-vaikutelma niistä välillä :D

  Vastaa
 6. Anonymous 28.10.2010

  musta tää on ainaki kiva ohje:) itse tosin oon jo käyttäny samanmoista nutturaohjetta monen monta kertaa:) pelastus kiireisinä aamuina esim!! :)

  Vastaa
 7. marlie 28.10.2010

  mulla on jo pitkän aikaa ollu tällaset puolipitkät hiukset ja oon kateellisena katellu kuin kivoja nutturoita porukalla on, nyt viimein hankkimassa pidennykset niin ihan oikeeseen aikaan ohje tuli! ja kyllä, mun mielestä tosta tuli superkiva nuttura :)

  Vastaa
 8. Anonymous 28.10.2010

  Hansu: eihän tämä nuttura olekaan mikään "skarppisiistinuttura", vaan SOTKUnuttura!

  Hui ku ehdin jo säikähtää, että Miika ja Teppo ovat historiaa, kun niitä ei tuossa uudessa bannerissa (vai mikä se nyt on:D) näkynyt! Tai siis, no, tajuat varmaan mitä tarkoitan. :D Jotenkin mulla häiritsee niiden puuttuminen. :P

  Vastaa
 9. Anonymous 28.10.2010

  Mä tykkään näistä ohjeista ja kampausvinkeistä! Saapahan välillä piristettyä omaakin ilmettä :)

  Muuten on kivat väri ja kaikki näissä uusissa sivuissa, mutta tepon ja miikan vois ehkä lisätä banneriin. (:

  Vastaa
 10. Anonymous 28.10.2010

  mä säikähdyn yhden toisen anonyymin tavoin myös julmetusti kun huomasin tepon ja miikan puuttuvan bannerista:D sitten kelasin sivua alaspäin ja koitin löytää ne tuolta oikealta sivusta, ei näkynyt mut onneks älysin kattoo vasempaa sivua ja siellähän ne:) mun mielestä ois kivempi jos ne ois tässä ulkoasussa enemmän esillä, koska ne kuuluu tähän blogiin niin olennaisesti:) sulla on huippublogi:) tulee usein kerrottua vaan tälläset parannusehdotukset ja ne positiiviset kommentit jää kertomatta mutta sä oot ihana <3

  Vastaa
 11. Rolle 28.10.2010

  Kiitos ohjeesta. Minulla on puolenselkään asti pitkä tukka, vaikka mies olenkin – pitäisköhän tuota kokeilla? Aiemmin olen vain käyttänyt hätäponnareita… äsken pesin tukan joten tarvetta ei nyt ole. Pannaan korvan taakset tämä :-)

  Vastaa
 12. Jensba 28.10.2010

  Siis me oltiin pojan kanssa vähän treellä hotellilomailemassa ja säikähdin kyllä kans ku äsken vasta hoksasin ton sun uuden bannerin .. meinasin jo kirjottaa että ei saisi erota koskaan ennen ku vauva täyttää 2 :D hihih vähä pientä ylireagointia :D

  mä tykkäsin siitä edellisestä bannerista ihan kauheasti, mut tää tausta on tällänen normisetti ja kiva :)

  Vastaa
 13. kalastajamuija ja lappilifestyle 28.10.2010

  Ihanaa, että ihmiset ovat huolissaan Tepon ja Miikan puuttumisesta:)
  Toi on kiva nuttura, mutta varmaan kaikki jolla on ollut joskus pidempi tukka osaavatkin ton jo? Luulisin. Ja toivon, että itselläni olisi tukka jonka saisi sutaistua noin.

  Vastaa
 14. Erika 28.10.2010

  En muista oonko kommentoinut tätä sulle aikaisemmin, mutta kommentoin nyt sitten toistamiseen, jos olen:)

  Sulla on tosi kiva blogi! Löysin tänne joskus ihan sattumalta ja jäin koukkuun, koska tykkään lukea toisten äitien blogeja ja koska meillä on hauskoja yhtäläisyyksiä:) Meillä on nimittäin myös poika-chihu ja tyttäreni on syntynyt pari kuukautta Rebekan jälkeen..:)

  Ei mulla muuta ollut tällä kertaa.:) Nyt tää äiti lähtee nukkumaan. Taas tuli valvottua liikaa.

  Vastaa
 15. Anonymous 29.10.2010

  Tosi kiva ja raikas tämä ulkoasu nyt. Mun mielestä edellisessäkään ei ollu mitään vikaa, mutta vaihtelu virkistää. Hihi, tuo banneri on ihan hassu. Siis hyvällä tavalla. Siitä tulee hyvälle mielelle. :)

  Ja kampausohje oli hyvä ja selkeä. Mukava ku jaksoit tehdä tuon lukijoitten toiveesta, vaikka itteäs vissii vähän huvitti ku joku tommosestaki ohjetta kaipailee. :)

  -iikku-

  Vastaa
 16. Anonymous 29.10.2010

  Hahahaha aivan ihana vinkki tuo pesusieni, mun on kyllä varmaan pakko kokeilla tunkee sinne nutturaan jotain ku tuntuu että muuten tulee nii vaisu ja pieni siitä :D Aina kateellisena tuijotan noita sun paksuja nutturoita ja ihmettelen miks mun hiukset ei pysy samalla tavalla x)

  Vastaa
 17. Anonymous 29.10.2010

  osaisitkohan sanoa mitään brasialaisesta vahauksesta? kun siinähän otetaan "all off", niin kannattaisko sellaista kokeilla?

  Vastaa
 18. hoopo 29.10.2010

  Heippa!

  Sulla on tosi mukava ja ihana blogi jota jaksaa aina lukea ja odottaa uusia postauksia :)

  Mun mielestä olis hauska nähdä miten sun tukkatyyli tai tyyli muutenkin on muuttunut vuosien varrella, joten sellanen kuvapostaus vuosien varrelta olis tosi kiva :)

  Hauskaa syksyn jatkoa! On mukava että jaksat näin usein tehdä postauksia, melkein joka päivä :)

  Vastaa
 19. Anonymous 1.11.2010

  tosi kiva et teit tälläsen postauksen! kiitos! must toi nuttura on niin ihanan näkönen, varsinki ku sulla on niin ihanat hiukset!!!

  Vastaa
 20. Anonymous 2.11.2010

  Tuo nuttura on ihana, mutta en osaa tehdä sitä :D En tajua miten nutturan tekeminen voi olla vaikeaa… Mulla on kyllä vähän pidemmät hiukset mutta silti.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *