Joku lukija halusi nähdä, että minkälaisia hiustyylejä minulla on ollut vuosien varrella, joten alla muutamia kuvia. Ainakin viimeiset 6-7 vuotta hiukseni ovat olleet melko tummat. Hiusten pituus on vaihdellut polkkatukasta tosi pitkään. Välillä on ollut hiustenpidennykset ja välillä ei. Viime talvena mulla oli sellainen hiukan pidempi polkkatukka. Nyt haluaisin taas jotain muutosta, mutta en tiedä oikein mitä… En mitään kovin radikaalia, ehkä?

VANHOJA KUVIA

Sääli ettei minulle ole kuvia pinkistä tukastani, rastoistani tai siilistäni… Nuorena tuli kokeiltua kaikki mahdollinen ja mahdtonkin. Lemppareitani ovat ainakin siili, pinkki, oranssi, superblondi ja rastat…

 TILANNE NYT…

Saara on laittanut hiuksiani niin kauan kuin muistan, ehkä sen kuusi vuotta :D Saara tietää mitä haluan ja lopputulos on aina ollut toimiva.

Jotain uutta ja naisellista on siis hakusessa, mutta mitä?
Mitkä on teidän pahimmat hiusmokanne?
Mitä minun ei missään nimessä kannata tehdä hiuksilleni?
-Maj

0 Comments

 1. Anonymous 9.11.2010

  Ihanin on tuo alimman rivin eka! (=

  Vastaa
 2. Anonymous 9.11.2010

  oot niin ihanan näkönen tossa kuvassa, jossa sulla on melko lyhyet hiukset ja kultainen katju kaulassa! uijui<3 kannatan siis lyhyttä jos se kerta noin hyvin sulle passaa!

  Vastaa
 3. Sanni 9.11.2010

  ma annoin mun siskon kerran leikata mun hiukset.. se oli ehka kun olin kuudennella luokalla. Se leikkas semmosen pottatukan, missa niska on sheivattu :D se oli aivan hirvee, ja naytin ihan pojalta sen vuoden..

  Vastaa
 4. Anonymous 9.11.2010

  Tommonen polkkatukka sopii sulle kyllä ihan älyttömän hyvin!
  Kuten edellinenkin sanoi: näytät ihanalta tossa kuvassa, jossa lyhyet hiukset ja kultainen ketju.

  Sulla on ihana blogi, piristää päivää aina! <3

  Vastaa
 5. Emmy 9.11.2010

  Sulle sopii tosi hyvin toi lyhyt tukka mikä on tuossa ylimmällä rivillä toinen vasemmalta:)

  Vastaa
 6. Anonymous 9.11.2010

  Ehdottomasti polkkaa seuraavaksi!

  Tommonen mikä tuossa kuvassa, jossa kultainen ketju. Muutkin kehunut samaista kuvaa :D Oot ihan superkaunis muutoinkin, mutta tuossa kuvassa jotain vielä paljon enemmän!!

  Vastaa
 7. Kärty 9.11.2010

  pahin hiusmoka liittyy myös meikkiin. yläasteella mulla oli maailman makeimmat oranssit hiukset, jotka olis kai olleet ihan jees jos olisin sen värinpoiston päälle laittanut sen värin ja jättänyt mustat kulmakarvat ja valkoiset silmärajaukset pois.

  ehdoton ei sulle on nuo vaaleat raidat. mutta toi suklaanruskea tukka on ihan täydellinen! korostaa ihonväriä erittäin hyvin :)

  Vastaa
 8. Anonymous 9.11.2010

  suosittelen kyllä polkkatukkaa sopii todella hyvin ! (:

  Vastaa
 9. Anonymous 9.11.2010

  Mä tykkään taas ehdottomasti pitkästä ja suorasta tukasta sulla! Aivan upee esim. vikan rivin tokavika kuva! Suosittelen pitämään siis ainakin jonkin verran pitkän tukan. Pakko todeta, että näytät oikein kunnon kaunottarelta!:)

  Vastaa
 10. Anonymous 9.11.2010

  Polkkatukka! Näytät ihan Eva Longoria Parkerilta lyhyellä tukalla, wow. ;)

  Vastaa
 11. Anonymous 9.11.2010

  oon kans polkkatukan kannalla! sopii sulle tosi hyvin ja tekee susta jotenki freesin :)

  Vastaa
 12. Anonymous 9.11.2010

  Yhdyn muihin, POLKKA! Ehdottomasti, sopii sulle ihan älyttömän hyvin ja oot todellinen kaunotar tossa kuvassa, mitä on kehuttu :) Ja muutenkin ihan mahtava blogi! Joka päivä käyn vilkasemassa, onko tullut päivityksiä :)

  Vastaa
 13. Maj 9.11.2010

  NOO, ei mitään polkkaaaaa kaverit:DD
  Kaikki on tossa kehutussa kuvassa kiinni vain hyvästä kuvakulmasta ja onnistuneesta ilmeestä, eikä missään nimessä polkasta!! :D

  -MAJ

  Vastaa
 14. Ann-Sofi 9.11.2010

  Nuo lyhyemmät mallit kyllä sopii sulle! :) Ja siilistä olis niin kiva nähdä kuvia :)

  Vastaa
 15. Ansu 9.11.2010

  Tuo on hieno missä tulee blondia alta :)

  Vastaa
 16. a. 9.11.2010

  mun pahimmat hiusmokat on itseasiassa kampaajan mokia :D

  joskus viidennellä luokalla halusin leikata pitkät hiukseni taas polkkapituisiksi ja näytinkin ja sanoin kampaajalle, että sellaiset korvalehteen yltävät. No muutama nips ja naps ja hiukset olivatkin niin lyhyet että yltivät juuri ja juuri korvan yläpäähän, eli täydellinen poikapottakampaus. se oli aivan kamalaa ja tietenkin seuraavana viikkona oli koulukuvaus.

  Toinen moka taas kävi kun joskus ala-asteella halusin jostain syystä permanentin. No ei siinä mitään permanentista tuli ihan kiva, mutta en hirveästi arvostanut sitä kun sitä permanenttiainetta tipahtikin minun niskaan ja syövytti sellaisen vähän kahden euron kolikkoa isomman alueen. Oli ehkä hieman kipeä ja kampaajakin meni aika paniikkiin kun huomasi. Ei onneksi jäänyt mitään rumaa rupea tuosta niskaan möllöttämään.

  Vastaa
 17. ma 9.11.2010

  2, 4 ja 11 kuvissa hienoimmat hiukset. Polkka passais tosi hyvin!

  Vastaa
 18. Tanja 9.11.2010

  Keskirivi, toinen oikealta, oot ihan Eva Longoria! :) Sulle sopii kyllä toi lyhytkin tosi hyvin.

  Vastaa
 19. Anonymous 9.11.2010

  Hei, tiedätkö missä saara on opiskellut… kiinnostaisi itse tuo ala myös!

  Vastaa
 20. Anonymous 10.11.2010

  Hei, Kaikkihan sulle sopii hyvin, kun noin kaunis olet! Pakko kommentoida sitä, että nykykuvissa huomaa silmistä saman väsymyksen kuin itse katson itseäni peilistä pikkuvauvan äitinä. Se tietty eloisuus ja iloisuus on tallella, mutta kasaantunut univelka näkyy, että silmät ei ns. tuiki niin paljon. Toivottavasti et loukkaantunut, vaan ymmärrät mistä kirjoitin:-) Todella kaunis siis olet! t. Niisku

  Vastaa
 21. Anonymous 10.11.2010

  Oma väri, sekä hiuksiin että silmiin niin siitä syntyy paras tulos, ei minkään espanjattaren matkimisesta. Pidennykset myöskin on niiiin mennyttä ja nahkean tyylitöntä, ei jotenkin sinua, olet niin ihanan reipas iloinen ja vilpitön että nää tekovärit silmissä ja muuten tökkii. :)

  Vastaa
 22. Anonymous 10.11.2010

  Itse pidin 2, 4 ja 11 kuvien lisäksi sun otsiksesta (kuva nro 8). Mielestäni olisi oikein raikas talvitukka. Lyhyempää sitten kesäksi.

  Vastaa
 23. Anonymous 10.11.2010

  Hei,

  Tähän hiuspostaukseen lienee paikallaan kirjoittaa kiitokset suttura-nutturan ohjeesta. Se on pelastanut jo monena päivänä minut hiuskatastrofilta. Olen yrittänyt tehdä nutturaa aiemminkin, mutta huonolla menestyksellä. Antamasi ohje on erittäin helppo ja siitä on helppo saada hyvän näköinen. Kiitos!

  Jutta

  Vastaa
 24. Anonymous 10.11.2010

  Sulle käy tollanen eräänlainen lyhyt! :) ja ETUHIUKSET!! Kannatan niitä ehdottomasti. :) Nopeestihan se tukka kuiteskin kasvaa. Mulla itselläni on vähän väliä ollut etuhiukset ja sitten taas ei jne. :) Nopeesti nimittäin ainakin mulla nuo etuhiukset kasvavat. Ja helppo on itsekkin näpsiä niitä aina malliin. :)

  Vastaa
 25. Anonymous 10.11.2010

  Musta noi on nyt ihan täydelliset! :D :))
  Kirsi

  Vastaa
 26. Anonymous 10.11.2010

  moi,

  pitkä on ehdottomasti paras, ei mitään polkkatukkia :) toisaalta sinun kasvoilla mikä tahansa näyttää kauniilta.

  t.ninni

  ps. tepsukkapostausta odotellaan ;) (mutta ei painosteta, hih)

  Vastaa
 27. Anonymous 10.11.2010

  ylärivin 4. kuvassa ehdottomasti paras malli! Lyhyt sopii sulle, freesimpi ja pirtsakampi fiilis! Sun kasvotkin tulisi paremmin esille :)

  Vastaa
 28. Sadie 10.11.2010

  Ei polkkaa! Olen ihan rakastunut sun pitkiin hiuksiin. :) Itselläni on tumma polkkatukka ja aina välillä leikin prinsessaa clip-oneilla.

  Jos kaipaat vaihtelua niin miten olis vaikka pitkä tai vino otsatukka? Lisää kerroksia ja jotkut ihanan freesit lämpimän suklaiset raidat? Voisihan tuosta vaikka pätkäistä kymmenen senttiä ja kerrostaa hieman lisää, jos keveyttä kaipaa.. :)

  Kun on noin kauniit hiukset, niin ehdottaisin, että räväkimmät muutokset saa aikaan vaikka hankkimalla jotain uutta vaatetta tai meikeillä, en lähtisi kovin radikaaleja muutoksia tekemään noille kutreille. Mukavaa keskiviikkoa!

  -Sini

  Vastaa
 29. Anonymous 10.11.2010

  Upee pitkänä!

  -Lara

  Vastaa
 30. skoo 10.11.2010

  Polkka on tosi makee ja älä yhtään yritä, oikeasti sopii sulle!:D Mutta jos et halua mitään kovin radikaalia, niin musta tuo otsis ois myös tosi jees :)

  -Susanna

  Vastaa
 31. Anuski 10.11.2010

  Ylärivin tokassa kuvassa on mahtitukka! Käy sulle tosi hyvin.:)

  Mulle toukokuussa täysin uus parturi leikkas "rokki"tukan eli päältä runsaasti kerrostetun. Ihan järkyttävää!! Mä oon kaikkee muuta ku rokki ja vasta nyt oon saanu kasvatettua tän sellaseks että päällimmäisetkin hiukset yltää ponnarille. Pitäs uskaltaa uudestaan parturiin..mutta ei samalle kun kesällä!

  Vastaa
 32. Anonymous 10.11.2010

  Ehdottomasti lyhyemmät hiukset seuraavaksi!!

  Vastaa
 33. Anonymous 10.11.2010

  Kuvien 8, 12 ja 13 hiukset sopis, eli siis tollaset puolipitkät hiukset ja otsis olis tosi hienot sulla!

  -Sini

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *