Tigit luokkakuvassa:
Tässä ovat kaikki omistamani Tigin tuotteet.
Näiden lisäksi minulla on muutamia purkkeja käytössä toisiltakin merkeiltä :)
Seuraavaksi käyn vähän tarkemmin läpi muutamia purkkeja ja kerron mm. miten niitä itse käytän. 
Miesten hiuksille tarkoitettu tuuhentava shampoo ja voluumia antava hoitoaine, 
joka muuten myös kosteuttaa.
Näitä olen käyttänyt muutaman viikon, talvella hiukseni ovat niin latteat ja littanat, että super hoitavat tuotteet vievät niistä viimeisenkin ”puhdin” pois. Nämä ovat olleet ihan toimivat tämän mittaiseen tukkaan, mikä minulla nyt on.
Lisää volumee kehiin, kiitos!

Root Boostia tyveen ja tarrarullat tukkaan niin tyvi kohoaa ihan kivasti. Tuo Body Booster antaa mielestäni kivasti pitoa sekä kiiltoa ja toimii myös hyvin lämpörullien alla. Superstarin hiuksiin jätettävä hoitoaine pyyhekuiviin hiuksiin ja föönäys päälle, toimii.

Headrush kiiltosuihke. 
Headrush antaa kiiltoa ja ihan hiukkasen myös pitoa.
Tästä tykkään tosi paljon, ei litistä hiuksia, eikä tee rasvaista fiilistä hiuksiin.
Enemmän kiiltoa.
Näitä kahta en tällä hetkellä käytä ollenkaan. Pitkään tukkaa suihkuttelin muutaman kerran, mieletön kiilto. Toimii mielestäni paremmin paksuun ja karheaan tukkaan (pidennyshius), kuin perus suomalaiseen hentoon hiukseen. Näiden tuotteiden kanssa malttia, se muutama suihkaus riittää, ihan oikeasti.

Tyvisuihkeet!
Vaihtelu virkistää ja molempi parempi :)
Papaya leave-in moisture spray.

Papaya spray on mun kestosuosikki. Puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin suihkuttelen tätä. Sopii kaikille hiustyypeille, ravitsee, kosteuttaa, selvittää takut ja auttaa jopa ehkäisemään värin haalistumista. Bonusta myös ihanasta tuoksusta!

Ja vielä pari muutakin hyvää tuotetta:
Ghd creation spray
Suihkutan tätä tuotetta osio kerrallaa kuiviin hiuksiin, kun teen Ghd:llä kiharoita. Kiharat ovat pysyvät hyvänä muutaman päivän. Voimakas pito myöskin tässä tuotteessa.
Kérastasen lämpösuoja
Levitän pyyhekuiviin hiuksiin tätä lämpösuojan sisältävää emulsiota, föönään ja sen jälkeen käsittelen hiuksiani vielä  muotoiluraudalla. Tekee hiuksista silkkisen tuntuiset, mielettömän hyvä tuote :) Eräs työkaverini ei voisi elää ilman tätä ;)
Tarkennan vielä, etten todellakaan käytä näitä kaikkia tuotteita yhtäaikaa/päällekkäin, vaan satunnaisesti ja fiiliksen mukaan, mitä milloinkin. 
Tärkeimmät hiushärvelini föönin lisäksi ovat:
Ghd muotoilu rauta on yksinkertaisesti vaan maailman paras väline.
Hyvät naiset, kannattaa panostaa (kerran se vain kirpaisee),
 en voisi ikinä suositella mitään muuta rautaa kenellekään. 
Jättikokoiset vanhat kunnon tarrarullat.
Kohotan näillä hiuksia, nämä ovat niin isot, etteivät tee kiharoita.
Ihan parhaat jos on hiukankin vain aikaa käytössä…

Repsu käyttää kuvassa näkyviä tuotteita ihan muihin tarkoituksiin.

Sellaista sekavaa settiä näin perjantain kunniaksi :)
Mitäs piditte?


-Maj
ps. Tigi tai Ghd eivät sponsoroi minua :DD

0 Comments

 1. Anonymous 10.12.2010

  Voi kun Rebe on söpö:)!!

  Vastaa
 2. Anonymous 10.12.2010

  TIGI♥ GHD♥

  Missä vaiheessa laitat Papaya leave-in moisture spray:tä? Omistan myös,mutten pääsyt vielä ainakin sisälle…pr

  -MT-

  Vastaa
 3. RubyWoo 10.12.2010

  Repsu on niin suloinen :D Onhan niilla pulloilla kiva leikkia, kun ne on niin kivan varisiakin ;)

  Vastaa
 4. Haaveilija 10.12.2010

  Hyvät setit! Noi Tigin purkit on niin herkun näköisiä että tekis mieli syödä ne! Ja hyvä että Repsukin pääsee heti pienestä lähtien tutustumaan laatukamaan ;)

  Vastaa
 5. Anonymous 10.12.2010

  no huh, huh mikä määrä pulloja.
  itellä vain muutama pullo.

  Vastaa
 6. Anonymous 10.12.2010

  Aina vaan kaikki jaksaa hehkuttaa tota ghd-rautaa! :o
  Itselläni ei sitä vieläkään ole, mutta pikkasen vaikuttaa jo siltä että täytyisi siihen sijottaa :D Mutta mua kummastuttaa, että mitä eroa noilla kaikilla raudoilla on? Sivuilla on monta erilaista rautaa, niin mistä ihmeestä tiedän mikä kannattaisi ostaa? :o Osaatko auttaa?

  Vastaa
 7. Anonymous 11.12.2010

  Voi toi teidän Rebekka on sit niin suloinen.
  Sulla tuntuu olevan paljon tietoa näistä hiusjutuista ja eri tuotteista niin osaisitko suositella jotakin tuotetta joka poistaisi sähköisyyttä? Näin talvisaikaan tuntuu ettei mikään aine saa tätä sähköisyyttä kuriin. Ja on kokeiltu kaikki tuotteet markettikamoista monenkympin laatutuotteisiin.

  Vastaa
 8. Hanna 11.12.2010

  apua kuinka sulonen tuo viiminen kuva <3
  tästä voiki nyt hyvillä mielin lähteä töihin ! :)

  Vastaa
 9. Anonymous 11.12.2010

  Ittellä myös ghd, ja sitä ennen monia edullisia perusrautoja, enkä ikinä enää vaihtais tätä pois. Kun on ghd ni tietää että tukanlaitto onnistuu AINA, suoristaminen tai ihanat kiharat jotka sillä saa helposti tehtyä. Todellakin sijottamisen arvonen asia, en oo päivääkään katunut. Ja ostopäätös lähti tän blogin kautta, kun hehkutit sitä jossakin postauksessasi niin paljon :)

  Vastaa
 10. K 12.12.2010

  ^^^ Pakko jeesiä Anonyymiä mäessä tuon sähköisyyskysymyksen kanssa.

  Itselläni on toiminut ainoastaan tuo Papaya Leave-In Moisture Spray, mikään muu tökötti ei ole auttanut pitkän tukkani ainaiseen sähköisyyteen. Tuokaan tuote ei käsittääkseni tosin varsinaisesti poista sähköisyyttä, toimi antistaattisesti tms., vaan sen teho perustuu sen kosteuttavaan voimaan. Olen aikoinani saanut tuotteeseen vinkin kampaajaltani, joka harmitteli itsekin sitä, että sähköisyyteen tehoavia tuotteita on markkinoilla vähän ja nekin harvat toimivat sitäkin huonommin.

  Suihkin tuotetta siis pyyhekuiviin hiuksiin ennen harjaamista ja annan vaikuttaa hetken, ettei harja vie tuotetta samantien mennessään. Toistan operaation myös ennen kuin harjaan kuivan tukan. Tukan sähköisyys kannattaa ottaa huomioon myös shampoon kanssa käytettävää hoitoainetta valittaessa, itse käytän Body Shopin kosteuttavia hoitoaineita.

  Vastaa
 11. Anonymous 12.12.2010

  Nuo jättirullat kuulemma todellakin toimivat, mutta en ole vielä koskaan päässyt sisälle niiden käyttöön, eli siis millä tavoin itse saat parhaan lopputuloksen? Kuivaan tukkaan pidemmäksi aikaa, vai kosteisiin ja föönaus rullien kanssa?
  Terkuin, avuton :)

  Vastaa
 12. Anonymous 14.12.2010

  heippa.

  olen lukenut blogiasi jonkin aikaa ja tää on vaan niin ihanan positiivinen blogi. ihania kuvia ja suorastaan kadehdin miten jaksatkin kirjoittaa niin paljon ja usein..mahtaa olla ihanaa palata vanhoihin teksteihin :)

  haluaisin samalla antaa vinkin kaikille naisille jotka ovat ihastuneita tigin tuotteisiin. niitä kannattaa tilata englannista osoitteesta lookfantastic.com. sieltä ne saa huomattavasti halvemmalla kuin suomesta (aerosolipulloja eivät toimita mutta kaikki shampoot ja muut tuotteet jotka eivät toimiakseen tarvitse ponnekaasuja). turvallinen ja helppo tapa ostaa tigin tuotteita ja rahaa säästyy PALJON. etetnkin jos tekee ystävän kanssa kimppatilauksen :) ihan vaan vinkkinä näin joulun alla kaikille naisille jotka ovat ko tuotteisiin hurahtaneet <3

  Vastaa
 13. AnsQ 14.12.2010

  Noi näyttääkin niin herkullisilta :-p

  Vastaa
 14. Julia 15.12.2010

  mistä olet ostanut/tilannu ghd raudan ? (:

  Vastaa
 15. Maj 15.12.2010

  Julia: Sain sen lahjaksi, joten en tiedä yhtään, mistä se on?!

  Vastaa
 16. Maj 15.12.2010

  MT: Moisture spraytä laitan pyyhekuiviin hiuksiin!

  Vastaa
 17. Saara 7.1.2011

  Mistä täällä Tre käyt ostaa noita S-Factorin tuotteita? Oon ohimennen muutamasta liikkeestä kattonu, enkä oo löytäny tota Body boosteria.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *