Arvontaan/kilpailuun tuli 124 kommenttia, melekosta!

Arvonnalla voitti Laura!

Tässäpä tulee hänen kommenttinsa:

” Paras postaus on mielestäni ollut se, missä rehellisesti kerroit kuulumisistasi ja väsymyksestäsi. Oot hyvä esimerkki meille muille: aina ei tarvi jaksaa ja se on ok! Ihailen suuresti vahvuuttasi :) ”

-LauraJa tällä kertaa valitsin itse voittajaksi Katsin ja alla hänen kommenttinsa:


”Vaikka pidän kovin kaikista postauksistasi, tämä yksi jäi erityisesti mieleeni:

”Muistelmia…” – postaus vanhasta blogistasi noin kuukautta ennen Rebekan syntymää. Vaikka vauva ei itselleni ajankohtainen aihe olekaan, tämä postaus sai ajattelemaan kaikkea sitä odotusajan ihanuutta (pahoinvointi poisluettuna), joita tulevat äidit saavat kokea. Tämä lämminhenkinen ja ihana postaus sai minutkin ajattelemaan tulevaisuuteen ja kohti onnellista perhe-elämää. :)

Ihanaa alkavan talven jatkoa koko teidän perheelle!”Laitatteko Katsi ja Laura sähköpostia minulle osoitteeseen magicpoks@gmail.comOnnea voittajille, 
jii-ha!-Maj


0 Comments

 1. Anonymous 23.11.2010

  olenkin jo muutamaan kertaan kysynyt mutta en ole saanut vastausta.. minkä avulla sinun pidennykset poistettiin? Minulla kun se olisi myös edessä..

  Vastaa
 2. Maj 23.11.2010

  Anonyymi: Anteeksi, jostain syystä kysymyksesi on mennyt ihan ohi! Teippipidennykset poistetaan siihen tarkoitetulla poistoaineella. Minulla on käytetty Simply Naturalin Tape remover spraytä, koska itse teipitkin ovat Simplyn :)

  Vastaa
 3. Anonymous 23.11.2010

  hei muistan hämärästi että joskus entisessä blogissasi kerroit jonkun hyvän riisisuklaa tms -reseptin ,miein silloin että ah tota ois niin ihana tehdä mutta sitten se jäi.. nyt kuitenkin blogia lukiessas tuli ko. mieleen uudestaan ja pyytäisinki, että voisitko kertoa sen reseptin uudestaan :)?

  Vastaa
 4. Anonymous 23.11.2010

  Kiitos tiedosta :) Onko poistettaessa lähtenyt paljon omaa hiusta mukana?

  Vastaa
 5. Maj 23.11.2010

  Anonyymi: heheh, eipä siinä paljoa reseptiä tarvita, sulatat vaan 1-2 levyä suklaata ja sotket joukkoon muroja, mysliä tai vaikka kuivattuja hedelmiä. Sit isket ne vuokii ja työnnät jääkaappiin jäähtymään tai näillä keleillä vaikka ulos :F

  Anonyymi: Eipä oikeastaan ole, paitsi ne mitkä luonnollisestikin ovat irronneet :) Tietysti jos siellä on takkuja tai teipit ovat ihan "ylikasvaneet" voi tilanne olla haastavampi :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *