Tänään mä sitten olin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan töissä. Olin vielä pitkän päivänkin, yli 10 tuntia. Arvatkaa mitä? Ei tuntunut oikeastaan kovinkaan ihmeelliseltä, hetken oli kuviot hukassa, mutta kyllä ne melko pian siiten selkeytyi. Eikä mua yhtään huolestuttanut tilanne kotonakaan, kaikki siis paremmin kuin hyvin. Enkä ole edes maailman väsynein, ehkä vähän, mutta jaksoin kuitenkin tulla kirjoittelemaan tänne blogin puolellekin, hyvä minä! Postauksen kuvituksena joulukorttikuvauksen ei-niin-onnistuneet kuvat…

Joulukortti kuvaukset aluillaan…
Minä aion palata tammikuun jälkeen kotosalle, mutta ajattelin kuitenkin keikkailla töihin aina välillä. Se tuntuu parhaalta ratkaisulta kaikkien kannalta. Nyt teen töitä tammikuun loppuun vähän reippaamalla tahdilla, koska Miika on kotosalla. Minkälaisia järjestelyitä teillä siellä ruutujen takana on? Onko töihin palaaminen ollut mukavaa ja virkistävää vai haikeaa… Itse en vain raaskisi laittaa 8-9 kk:n ikäistä vauvaa päivähoitoon, mutta ymmärrän kyllä, että joillekin perheille se on varmasti paras ratkaisu! 

Suussa on oltava jotain koko ajan, sehän on selvä juttu :D
”Syön nämä kaikki ennenkuin saatte otettua yhtään kuvaa”
Ensi viikolla olen todella kiireinen työpäivieni kanssa, saapa nähdä riittääkö minulla energiaa bloggailuun. Mitä mieltä olisitte jos Miika ja Rebekka tuuraisivat minua? En kyllä ole ihan varma löytyykö heillä halukkuutta moiseen, mutta voisin kysyä. Ehkä vaihtelu virkistäisi ;) 
Yksi sadasta kuvasta ehkä onnistui,
laitan sen teidänkin nähtäväksenne, mutta vasta lähempänä joulua ;)
Toivotan kaikille kauniita unia,
pitäkää toisitanne huolta, älkääkä stressatko joulun takia itseänne hengiltä.
-Maj

JOS PIA LUET TÄTÄ NIIN: 
Kiitos miljoonasti, sinun ansiostasi tämä hankala työkuvio toimii stressittömämmin (mikä sana??), 
kuin ikinä uskalsin edes kuvitella <3

0 Comments

 1. Sanna 17.12.2010

  hyvä että työt sujuu :) meillä minä käyn koulussa tampereella asti (tunnin matka kotoa suuntaansa), mies opiskelee 2 päivää viikossa ja on 3 iltaa töissä + keikat viikonloppuisin. meidän 9,5kk poika hoidetaan kuitenkin kotona.. aikamoista hulinaa ja järjestelyä on ollut tää syksy, mut ei myös haluttu laittaa poikaa vielä hoitoon kun on niin pieni.. parempi pieni stressi vanhemmille ;)

  Vastaa
 2. Anonymous 17.12.2010

  Ihania kuvia!!! Onhan se Rebekalle tosi ihana että saa olla kotona pidempään. Tähän menohommaan kyllä kerkiää!

  Vastaa
 3. Anonymous 17.12.2010

  Sehän olis mukavaa jos Miika ja Repsu tuurais välillä, saisit vähän lomaa itselles blogista:)

  Mä käyn itse viikonloppuisin tekemässä kans vähän keikkatyötä, muuten olen kotona 11kk vauvan kanssa. Itsekään en raaskisi vielä viedä häntä hoitoon, joten tämä ratkaisu on oikein hyvä:)

  Vastaa
 4. Marika 17.12.2010

  Tuo kaksin käsin joulukarkkien syöminen on loistava! Olisin saattanut jopa käyttää sitä korteissa.. :D

  Ihan kivaa vaihteluahan ne Miikankin kirjoitukset ovat!

  Vastaa
 5. tiinanen 17.12.2010

  Vähän aiheen vierestä, mutta ihanan söpöjä kuvia taas! Ja tosi hauskoja kuvatekstejä myös! :D

  Vastaa
 6. Jensku 17.12.2010

  Täällä kanssa töihin meno maaliskuussa, silloin poikamme on vasta 10,5 kk, mutta mieheni jää hoitovapaalle. Hieman jännittää, mutta onneksi tiedän että lapsi on hyvässä hoidossa :) Tosin meillä on ne omat arkirutiinit jo kehittyneet pienoikaisen kanssa, niin miten sitä sitten kun en ole paikalla….osakoohan se mies (osaa se, omassa päässä vaan nämä aatteet) :)

  Hyvää joulua!

  Vastaa
 7. lula 17.12.2010

  Apua, niin hellyyttäviä kuvia! :)

  Vastaa
 8. Noora 17.12.2010

  Ihania kuvia, varsinkin tuo toisiksi alin – supersuloinen! :—)

  Vastaa
 9. Anonymous 17.12.2010

  heips! :) tosi kiva juttu teillä, kun rebekka saa olla vielä kotona sinun käydessä töissä. parempi varmaan hänellekin! työn iloa ja jaksamisii ♥
  ja olis ihan jees vaikka miika ja rebekkakin postailisi! sellasta.. erilaisuutta =)

  Vastaa
 10. Heidi 17.12.2010

  Hei Maj,

  kiitos blogistasi! Piristät aina päivääni :) Aika harvakseltaan kommentoin, mutta päivittäin kurkin tänne. Tuo kuva, jossa Rebekalla on karkkikeppi suussa ja molemmissa käsissä, on ihan huippuhauska – varsinkin tuon kuvatekstin kera :D Varmasti saitte hyviä otoksia joulukortteja varten.

  Hyvää joulunaikaa koko teidän perheelle! Ootte niin sympaattisia kaikki <3

  Vastaa
 11. Katja 17.12.2010

  Mulla on mammalomaa jäljellä vielä pari kuukautta, jonka jälkeen on pakko jäädä työttömäks. Me ei pärjättäis pelkällä kotidointuella. Kauhulla jo odotan, että alkaako heti tuleen työtarjouksia, kotona kun haluaisin olla vielä ensi kesän yli ja vasta sitten palata työelämään. En haluais kanssa noin pientä laittaa päiväkotiin tai muuhunkaan hoitoon.. Mutta aika näyttää kuinka käy! :)

  Vastaa
 12. Nanna 17.12.2010

  Ihania kuvia, varsinkin tuo viimeinen! :) Ja tosi mukavaa, että töihin paluusesi sujui hyvin! :)

  Vastaa
 13. Minni 17.12.2010

  Oli ihan pakko tulla kommentoimaan, koska tänään pitkän, sitäkin kiireisemmän ja pieleen menneen työpäivän jälkeen oli niin maailmanloppu-fiilis että ei tiedä oikein tiennyt mikä olis auttanut. Tätä postausta lukiessa (ja kuuma glögimuki kädessä) tuli kuitenkin niin hyvä ja piristynyt mieli että pakko oli kommentoida !
  Repsun jouluiset kuvat oli niin täynnä energiaa ja tuo siun loppulause hyvänyön toivotuksineen kruunas koko postauksen ! Kiitos siis että jaksat piristää meitä vähän vähemmän energisiä ja ilottomampia ihmisiä, on kyllä niin valloittavan ihana blogi että tätä on pakko lukea aina !

  Hyvää ja rauhallista joulua siis sinne koko perheelle ja iso kiitos bloggausinnostasi :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *