Tammikuu
 
Uusivuosi vietettiin kavereiden luona ja aattona kasailtiin jo pinnasänkyä, hyvissä ajoin siis oltiin liikkeellä :)
Olin jo aika isomahainen ja malttamaton, hypistelin kaupoissa pikkuvaatteita. Tammikuussa me ulkoiltiin myös paljon, kovista pakkasista huolimatta.
 Helmikuu

Jäin äitiyslomalle ja vietimme aikaa myös Ylivieskassa. Käytiin paljon ulkoilemassa, salilla ja nautittiin paukkupakkasista. Äitini sisko kuoli, olimme kaikki hyvin surullisia.


 Maaliskuu
 
Maaliskuussa minulla ei ollut muuta kuin aikaa, kunnes minusta tuli äiti. Rebekka tuli tähän maailmaan loppu kuusta. Olimme onnesta soikeina. Maaliskuu oli 2010 vuoden ehdottomasti tärkein kuukausi meille. Pääsiäistä vietettiin uutta tulokasta ihmetellen…
Huhtikuu

Huhtikuussa kelit lämpeni ja lumet suli, päästiin ulkoilemaan vauvan kanssa. Vietetiin paljon aikaa naapurin Maijan ja Gretan kanssa. Ihmettelin edelleen, että miten on mahdollista, että minä olen äiti ja silti sama ihminen kuin ennenkin :)

Toukokuu

 

 Rebekan ensimmäinen vappu, minun ensimmäinen äitienpäivä. Sain paketin ja kortin sänkyyn ja aamupalaakin oli laiteteltu. Meillä oli ristiäiset ja Rebekka sai nimensä. Vauvaa kanneltiin, se itki iltaisin, siskoni kauhisteli, että kuinka jaksan. Toukokuussa juhlittiin myös Viivin ja Miikan synttäreitä.
Kesäkuu
 
 Me matkustettiin Repsukan kanssa ensimmäistä kertaa Ylivieskaan, Miikalla oli töitä ja hän tuli viikon päästä perässä. Vauvaa esiteltiin sukulaisille. Vietettiin mielettömän kiva juhannus siskoni luona ja käytiin Kalajoellakin kivoissa pileissä. Loppu kuusta ilmat lämpeni ja ehdittiin myös käydä mökillä…
Heinäkuu
 Heinäkuu oli ihan mielettömän KUUMA! Käytiin uimassa melkein joka päivä, otettiin aurinkoa ja nautittiin täysillä keleistä! Minä täytin 25-vuotta ja me juhlistettiin sitä Tukholmassa. Oltiin mökilläkin muutaman kerran! Koko kuukausi oli iha mieletön <3


 Elokuu Elokuukin oli poikkeuksellisen lämmin… Rebekan uni-ongelmat alkoivat, olin aika väsynyt ja ihmeissäni…
Liekö se syynä siihen, että elokuusta ei jäänyt oikeen mitään ihmeellistä mieleeni.
Syyskuu


Syyskuussa oli väriloistoa, ihana ruska! Arki ja ruutiinit tulivat jäädäkseen, käytiin muskarissa ja jumpassa ahkerasti. Siskoni vieraili meillä ja olin muistaakseni kaksi viikkoa Ylivieskassakin… Kävin myös Sapella Helsingissä ja olin ensimmäisen kokonaisen vuorokauden Rebekasta erossa.

Lokakuu
 

Lokakuussa kelit viileni. Satsasin ulkoiluvaatteisiin. Podin väsymystä, vaihteeksi. Minulla ei ole oikeen mitään ihmeellistä sanottavaa lokauusta, tuskin mitään erikoista edes tapahtui?

Marraskuu


Marraskuussa oli isänpäivä, me askarreltiin kortteja Viivin kanssa.Vietettiin paljon aikaa vain kotona oleskellen, vauvakamuja poikkesi kylässä… Tuntuu, että istuskelin koko marraskuun meidän olohuoneen lattialla leikkien Rebekan kanssa… :D Leikkasin hiukset lyhyiksi. Joulukuu


Joulukuussa aloitin työt. Joulu oli parasta. 
Vielä on tätä vuotta kaksi päivää jäljellä…

Sitten on taas uusi vuosi ja uudet kujeet!?
Mitäköhän lupauksia tekisin, oletteko te luvanneet jo jotain itsellenne?


-Maj

0 Comments

 1. Anonymous 29.12.2010

  Miika on NIIN ihana<3

  No ootte tekin, koko perhe:)

  Vastaa
 2. suvi 29.12.2010

  Teillä on kyllä ollut ihana vuosi! Koko vuoden blogiasi seurasin ja oli ihana nähdä kertausta kaikista ihanista asioista. Mun uudenvuodenlupaus on pistää oma blogi kunnolla käyntiin ja tehdä muutos ruokailu- ja liikuntatottumuksissa. Jälkimmäinen on se mitä varmaan moni itselleen lupaa ja unohtaa ekan viikon jälkeen, toivottavasti mulle ei käy niin! :D Toivottavasti sä lupaat jatkaa näitä ihania postauksiasi! Mä lupaan jatkaa lukemista ;)

  Vastaa
 3. Janita 30.12.2010

  Oot niin kaunis! :) Ja mulla tulee ihan vauvakuume kun sun blogias lukee.. :)

  Vastaa
 4. Anonymous 30.12.2010

  Kivoja kuvia! :)

  Mä lupaan laihtua vähintään syksyn aikana lihomani 5kg eli yritän syödä terveellisemmin (helppoa, kun nykyinen ruokavalioni on täyttä roskaa) ja liikkua enemmän (helppoa sekin, on jäänyt liikunta ihan minimiin, entisellä fitness-ihmisellä).

  Olisi tosi kivaa lukea jatkossa postauksia ravinnosta, liikunnasta ja kauneus- ja muotijutuista. Olet niin hyvinvoivan näköinen ja oloinen, miten sen teet?

  Onnellista seuraavaa vuotta!

  -Saaga

  Vastaa
 5. johanna.siskokullat 30.12.2010

  Ihana kertaus vuodesta – hyviä kuvia! :) Melkein koko vuoden oon lukenut blogiasi ahkerasti – muistaakseni vähän ennen Rebekan syntymää alotin, silloin kun oma neitini oli ihan pikkuinen (tammikuussa syntynyt) :)

  Vastaa
 6. Heidi 30.12.2010

  Ihana vuosi :-)

  Vastaa
 7. Eeva! 30.12.2010

  en oikeen itekkään tajua miten voi kiinnostaa jonku ihan randomi bloggaajan elämä nii paljon, silti tätäki ja muutenki koko blogii ihan innoissaan luen:D:D tykkään kyllä tästä blogista,, vaikka maailman erilaisimmat niinku iästä ja elämäntilanteesta ollaan:) itehän lupasin just alottaa tammikuusta karkkilakon ainaki kesää asti,, saa nyt nähä hahah. no ei sen pitempi kommentti mut ei se mitää, mäki jatkan tän lukemista:)

  Vastaa
 8. Anonymous 30.12.2010

  Aaahhh…mä niin pidän sun blogista <3

  Vastaa
 9. Anonymous 30.12.2010

  Ihana vuosi teillä! Minun vuoteni oli yhtä hullunmyllyä, stressiä ja kiirettä. Töistäni johtuen siis. Ensi vuodelle teenkin lupauksen vaihtaa työpaikkaa niin pian kuin mahdollista. Lupaan myös alkaa nauttia pienistä hetkistä.

  Vastaa
 10. RUMBO 30.12.2010

  Ihana vuosi ollut myös siellä.

  Olin ajatellut tekeväni myös postauksen ja kertauksen tästä vuodesta, sillä se on ollut NIIN antoisa. Käypä kurkkaamassa tänään myöhemmin blogistani;)

  Hyvää vuoden vaihdetta!

  Lupauksista:

  liikuntaa enemmän ja kerrankin jos saisin kirjanpitäjälle paperit hyvissä ajoin enkä viimetipassa ;)

  Vastaa
 11. Riina 30.12.2010

  kauniita kuvia :)

  Vastaa
 12. Anonymous 30.12.2010

  lupasin laihduttaa liian kilot pois :D
  niinku joka vuosi sama lupaus mut ratkean herkkuihin ja lihoan vähän lisää :)

  Vastaa
 13. Sarashe 30.12.2010

  Mukava kollaasi koko vuodesta :) Kirjoitat tosi kivasti ja mukava seurata teidän elämää jatkossakin. Mä en ole ihmeellisiä lupauksia tehnyt.. ehkä koitan olla stressaamatta niin paljoa, puuhailla lasten kanssa kaikkea mukavaa ja valmistautua uuteen tulokkaaseen jonka olisi tarkoitus saapua toukokuussa ;) siinähän ne.
  ihanaa alkavaa vuotta ja odottelen innolla blogin siirtymistä id:siin!

  Vastaa
 14. Anonymous 30.12.2010

  Mulle tulee aivan oma mieheni mieleen tosta kuvasta jossa Miika nojaa vasten rattaita vappuna…hurjaa:)!

  Vastaa
 15. Anonymous 30.12.2010

  Unohdin kysyä; mitä kameraa käytät? Ja käytätkö paljon eri asteuksia kuvatessasi? Muistaakseni osaat valokuvata hyvin (tai siis osaatkin kuvista päätellen tietysti). Tarkoitan että etkös ole joskus miettinyt siitä ammattiakin itsellesi?

  Niin siis ne kamerat kiinnostaa:)

  Vastaa
 16. Anonymous 30.12.2010

  Jotenkin aivan mielettömän lohdullinen postaus. Olen mennä porskuttanut koko syksyn onnesta soikeana, kokematta minkäänlaista masennusta tai alakuloa. Onneni on seurausta siitä, että ymmärsin katsoa ympärilleni ja tajusin, että minulla on kaikki, mitä olen toivonut. Tässä ja nyt. En elä mitenkään hohdokasta elämää, mutta olen huomannut, että arki ja arjessa pärjääminen on onnea.

  Kuitenkin jouluaattona minuun iski kummallinen alakulo. Olen aina ollut alakuloon taipuvainen ja osasinkin pelätä, koska putoan pilvilinnoistani. En ole nukkunut öisin, koska olen murehtinut kaikkea epäolennaista. Lisäksi olen sairastanut flunssaa jo pari viikkoa.

  Tulipa tilitys. Mutta pointtini oli se, että tämä postaus palautti minut muistamaan, mistä onni tulee. Samalla muistelin kaikkia ihania pieniä asioita, joita olen saanut kokea tänä vuonna. (Olen lukenut näitä vuosi kuvina -postauksia myös muista blogeista, mutta yksikään niistä ei ole ollut lähellekään näin koskettava.)

  Kiitos lohdutuksesta! :) Onnea ja kaikkea hyvää teidän perheelle, vuodelle 2011!

  J

  Vastaa
 17. Anonymous 30.12.2010

  Ei mulla muuta, kun että te kaikki ootte niiiin ihania! :)

  Vastaa
 18. Anonymous 30.12.2010

  Tää postaus oli aivan ihana :) blogisi on muutenkin aina ihanaa ja piristävää luettavaa. Kiitos!

  Vastaa
 19. Lotta 30.12.2010

  Ihana postaus! Itelle tuli mieleen kaikki oman elämän hetket ja tilanteet, jolloin olen lukenut nämä sun blogikuulumiset :) Tapahtumarikas vuosi on ollut täälläkin!

  Mun uudenvuodenlupaus on sama kun yhdellä aiemmalla kommentoijalla: vähentää työstä johtuvaa ahdistusta ja stressiä! Loppusyksy meni vähän ohi ihan turhan työstressin takia ja monia kivoja arkisia hetkiä jäi kokematta :( Mutta uusi vuosi, ja uudet kujeet! :)

  Kiitos blogivuodesta!

  Vastaa
 20. Ioanna 30.12.2010

  Aivan ihana postaus ja ihania kuvia. Tästä tuli hyvä mieli :)

  Ihanaa vuodenvaihdetta teidän perheelle!

  Vastaa
 21. rita 30.12.2010

  Oi miten ihana postaus !<3 Varmasti olen yhtä hymyä koko loppupäivän, koska postausta lukiessa väkisinkin siirtyi suupielet hipomaan korvia – mahtavaa Maj, Miika ja Rebekka! :) Kuvat olivat loistavia ja vielä kasvattivat hymyäni. Onnistutte aina piristämään huonosti alkaneen tai huonosti menneen päiväni, kiitos ihan tuhannesti siis parhaasta blogista<3

  Hyvää loppuvuotta,
  Rita

  Vastaa
 22. Tiunamiuna 30.12.2010

  Ihana postaus!!! Mua alkoi aivan jännittää ku mietin omaa ensi vuottani… Laskettuaikani on 20.3.2011 ja koko tämän vuoden olen seurannut tiiviisti blogiasi, aina välillä miettien, että "niin minä sitten ensi vuonna tähän aikaan", kun Rebekka on ollut kuvissa ja jutuissa niin ajattelen, että mun vauva ensi vuonna on ehkä samankokoinen jne. JÄNNÄÄ iik =)

  Kaikkea hyvää Maj koko teidän perheelle ensi vuodellekin!

  Vastaa
 23. Anonymous 30.12.2010

  joskus monta vuotta sitten törmäsin jonkun tutun kautta sun irc-galleria "profiiliin" vai miksikä sitä nyt voi sanoa.. :D mutta luin sillon sun päiväkirjamerkintöjä ja ne oli minusta hauskoja. ja nyt olen seurannut sun blogia ihan alusta asti. olen sun kans saman ikäinen ja jotenki tosi monesta asiasta, mitä kirjoitat tänne, niin monista jutuista tunnistan itseni, vaikka ihan erilaista elämää eletäänkin. tosi kiva blogi! :)

  Vastaa
 24. Henna 30.12.2010

  Nuo elokuun kaksi ekaa kuvaa on kyllä ihan huiput! Teistä likoista tosi kiva kuva ja tuo Rebekan ja Miikan kuva; voiko tytär olla enää enempää isänsä näkönen ;)

  Vastaa
 25. nata 30.12.2010

  ihania kuvia mari! sanoin äske jarnolle etten ymmärrä mite voit olla aina noin positiivinen ja hyvännäkönen. jarskin kommentti oli et tää on sitä ylivieskamentaliteettia :D sen yhen kerra ku käytii ylivieskassa viime juhannuksena ni mä näin ainoastaan kaikki paikalliset räkälät ja jotenkin sen perusteella vaikee uskoo ehe ehe. hauskaa uutta vuotta teijän koko poppoolle ja mä jatkan tätä stalkkausta ruudun tältä puolelta myös ens vuoden :)

  terkut natalta ja jarnolta!

  Vastaa
 26. Anonymous 30.12.2010

  Seurasin sun vanhaa blogia ja oon ihan järkyttyny, että löysin tän sun uuden blogin vasta tänään :D ! Mutta ihanaa että "oot tullu takasin" (vaikka oonki nyt vähän myöhässä tän kommentin kans…)! Oikein ihanaa uutta vuotta koko teidän perheelle!

  Vastaa
 27. T 30.12.2010

  ai hitsi ku oot laiha tossa kesäkuun ekassa kuvassa! :O Miten pysyit noin pienenä raskauden aikana/pääsit nopeasti eroon raskauskiloista? :O Oot kyl hurjan nätti ja komeen miehen oot löytäny. ;) Onks tuo vanhempi tyttö miehes aiemmasta suhteesta?
  kauheesti kysymyksiä. :D

  Mutta lopuksi vielä pitää sanoa että tyttönne on kyl tooosi suloinen! :) Ihanaa uuttavuotta 2011 koko porukalle!

  Vastaa
 28. ssussuu 30.12.2010

  Tää postaus oli aivan mieletön! :) Kyllä nousi hymy ihan korviin! kiitos tästä <3 ihana vuosi ollut teillä! :) Ja vielä parempaa uutta vuotta! ;P

  Vastaa
 29. Heini 30.12.2010

  Tapahtumarikas vuosi!
  Mun on pitänyt tällänen postaus kanssa tehdä, huomenna ehtii vielä :)

  Mä yritän luvata, että pidän viikossa vaan yhden karkkipäivän. Oon niin kamala karkkirohmu, että joku tolkku tähän on tultava :)

  Vastaa
 30. merryroseberry 31.12.2010

  Moi! Sinulla on ihana blogi, onneksi löysin tänne :) Voi miten kaunis vauva, onnea :) Meilläkin on toukokuussa syntynyt tyttö. Kaikkea hyvää vuodelle 2011!

  Vastaa
 31. Tarja S 31.12.2010

  Kiitos, että olet jakanut arkesi, mietteesi ja toiveesi täällä. Toivottavasti jaksat vielä ensi vuonna samaan malliin.

  Iloa ja onnea, kokemuksia ja elämyksiä olkoon sinun ja läheistesi vuosi 2011 tulvillaan!

  Vastaa
 32. Tinja 1.1.2011

  Voi Maj, mistä mä aloittaisin! Oon aaiivan in love sun blogiin. Luen tosi harvoja blogeja, mut tässä sun blogissa on jotain, mikä saa mut aina kiinnostumaan. Saat arkisen elämän kuulostamaan niin kiinnostavalta. Älä koskaan lopeta! Toivon teidän koko perheelle mahtavaa vuotta 2011, pus!

  Vastaa
 33. MouMou 1.1.2011

  Tervetuloa Indiedaysiin, toivottavasti viihdyt!:)

  Vastaa
 34. Kati 1.1.2011

  Wau, miten hienoksi blogisi muuttui ihan 2011 vuoden kunniaksi! Ja tosi mukava postaus kuluneesta vuodesa! Hyvää alkanutta vuotta ja kaikkea hyvää töihin ja elämään noin muutenkin! Niin ja me ex-ykalaiset luetaan mielellään postauksia sun kotiseudulta :-)

  Vastaa
 35. amalia 2.1.2011

  voisitko ottaa rebecan kaikista leluista kuvia?:D oisi kiva nähdä! ( ei, en ole matkimassa ja ostamassa omalle lapselleni samoja leluja:D)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *