Käsi ylös, kuinka moni on viettänyt iltoja tähän tapaan?

Leffaa (tai vaihtoehtoisesti telkkaria) katsellen ja karkkeja
(tai muita herkkuja) napostellen…

Ja vähän muutakin syöpötellen.
Tehokkuus nollassa, mutta mukavuudenhalu kympissä!

Olen luvannut tehdä postausta hiustenhoidosta, Teposta, ravinnosta, liikunnasta, vaatteista, ihonhoidosta ja vaikka mistä, mutta sorry, EN JAKSA, ainakaan tänään. Haluan vain kääriytyä taas täkkiini ja köllötellä sohvalla. Arkihommissa on ollut tänään vaihteeksi ollut haastetta ihan riittävästi, huh-huh.

Hampaiden pesulle (Rebe näyttää mallia) ja ei muuta kuin…

Köllötelemään (Teppo näyttää mallia)!

Vaikka…

mielessäni kävi se hiustenhoitojuttu…

Mutta kuten kuvasta näkyy tänään se kannattaa ehkä skipata!

Sallikaa tekin itsenne levätä hyvät naiset!
Skarpataan sitten vaikka ensi viikolla tai ensi kuussa…?

0 Comments

 1. kaisu 13.10.2010

  Onko sulla ollut synnytyksen jälkeen hiustenlähtöä ja jos on niin kuinka kauan se kesti? Mulla on ollut nyt melkein kuukauden ja hiusten määrä vähentynyt puoleen. Alan olemaan oikeesti paniikissa:( Poika on 5kk, eli vähän nuorempi kuin Rebekka. Olisi helpottavaa kuulla jos sullakin on ollut kyseinen vaiva ja vielä helpottavampaa olisi kuulla että se on mennyt ohi!

  Vastaa
 2. Ida 13.10.2010

  Toi eka kuva oli kuin MINÄ :D Sohvalla peiton kanssa kävin kauheissa talvivaatteissa kaupasta hakemassa vähän suklaata ja limua ja takaisin peiton alle. Miten voikin olla näin laiska olo heti kun tuli noin pimeää?!! Älä ota stressiä postauksista, ei muutkaan täällä jaksa tehdä yhtään mitään. :D Syksyn jatkoja!

  Vastaa
 3. Jensba 14.10.2010

  KAISU, siis mulla lähti tukkaa kans joku sata kiloa kun poika täytti 4kk! Mutta se kyllä vähenee! :) Tukka tosin näyttää aika kaamealta kun tota 5cm pituista vauvahaituvaa on koko pää täynnä.. Nyt mua oikeesti jännittää että kun pian tulee toinen, nii lähteekö mulla nyt nää loputki hiukset !? YHYYY, mä joudun ehkä sitten laittaa jotain tuuhennoshärpäkkeitä omien hiusten lisäksi.. lyhyeksi mä en halua leikata kun oon juuri saanu kasvatettua oman tukan pitkäksi!

  Vastaa
 4. pampula 14.10.2010

  Niin tuttua :) tehokkuus nollassa. Syksy on niin kaunista aikaa ja tykkään siitä ihan mielettömästi mut miinuksena tää pimeys vetäisee puhdin aina pois. Sit taas vähän helpottaa kun tulee lumi ja sen mukana pieni valkeus :)

  Vastaa
 5. Audrey 14.10.2010

  Jep, jokanen ilta melkeempä kulunu noissa merkeissä. :D Kynttilät palamaan, telkka auki ja syötävää mukaan.

  Vastaa
 6. Janica 14.10.2010

  jep. Täällä akut kanssa latausta vailla. Väsyttää, ei jaksa ylimääräisiä ponnistella ja neiti vaatii huomiota koko ajan koska ei nuku kunnolla päiväunia. Täällä ollaan kanssa tukkapystyssä, koti sotkuisena ja haaveillaan rauhallisesta illasta herkkujen ja tv:n parissa, nyt illat on neidin viihdyttämistä täynnä…
  Onneks nämä toisten blogien lukemiset antaa vertaistukea, ihanaahan tämä kotona olo on, mutta välillä niin raskasta.

  Vastaa
 7. Kärty 14.10.2010

  oon ilmeisesti vielä ainaki onnistunu torjuun syyskaamosmasennuksen, koska en loju! tv:n eessä hoituu hyvin jumpat :) katoin että teppo olis baskeri, hmm.. niitä postauksia kyllä ehtii :)

  Vastaa
 8. Anonymous 14.10.2010

  Näyttää kodikkaalta, mutta mä en voi harrastaa tota kovin usein tai alkaa näkyä vaa'assa hyvin äkkiä :D. Napostelu siis, kynttilöitä polttelen kyllä ahkerasti.
  Mä olen torjunut kaamosmasennusta liikunnalla ja d-vitamiinilla, suosittelen!
  t:Tiina

  Vastaa
 9. Lotta 14.10.2010

  Jep, sama juttu täällä! Sohva, herkut, lepäily<3 Pitäis parhaillaan olla menossa yhteen illanviettoon, koitan tsempata…

  Vastaa
 10. Parturi ja sen kaveri 14.10.2010

  Ilmaisen tämän nyt tähän postaukseen vaikka se tosin edellisestä tulikin mieleeni, minulla on ystävä joka on myös parturi (saaraan vetoan tässä..) ja hän kiroaa aina että vihaa "ystäviä" jotka soittavat/kaipaavat ainoastaan silloin kun pitäisi tukkaa laittaa uuteen uskoon, eikö Sinulle koskaan tule sellaista oloa että Saarakin voisi ajatella näin? joka kerta kun olette nähneet niin hän on laittanut tukkaasi.. ei siinä tietysti jollei se häntä haittaa, ihmisiä on erilaisia.. ja tähän ei tarvitse vastata vihastuneesti kunhan kyselen vain :)

  Vastaa
 11. Maj 14.10.2010

  Kyllä sitä tukkaa lähtee, älkää huoliko. Vauvaa odottaessa hormoonit pitää hiukset kasvuvaiheessa (95%) ja sit 3-5 kktta synnytyksen jälkeen ne tulee "kasvusyklin" loppuun ja tipahtaa… Ja pian taas uutta karvaa puskee :)

  Ja Jeba, oon kysynyt Saaralta miljoona kertaa, että jaksatko varmasti laittaa mun hiuksia ja olin varannut kampaajankin, mutta Sape käski peruuttaa sen. Ehkä sitä salaisesti ärsyttää, en tiedä. Oon sitäpaitsi Sapelle kasvohoidon velkaa <3

  Vastaa
 12. Maj 14.10.2010

  Ja Kärty: Baskeri:D ihana<3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *