Chihuahuat eivät yleensä hirveästi nautiskele ulkoilusta talvisin. Jotkut chihut eivät millään suostu menemään pihalle. Tepolle kun vilauttaa flexiä, niin se on heti valmis lähtemään lenkille, pakkasista huolimatta. Tänään oli onneksi vähän leudompi kelikin, joten Teponkin oli miellyttävämpi ulkoilla. Chihut palelevat herkästi, joten takki ja töppöset ovat siis tarpeen. Pukemisesta Tepi ei todellakaan nauti, se hidastelee ja vetkuttelee kun näkee, että takki otetaan esille :D Pakko joskus laittaa siitä videomatskuakin teidän nähtäväksi!  
Tänne!
Tepon touhuilusta ja elämästä on tullut todella paljon postauspyyntöjä, koitan toteuttaa niitä pikku hiljaa. Miika voisi koittaa saada aikaiseksi jonkun koulutus-postinkin :)   
Talvinen Pyynikki…

On se kyllä aika söpöläinen noilla punamustilla varusteilla :D

Teppo ei kyllä väsy sitten millään, se jaksaa painaa vaikka kuinka pitkän lenkin ja kotonakin se tuo vaan lelua, oon välillä tosi ihmeissäni, että miten se voikin olla niin täynnä virtaa! Pojat käyvät joskus jopa juoksemassakin yhdessä. Mun mielestä Teppo on muutenkin tosi reipas ja rohkea Chihu, ihanaa, että se tulee lastenkin kanssa ihan mielettämän hyvin toimeen :) 
Taidanpa mennäkin antamaan sille ylimääräisen herkun ja
pienet rapsutukset <3


ps. Pakko vielä kertoa Teposta yks juttu, se on meidän perheen pahin unikeko! Se nukkuis vaikka kahteentoista päivällä. Usein se menee jo Rebekan kanssa yhtä aikaa illalla nukkumaan.
En raaski pedata aina sänkyäkään, kun se on rullautunut baskerin muotoon täkin alle ja tuhisee siellä tyytyväisenä, ilmankos sitä energiaakin sitten riittääkin :D

0 Comments

 1. Maj 30.11.2010

  magicpoksilla on teknisiä ongelmia…

  Vastaa
 2. Marika 30.11.2010

  Hei, olisikin kiva kuulla koulutusjuttuja! Tietääkseni Chihut ovat melko itsepäisiä ja haastavia koulutettavia..? Miten onnistuu koiran kouluttaminen, jolla ei ole miellyttämisen halua samalla tavalla kuin niillä perinteisillä perhekoirilla? :) Johdonmukaisuus tottakai on avainjuttu, mutta ovatko Chihut kuten kissat, tottelevat silloin kuin huvittaa?

  Vastaa
 3. Anonymous 30.11.2010

  Itselläni on myös kaksi chihua. Vanhempi tyttö on sellainen, että kun näkee takin niin tulee aivan hulluksi ja on ihan innolla kun vaatetta pistetään päälle. Kun pienemmälle neidille laitetaan takkia niin se laittaa jalat lukkoon eikä yhtään suostu yhteistyöhön, vanhempi on vielä mustasukkainen siitä että pienemmälle pennulle pistetään vaatetta.

  Ja täältä löytyy kaksi unikekoa lisää. Tytöt menevät jo ajoissa illalla sänkyyn nukkumaan, eikä välitä yhtään siitä kun vielä touhuan ja kolistelen. Aamulla noustaan vasta kun näkee flexin tai haistaa aamupaput ja pihalla käymisen jälkeen mennään takaisin nukkumaan. Yleensä 15-19 aikaan on semmosta hulinaa ja vilinää jotta!:D

  Vastaa
 4. Anonymous 30.11.2010

  Moikka! Mistä ootte noi ulkotossut ostanu ja pysyykö hyvin jalassa? Ite oon omalle chihulle ettiny tuloksetta, kun ei tahdo löytyy niin pieniä et jalassa pysyis.

  Vastaa
 5. Linda 30.11.2010

  Ihana! Meidän luca on samallainen unikeko. se oikeen nauttii jos menee päiväunille sen kanssa.. ja se on haarovälissä tekemässä pesää hetikun vaan kapuan sänkyyn. Luca on kuitenkin vilukissa, eikä sitä meinaa saada pakkasilla lenkille lainkaan.. :/
  rapsutuksia tepolle!

  Vastaa
 6. Laura H 30.11.2010

  Mulla haluttais ottaa toiseksi koiraksi chihuahua mutta en oikein tiedä miten se tulisi toimeen meidän cockeripojan kans. Onko Tepolla koskaan ongelmia toisten koirien kans? :)

  Vastaa
 7. Anonymous 30.11.2010

  hei!

  muakin kiinnostais että mistä noi tossut on? :)

  Vastaa
 8. Laura ja UFFIt 30.11.2010

  Kiva kuulla Tepostakin pitkästä aikaa. Pikkumusta vaikuttaakin kovin menevältä ja reippaalta tyypiltä.

  Meillä kaikki kolme chihua ulkoilevat ihan mielellään kovillakin pakkasilla, kunhan on takki ja töppöset päällä. Kyllä joskus aamuisin harkitsen niiden lähettämistä talveksi meksikolaiseen sisäoppilaitokseen kun yrittää väkertää 12 pikkutossua kiiressä ;)
  Onneksi tuo meidän isoin ei töppösiä tarvitse, se suorastaan menee ihan sekaisin lumesta ja pakkasesta.

  Olisi kyllä hauska kuulla Tepon koulutuksesta. Meillä kaikki kolme chihua ovat hyvin erilaisia, mitä tulee koulutukseen. Kyllä chihutkin saa tehokkaasti koulutettua kunhan on tarpeeksi hyvät namit. Nakkia naamaan, niin ne saa seisomaan vaikka "käsillään"!

  Harvoilla chihulla on taisteluviettiä sen vertaa, että lelupalkalla saisi palkattua. Itse koulutan positiivisesti vahvistamalla ja naksun avulla etenkin Fannin ja bc-Islan koulutus on ollut nopeaa ja tehokasta. Suosittelen!

  Vastaa
 9. Päm 1.12.2010

  Ihanat tossut :) Pysyykö hyvin jalassa ja onko niissä sellainen kumipohja?

  Meitin chihu ei tykkää yhtään vaatteista, mutta tosiaan kovilla pakkasilla pakko pukea :)

  Vastaa
 10. lauranta 1.12.2010

  Onpas soma koiruus! Meillä kävi tännän kylässä sakemanni, hieman kookkaampi veijari – eikä näyttäny tarvivan pihalla ees töppösiä :P

  Vastaa
 11. mine 1.12.2010

  eikä, niin ihana toi video kun toi muru teputtaa noissa hanskoissaan tollee… :)

  mitä teppo tykkää kun pistät noi töppöset sille? mä oon miettiny ostaa sellaset mutta pahoin pelkään että ne on riekaleina ennenkun ehdin kissaa sanomaan… samanlailla kävi mm. juoksuhousujen (3x….)

  Oli kyllä kaunis ilta eilen :) Yritin ihan väkisin kännykän kameralla ottaa kuvia mutta arvaat varmaan että ei siitä mitään tullu…. :D

  Vastaa
 12. Anonymous 1.12.2010

  Hih. Meidän Mimosa (4-vuotias chihu-tyttönen) on ihan samanlainen kuin teidän Tepi! :D Se nukkuu kans kerällä ja tuhisee peiton alla tyytyväisenä. Yhdeksän aikaan illalla se alkaa tapittamaan, että "no tuu jo nukkumaan sieltä!"

  Ihana kuulla, että Teppo tulee hyvin toimeen Repsun kanssa. Valitettavasti kaikki koirat eivät tule lasten kanssa toimeen, mustasukkaisuuden tms. takia.

  /mirka

  Vastaa
 13. Anonymous 1.12.2010

  Ihana postaus haukusta, söötti tapaus kieltämättä, vaikka itse olen ehkä isojen koirien ystävä. Tämä lähinnä siitä syystä, että pelkään rikkovani pienen koiran ja talleilla ei ison koiran perään tarvitse niin hanakasti katsoa :)
  Kokemusta on kaikenlaisista koirista ja koulutus on lähellä sydäntä, opiskelen "koiria" minkä vaan lapseltani kerkeän :)
  Haluaisinkin sanoa ihan näin yleisesti että minkä rotuisen koiran tahansa saa koulutettua juuri niin hyvin kuin itse vaan on valmis paiskimaan duunia :)

  Ihana Teppo ja ihanan luminen postaus, kaunista :)

  <3: Laura

  Vastaa
 14. Anonymous 1.12.2010

  En ikinä lakkaa ihastelemasta Tepon söpöyttä. :D Aw! <3 Se oli kuin pieni muurahainen vilistäessään tuossa videolla! :D Ja joo, tuo sängyn petaamattomuus on meillekin tuttua, kun kaksi kissaa sinne saattaa pesiytynä tutimaan… karvoja onkin sitten ärsyttävämpi putsailla! ;)

  Vastaa
 15. Laura 1.12.2010

  Meilläkin on chihu, ikää sillä on jo melkein 11 vuotta. Vanha herra ei ole enää talvella innokas ulkoilija, nuorempana se kävi sitkeästi lenkillä kovillakin pakkasilla.

  Meidän koiruus inhoaa takkeja, eikä suostu tossujen kanssa kävelemään askeltakaan.

  Vastaa
 16. Anonymous 1.12.2010

  Teppo on niin ihana! Kysyisin myös nuista tossuista eli mistä ostettu, minkä hintaiset ja pysyvätkö hyvin jaloissa?

  Vastaa
 17. Haaveilija 1.12.2010

  Teppo on NIIN söpö, ihania kuvia ja kiva video! Hau hau.

  Vastaa
 18. Anonymous 1.12.2010

  Ihana energinen teppo!
  Hei muuten mistä oot ostanu noi tepon ulkoilutossut? oon koittanu löytää jotain hyviä sopivia tossuja meidän omalle karvaturrille, mutta ei tunnu löytyvän oman kokoisia kun meilläkin pikkukoira kyseessä.. Ja muistatko paljonko maksoit tepon tossuista?

  T: josmand

  Vastaa
 19. Anonymous 3.12.2010

  chihuahua-foorumilla (chihuahua.cjb.net) on ainakin pari tyyppiä, jotka tekee fleesestä tossuja chihuille. suosittelen!

  Vastaa
 20. Maj 3.12.2010

  HEI sorisorisori, en ole saanut taas aikaiseksi vastata, mutta Tepon tossukat ovat Ylivieskan Mustista & Mirristä, ne maksoivat muistaakseni jotain parikymppiä. Pysyvät Tepon jaloissa ainakin ihan hyvin :) Pohjat ovat tietääkseni nahkaa :)

  Vastaa
 21. Annaleena 9.3.2011

  Tässä Tepolle vinkiksi ens talvea varten :), http://pikkuhaukku.blogspot.com

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *