Mun äiti epäilee, että mulla on joku keskittymishäiriö (ac/dc kuten hän sanoo :D), kun en ole hetkeäkään paikalla. Aina pitää olla jotain touhua ja tekemistä. Noh, joka tapauksessa Rebekka ei todellakaan ole tullut rauhalliseen isäänsä yhtään, vaan mimmi touhuaa jatkuvasti. Onko kellään vauvaa, joka ei istu viittä sekuntia sylissä paikallaan koskaan? Kerran luulin, että Rebe oli kuumessa, kun hän söi puuronsa ihan hiljaa ja rauhallisesti istuskellen… Keskittymishäiriö ei kyllä ole mikään naurun asia, eikä näin pienillä vauvoilla sitä oikeasti voi ollakaan, kai? Tyttö on vaan touhukas, iloinen ja eloisa.

Aamulla.

Aamutoimien jälkeen me lähdettiin lenkille siskoni Petun ja Alfa-koiran kanssa. Lenkin jälkeen päädyttiin kahvitelemaan siskon luokse.

Paita nro. 2, tuttua juttua varmaan monelle…
Munkin piti lainata paitaa siskolta, kun kunigatarpiltit hyppäs mun rinnuksille…

Touhua, touhua…
Rebekka viihtyy hyvin yksikseen leikkien,
mutta on jatkuvasti huonekasvejen ja muun kivan kimpussa :D
Onhan se todettu usein, että kaikki kielletty on kiinnostavaa.

Alfaakin piti vähän käydä nipistämässä kuonosta.
Huomatkaa miten tuo koira on tälläytynyt keskelle vauvan vilttiä :D

Ja sitten se tapahtui:

Rebekka 6 kktta nousi itse seisomaan.
Huh-huh mamman päätä huimaa,
vaikka kyllä kai jotkut vauvat nousee aikaisemminkin, mutta silti…

Lisää touhua.

Välillä se kiipeilee äidin syliin pomppimaan.

Tuossa tuo touhun tyttö edelleen painelee menemään, eikä väsyä ole havaittavissa,
paitsi ehkä mulla?

Kahvit maistuu aina siskon luona parhaimmalta<3

-Maj

Me saatiin Petulta Dermosilin putsarit!
Oon muuten käyttänyt tätä vaahtoa jo iät ja ajat, ihan parasta.
Edullista, mutta hellävaraisen tehokasta ja ”pesee” monet kalliimmatkin merkit.

0 Comments

 1. Anonymous 20.10.2010

  No jopas. Meidän 7kk vasta oppi ryömimään, niin ne on vaan erilaisia :)

  Vastaa
 2. mine 20.10.2010

  eikäh, aivan ihania kuvia!! :) Kuivattaako sun mielestä tuo derppasilin vaahto? musta tuntuu että koko nahka varisee irti kun tuota käyttää :/ mut muuten se olis vaan niin ihanaa!

  Vastaa
 3. Perhe Hämäläinen 20.10.2010

  Ihana lukea toisesta ikiliikkuja vauvelista :) Itsellä nyt jo 3vee tyttö joka on aivan mahdoton ikiliikkuja – siis toosi vilkas.
  Kuulemma vanhemmat olleet (ja taitavaot olla edelleenkin ) samanalaisia ;)

  Vastaa
 4. Anonymous 20.10.2010

  Luen blogiasi säännöllisesti, vaikka itse olen vasta parikymppinen opiskelija Oulusta.. Enkä todellakaan mikään vauvaihminen. Silti sinun juttuja on mukava lukea, niin Rebekasta kuin muistakin asioista. :)

  PS. Tuo Dermosilin vaaleanpunainen puhdistusvaahto on taivaallinen!

  Vastaa
 5. Marika 20.10.2010

  Minäkin sain joskus aikoinaan tuon putsarin. En saanut käytettyä loppuun, kun se kuivatti. :( Ajattelin, että ongelma on nimenomaan koostumuksessa ja vasta nyt uskalsin koittaa toista vaahtoputsaria.

  Oho! Kohta teillä siis jo kiipeillään ja juostaan entistä vikkelämpää niiden huonekasvien kimppuun. ;)

  Vastaa
 6. Anonymous 20.10.2010

  Moiks!
  Postaus ehdotus: Kun kerran olet käymässä kotona, olisiko sinulla kuvia lapsuudestasi. Voisit tehdä pikkupostauksen siitä minkä näköinen olit pienenä…muistuttaako Rebekka sinua ulkoisestikin:)
  Esim. vaikka kuva missä sinä olet pienenä ja sitten kuva Rebekasta samassa kohti kotonasi:)
  Olisi hirmu kiva:)

  -Saija-

  Vastaa
 7. prinsessanina 20.10.2010

  Voii teillä on niin ihana,vauhdikas tyttö. Meillä ei olla pidetty kyllä kiirettä liikkumisen kanssa. 6kk ikäisenä meillä alettiin vasta kääntymään ympäri lattialla maatessa:D

  Vastaa
 8. Emmy 20.10.2010

  Tuttujuttu! Meilläkään ei olla hetkeäkään paikalla, ikää on kyllä jo 10kk, mutta kun liikkumaan lähdettiin ei olla hetkeekään oltu paikoila:)
  Meillä noustiin seisomaan muutamaa päivää vailla 7kk, että 6kk kanssa ja sen jälkeen on kiki tapahtunutosi nopeeta ja nyt jo kävellään<3

  Vastaa
 9. Anonymous 20.10.2010

  Mukava postaus jälleen! Niin aito ja niin leppoisa, IHANA =)

  Vastaa
 10. Anonymous 20.10.2010

  Ihana postaus! Rebekasta on kiva lukea, joten lisää niitä jos saa pyytää :D

  Vastaa
 11. Anonymous 20.10.2010

  Ihanaa Maj kun olet selvästi piristynyt siellä kotosalla. Lapsen kanssa tekee hyvää kun on monta käsiparia auttamassa ja seuraa joiden kanssa voi ihan aikuistenkin kesken tehdä kaikkea. Sellaista mihin ei lapsen tultua ole samalla lailla aikaa. Ja tosi mukavaa kun postauksiakin tulee näin tiheään :)

  Vastaa
 12. Anonymous 20.10.2010

  OI maj, ellen ole väärässä, sulla ei ole piilareita ekassa kuvassa! Olet aivan upea <3

  Vastaa
 13. Heini 20.10.2010

  Vautsi! Onnittelut uudesta taidosta Rebekalle :)

  Meillä vasta opetellaan kääntymään kyljelleen, meidän poika on pikkusen päälle 3kk :)

  Vastaa
 14. Anonymous 21.10.2010

  Olisi ihanaa nähdä vanhasta blogista (?) Rebekan syntymäpostaus. Siis eka päivä kotona, mistä uusi elämä alkoi. :)

  Vastaa
 15. Tiunamiuna 21.10.2010

  Voi ihanuus!!! Ei raskaana olevan kannattaisi lukea näitä juttuja kun mua melkein alkoi itkettää =)

  Vastaa
 16. Anonymous 21.10.2010

  Kai R sentään joskus tulee syliin turvaa tankkaamaan ja hellyyttä hakemaan? Ja hakee huomiota myös kesken yksinleikin? Kuulostaa hieman huolestuttavalta kiintymyssuhteen kannalta jos asia ei näin ole..

  Vastaa
 17. Anonymous 21.10.2010

  okei maiiii! juuri TUOLLAISEN meikin ohjeen haluaisin halloweeniksi! niin että, tumma väri ylettyy koko liikkuvan luomen (?), sillä yleensä kun sudin niin, näytän aivan hakatulta :D ihana sinä!

  Vastaa
 18. Janica 21.10.2010

  Täällä ikiliikkuja ja ikää 3,5kk. Jo vatsassa oli ihan mahdoton vauhti päällä ja se jatkuu. 1kk:n jälkeen ei "vauva-asennossa" sylissä ole viihdytty, istua vaan pitäs, seistä sylissä ja olla liikkeessä. Vatsalle käännyttiin jo 3kk 1vko iässä ja nyt haluttas jo eteenpäin.

  Onhan eloisa lapsi ihana, mutta nyt tuntuu, että tuo mahdoton touhotus ja vauhti syö päiväunia.

  Vastaa
 19. Sadie 21.10.2010

  "Kai R sentään joskus tulee syliin turvaa tankkaamaan ja hellyyttä hakemaan? Ja hakee huomiota myös kesken yksinleikin? Kuulostaa hieman huolestuttavalta kiintymyssuhteen kannalta jos asia ei näin ole.."

  Tähän Anonyymiin viitaten, jätetäänkö tämän tasoinen lukiopsykologia ihan suosiolla, jooko. Kuka tahansa alaa pidemmälle opiskellut ymmärtää olla yhden blogikirjoituksen pohjalta vetämättä tällaisia johtopäätöksiä. HUH. Nimim. Suivaantunut sosiaalipsykologi. :D

  Mutta itse asiaan, aivan ihana pieni tyllerö teillä on! Voi mitä kaikkea neiti R tuleekaan elämässään ehtimään, kun jo nyt on tuollainen vauhti päällä. ;) Iloista loppuviikkoa!

  -Sini

  Vastaa
 20. Jensba 21.10.2010

  Voi onnea uudesta taidosta! heh, todellakin aika taitava tyttö :) Meillä poika nousi ekan kerran .. öö en nyt muista mutta joskus reilu 8 kuukautisena :D

  Vastaa
 21. Riina 21.10.2010

  "Välillä se kiipeilee äidin syliin pomppimaan."

  Että näin.

  Vastaa
 22. Sara 21.10.2010

  Hauska lukea tuollaisesta reippaasta ikiliikkujasta, kun itselläni on tosi rauhallinen pikkuenkeli. Aikaisin on teidän vauveli kyllä oppinut teidän tyttö tuon nousemisen! Vertailu on vähän hölmöä aina, mutta meidän typy taisi olla vasta 9-kuinen kun nousi omin jaloin seisomaan. Ensimmäiset oikeat sanat sitten taas tuli jo 8-kuisena.

  Saa nähdä käykö teillä niin, että kun likkeellelähtö on aikasta, puhe tulee myöhemmin. Kaverilla on kanssa tosi vilkas tyttö joka käveli jo 10-kuisena, mutta nyt 1v. 3kk ei vielä sano sanaakaan. Meiän typy taas käveli vasta 1 v. 3 kk, mutta puhui tuolloin jo kahden sanan lauseilla. Kivoja kuvia täällä

  Vastaa
 23. Anonymous 21.10.2010

  Tuo puhdistusvaahto on kyllä ihanaa!

  Vastaa
 24. Anonymous 21.10.2010

  en kyllä kestä miten maailman somin mukula tuo teidän tyty on ^_____^ eipä kyl ihme ku tuonnäkösistä vanhemmista jakautunu :3

  aina ihan piristää nähä hänestä kuveja ku son aina niiiiiin vinkeän hymyisenä ja vauvvaisana ^__^

  Vastaa
 25. Anonymous 21.10.2010

  Nykyään tuntuu että aina jos lapset on vähänkään vilkkaita ja touhukkaita niin ajatellaan että ad/hd ja aletaan lääkitsemään! Ihan kamalaa, tosiasiahan on se, että terve lapsi on iloinen ja touhukas ja vilkas.

  Vastaa
 26. Anonymous 21.10.2010

  Musta typerintä mitä voi tehdä on vertailla aina että meidän lapsi oppi jo sillon ja sillon tekeen sitä ja tätä..eiköhän ne kaikki opi tietyt taidot aikanaan,omassa tahdissaan ja kaikki ovat yhtä arvokkaita ja ihania lapsia..joillakin kehitys hitaampaa,joillakin nopeampaa. En viittaa Maj tuohon sun tekstiin vaan yleensäkin,ku sitte ihastellaan että voi hitsi ku teillä on jo tuo opittu ja meillä ei vieläkää ees pyörähä vaikka on 5kk! ihan niinku toisen lapsi ois sitte jotenki "fiksumpi"…muutenkin kaikenlainen typerä vertailu tai oman lapsen yltiöpäinen kehuminen saa kyllä sapen kiehumaan. Btw,myydäänkö tuon merkkisiä puhdistustuotteita iha normaaleissa marketeissa?

  Vastaa
 27. Maj 21.10.2010

  Anonyymi: Niin ja onneksi me kaikki ollaan erilaisia:)

  Mine: Se sopii täydellisesti mun iholle, mutta mulla ei olekaan mikään erityisen kuiva iho :) Biothermiltä löytyy biosensitiven putsari, joka sopii loistavasti kuivalle ja herkällekin iholle.

  Perhe Hämäläinen: Eipä käy aika pitkäksi ainakaan:))

  Anonyymi: No superkiva kuulla, että viihdyt blogini parissa, vaikka et äiti olekaan :)On kyllä niin ihanaa, että tätä blogia lueskelee niin erilaiset ja eri-ikäiset naiset :)

  Marika: Emulsiot on yleensä parempia herkälle ja kuivalle iholle, mutta hyvä jos on löytynyt nyt sopiva tuote:) Onneksi meillä Tampereella ei juurikaan ole herkullisia uonekasveja, joita vois maistella:D

  Saija: Voi joo, ihana idea <3

  prinsessanina: Välillä toivoisin, että täälläkin edettäisiin himpun verran rauhallisemmin…

  Emmy: Onko siellä silti säästytty pahimmilta haavereilta? :)

  Anonyymi: Kiitos ihanasta kommentista:)

  Anonyymi: Toki saa toivoa, katsellaan, eiköhän niitä tule :)

  Anonyymi: Juurikin näin!

  Anonyymi: Olitpas tarkkana :P

  Heini: Kiitos:) ei kai 3 kuukauden iässä paljoa muuta voi tapahtuakaan vielä vai voiko?

  Anonyymi: Sellaista en ole ikinä muuten tehnytkään. Se päivä oli niin tärkeä, tunteita herättävä ja jotenkin henkilökohtainen, joten en oikeen osaa sitä täällä jakaa:)

  Tiunamiuna: No voi sua :"> <3!!

  Anonyymi: No turhaan kuule huolit!

  Anonyymi: Haha, mun päivämeikki on sun halloweenmeikki, ihana:D:D Koitetaan väsätä ohjetta siihen:P

  Janica: Näin olen myös huomannut, se liikkuminen tulee meillä myös yöuniin.

  Sini: Olet aivan oikeassa. Kyllä pikku-Rebelle äiti on niin tärkeä, kukaan muu ei kelpaa lohduttamaan, kuin minä. Touhun tyttö sammuu aina viimeistään kahdeksalta ja haluaa pitää kädestäni kiinni kun nukahtaa <3 Ihanaa viikkoa sinnekin!

  Jensba: Niin se vaihtelee kovasti, toisilla on niin kova kiire liikkeelle ja toiset lähtee sitten kun on aivan pakko. Ehkä meidän Repsulla on kiire Tepon perään? :)

  Riina: Niiiin :)

  Sara: Kiitos:) Voi kyllä ollakin, että Rebekalla tulee juttua vasta myöhemmin, mutta saapi nähdä :)

  Anonyymi: Jeba!

  Anonyymi: Hih, kiitos paljon. Olipa ihana kommentti, lämmitti mamman sydäntä kovasti <3

  Anonyymi: Musta tuntuu, että ei täällä ketään aleta noin vain lääkitsemään, varinkaan pieniä lapsia. Täytyy siinä olla muutakin kuin touhukkuutta ym. Haluan ainakin uskoa, että asia selvitetään ja tutkitaan perinpohjin ennen kuin mitään lääkitystä edes harkitaan? En oikeastaan tiedä tästä asiasta yhtään mitään, mutta ehkäpä joku ns. alan ammattilainen osaisi kertoa tarkemmin.

  Vastaa
 28. Anonymous 21.10.2010

  oot kyllä ihan supernättinä, vaude! :) tälläsen tummemman meikin ohjeet olis mullekin tarpeen (tosin ihan arkikäyttöön, ei halloween). :P

  Vastaa
 29. Anni 22.10.2010

  Itse en koskaan oppinut konttaamaan vaan siirryin suoraan kävelemiseen 9kk iässä, olin niin lyhyt pystyin kävelemään ruokapöydän ali. :)

  Vastaa
 30. Anonymous 25.10.2010

  kivat pakkelit :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *