Olen aika tylsä pukeutuja varmasti monen mielestä, mutta ajattelin silti laittaa pari kuvaa perusasuistani, koska niitä aina välillä toivotaan. Käytän tooosiii perusvaatteita, sellaisia, joissa viihdyn ja jotka ovat samalla kivan näköisiä, eikö niin kaikki tee? :) Kuvissa siis kaksi erilaista beigeä perusneuletta, jotka heitän usein päälleni. Huivilla ja koroilla saa kivasti piristettyä perus arkiasua. Niin, paitsi en mä oikeasti noilla koroilla tänään ollut liikenteessä ruokaostoksilla ja vieläpä tuolla sohjossa, ehei…

v1

Neule nro. 1 GT:stä.

v3

Neule nro. 2 on Lindexistä.

v2

Nahkapalaleggarit, sormus ja huivi, H&M. Kengät Spiritstoresta. CK:n kello on jokaisessa kuvassa ja aina ranteessani…

Nämät vetimet ovat vaihtuneet jo verkkareihin :D Kertokaa ihmeessä mielipiteeni ja saatte antaa vaikka vinkkejäkin?

-Maj kuittaa ja rientää takaisin ruuanlaitto puuhiin :)

0 Comments

 1. Sofia P. 22.1.2011

  Jälkimmäinen neule on tosi kiva epätasaisen helman ja yksinkertaisen muodon takia, voisin ottaa itsellenikin (vaan toisen värisenä, kun en oo niitä onnekkaita joille tuo sopii).

  Vastaa
  • magicpoks 22.1.2011

   Juu, ihan perussettiähän toi on, mutta eniten tulee kyllä käytettyäkin ykinkertaisia ja arkisia vaatteita :)

   Vastaa
 2. MT 22.1.2011

  Sinun pukeutumisessa arvostan siisteyttä ja malttillista, mutta muodikasta makua!! :)))

  -MT-

  Vastaa
  • magicpoks 22.1.2011

   Hih, siisteydestäkään en aina olisi niin varma :D

   Vastaa
 3. ippe 22.1.2011

  Hei! Ensimmäinen neule on GT:stä ja itselläni on samanlainen, mutta harmikseni se on menettenyt täysin muotonsa. Kokoa minulla se on xs ja näyttää nyt ihan purjeelle. Mitenkäs olet saanut neuleen näyttämään noin hyvälle? Luultavasti neule on sinullakin ollut jo jonkin aikaa, sillä itse ostin kyseisen neuleen keväällä 2010. Olisiko jotain vinkkejä? :-)

  Vastaa
  • magicpoks 22.1.2011

   Hmm.. Mulla on samaa kokoa ja onhan se melko reilu, ei ehkä kuvasta huomaa niin hyvin. Tuuletan neuleet, harvoin pesen, ellei niissä ole mitään likaa. En sen kummemmin osaa sanoa, että miten ne tulisi säilyttää?

   Vastaa
 4. Juuli 22.1.2011

  Heips! Löysin ihan vasta blogisi. Vaikka itse olen 19-vuotias ja sinkku, tykkään todella paljon blogistasi. Pohjanmaan maisemat ovat tuttuja, Ylivieskakin on tuossa 30 km päässä. Tykkään kun blogissasi välittyy positiivisuus ja iloisuus. Myös syvällisemmätkin ajatukset pistävät omatkin ajatukset liikkeelle. Olen tässä illalla pitkän pätkän lukenut vanhoja postauksiasi, eikä tässä oikein malta lopettaakkaan :)

  Vastaa
  • magicpoks 23.1.2011

   No voi kun kiva, kai kumminkin maltoit mennä nukkumaan ? :P Lämpimästi tervetuloa blogini pariiin :)

   Vastaa
 5. Roadrunner 23.1.2011

  Tykkään tosi kovasti molemmista neuleista. Pitäisi itsekkin ostaa enemmän tuollaisia perusvaatteita, niitä kun saa yhdisteltyä niin kivasti kaikkeen. Ja niitä on tosiaan helppo piristää kaikilla asusteilla. :)

  Vastaa
  • magicpoks 23.1.2011

   Mulla ei muuta ookkaan, paitsi parit bilemekot :D

   Vastaa
 6. hheidi 25.1.2011

  Mun vaatevarasto koostuu oikeastaan vaan perusvaatteista ja muutamasta erilaisemmasta vaatteesta. Tykkään pukeutua niin, että ku aamulla ei oo mitään päälle laitettavaa, nii lähes kaikkien farkkujen kanssa voi laittaa ihan minkä yläosan vaan sattuu käteen saamaan. Ja mä muuten rakastan farkkuja! Ainoastaan kotipäivinä en pue farkkuja vaan ihanan rennot ja mukavat legginssit. :)

  Eli siis tykkään noistaki. Ja muutenki sun tyylistä. Voisin siirtää kaiken mun kaappiin eikä ongelmia olis. :>

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *