mamamam es3 es2

Me vietetään Rebekan kanssa kaksistaan iltaa täällä, koska meidän iskä on futispelissä… Tai treeneissä? Telkkarista tuli Maria!, jossa oli Esko Eerikäinen vieraana. Esko ja Martina ovat ilmeisesti eronneet ja Esko oli kertoilemassa tämän hetkisiä fiiliksiään erosta tässä Maria! talkshowssa. Miten kenellekään voi tulla niin paha fiilis tästä erosta, kuin mulle? Olen ihan hajalla… Jotenkin eron tekeminen on aivan kamalaa ja raskasta hommaa varmasti kaikille, mutta että vielä julkisesti, apua! Kuulostaa aika likaiselta jutulta muutenkin, kolmannet osapuolet, lapsi ja kaikki… Esko kyllä sai mun ja varmaan aika monen  muunkin suomalaisen sympatiat ”petettynä” osapuolena…Paitsi, mitä me oikeastaan tiedetäänkään heistä ja heidän erostaan? Voin kertoa, ei yhtään mitään. Toisaalta mun mielestä on kyllä aika säälittävää (tai julmaakin) mennä telkkariin ruotimaan eroa ja kertomaan, että heidän lapselleen ei isäpuolta tule, jos asia on Eskon päätettävissä. Toisaalta taas, pariskuntahan on ollut yhteiselämänsä ja lapsensaamisen tiimoilta aika paljon julkisuudessa muutenkin ja varmasti osaksi omasta tahdostaa, mutta SILTI, eipäs käy heitä kateeksi :/

Tulispa se meidän Daddy jo sieltä pelistä, niin pääsisin rutistamaan sitä oikein kunnolla. Meilläkin on tällä hetkellä sata rautaa tulessa, muutosten tuulet puhaltaa, (ei tosin olla eroamassa) mutta siitä toivottavasti voin kertoa teille lisää parin viikon sisällä :)

Hyvää viikonloppua kaikille muruille, mä suuntaan huomenna vielä töihin ja sunnuntaina olisi lähtö vaihteeksi Helsinkiin :)

ps. Toivon Martinalle & Eskolle kaikkea hyvää, toivottavasti he saavat selvitettyä asiat ja pystyvät elämään sopuisasti jatkossa, lapsenkin takia.

-M

0 Comments

 1. NannaK 4.2.2011

  Mäkin katselin kyseisen jakson ja oli kyllä toisaalta aika karua kuunneltavaa. Ei kyllä varmaan kiva tilanne! :o Voi olla kyllä huoltajuusjutuissa sopimista, ainakin mitä on nähnyt heidän temperamenttejään..

  Vastaa
  • Maj 5.2.2011

   Niin… Ajattelin vähän samaa.

   Vastaa
 2. rita 4.2.2011

  Jepjep, täälläkin ko. jakso katsottiin ja aika jäätävää settiä kyllä ! :o

  Ja avioero on raskasta ihan näin ”taviksillakin”, ainakin meillä kotona. Kauhean ahdistava ilmapiiri ja vanhemmat ei edes yritä olla väleissä siihen saakka kunnes muuttavat erilleen (minä äidilleni ja veljeni isälle). Masentavaa tämä on vaiken kovin nuori lapsi olekaan :/

  Kaikkea hyvää kuitenkin teille, odottelen innolla että mitä muutoksen tuulie siellä tapahtuu ja että niistä kerrot lisää! Toivottavasti siis jotain positiivista..

  Olet ihana ! <3

  Vastaa
 3. Essi 4.2.2011

  Sun hiukset näyttää ihan hurjan upeilta näissä kuvissa!!! :)

  Vastaa
 4. Maiju 4.2.2011

  mä en kestä rebe näyttäääää niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon isältään näissä kuvissa apua :DD ihana

  Vastaa
  • Maj 5.2.2011

   Me kans näitä kuvia katsellessamme epäiltiin, että onko hän sittenkään minun lapseni ollenkaan :D

   Vastaa
 5. Minsku 4.2.2011

  Esko sai kyllä minunkin sympatiat puolelleen :( Ihmettelen itsekin miten niin ahdistuin kuunnellessa heidän erosta Maria!-ohjelmasta. Ihan älyttömästi käy sääliksi myös heidän pieni tyttärensä.

  Miksei me kaikki ihmiset voitas vaan elää sovussa ja yhdessä? Tuntuu, että kaikki eroaa…viimeistään silloin, kun on pieniä lapsia :(

  Ehkäpä mä pääsen vielä tästä yli…heh!

  Vastaa
  • Maj 5.2.2011

   Etköhän ;)

   Vastaa
 6. maika 4.2.2011

  onhan tuo aikamoista, että eroasiatkin tuodaan julkisuuteen. tietysti aika paljon ollut viime vuosina martinan ja eskon elämää televisiossa ja lehtien palstoilla. kuitenkin ihan heidän lapsensa vuoksi toivoisi, ettei asioita käsiteltäisi lehtien palstoilla.

  ja vaikka välillä itsekin annan sympatiat eskon puolelle, ei voi koskaan tietää mitä todellisuudessa heidän kahden välillään on tapahtunut. ainakin ennen Maria!:n haastatteluakin käynyt ilmi, että ongelmia ollut jo pitkään heillä.. mutta niin enpähän rupea enempää puimaan tätä asiaa..

  todellakin on heidän välisensä asia ja toivon, ettei mahdollisia kiistoja tai muitakaan asioita käsiteltäisi lehtien palstoilla ihan pienen lapsenkin vuoksi. jos ero on vanhemmille vaikeaa, on se sitä miljoona kertaa vaikeampaa lapselle. oli se sitten minkä ikäinen tahansa!

  Vastaa
 7. Jamelia 4.2.2011

  Mäkin katsoin tuon Marian ohjelman

  ja kyllä se kosketti

  mut asioilla on kaksi puolta

  ja hankala mennä sanomaan

  kun en tunne heitä muuten kuin

  vain lehtijuttujen perusteella

  yhtä asiaa toivon ettei lapsi joudu kärsimään<3

  Jamssi

  Vastaa
  • Maj 5.2.2011

   Totta, kaksi puolta on tässä asiassa, enkä usko, että kukaan noin vain hyppää toisen kelkaan… Toivon samaa <3

   Vastaa
 8. Heidi 4.2.2011

  aika karmaisevalta tuo martinan ja eskon ero kuulostaa! Itsekin kun olen äiti niin toivon vaan ettei heidän tytär joudu kärsimään erosta! Ja esko vetää ehdottomasti sympatiat..se vaikuttaa niin sympaattiselta tyypiltä että kyllä käy sääliksi, miten julmasti martina häntä kohtelee :O

  Vastaa
  • Maj 5.2.2011

   Muistetaan silti, että tossa ei taida olla ihan koko totuus :)

   Vastaa
 9. rumbo 5.2.2011

  Esko kyllä hoiti haastattelun mallikaasti, tosin se isäpuolen kuvioon tuleminen otti korvaan. Entä äitipuoli, sillä tuskin kauankaan yksin tulee olemaan.

  Vastaa
  • Maj 5.2.2011

   Samaa mieltä! Tuli kyllä paha sammakko suusta, eihän nyt kenellekään toivoisi yksinäistä loppuelämää…

   Vastaa
 10. PUSSAUSKOPPI 5.2.2011

  Jotenkin tosi suloisella otteella kirjoitettu postaus:) tykkään blogisi positiivisuudesta muutenkin hurjasti!

  Vastaa
  • Maj 5.2.2011

   <3 Tykkään kommentistasi hurjasti!

   Vastaa
 11. rollo 5.2.2011

  Kamalaa sanoa, mutta itse olin ehkä jopa hieman mielissäni, että tällä kertaa nainen petti. Yleensähän tilanne on niin päin, että äijä lähtee etsimään seikkailua siinä vaiheessa, kun naisen kroppa on raskausarvilla ja imetystisseillä pilattu.

  Pieni julkisuus vaihteeksi toisenlaisessa kuviossa antaa varmaan vähän ajateltavaa myös niille 70% miehille, jotka hakevat salaista seksiseuraa, kun vaimo toipuu raskauksistaan.

  Vastaa
  • Maj 5.2.2011

   No voi, ei pettäminen silti ole missään tapauksessa reilua, sukupuoleen katsomatta, eihän?

   Vastaa
 12. jepjep 5.2.2011

  Erojahan tapahtuu Suomessa aivan hurjan paljon,aika turhamaista joidenkin julkkisten eroa alkaa kauhisteleen. Ja että miksi Esko tuli julkisesti erostaan puhumaan..hmm,eikö se Martina ite ollu viikko sitte kans telkkarissa? Ja kun elämästään on tehnyt niin julkista kuin vain voi,esim. tv-sarjojen muodossa ni eipä ole mikään yllätys että myös erosta puhutaan joka medialle. Ja saako kysyä että miks otat monta samanlaista kuvaa postauksissasi,eikö tässäkin olis yks webkamera-kuva riittäny? Tulee jotku teinien irc-galleria kuvat mieleen ku monta samanlaista kuvaa samasta kulmasta ja ilmeita vaan koitetaan vaihtaa :D

  Vastaa
  • Maj 5.2.2011

   Vai että teinien irc-galleria, tuotapa en ole ennen kuullut ja ei yksi kuva tässä tapauksessa ei olisi millään riittänyt, sillä kolme oli oikein sopiva määrä :D

   Vastaa
   • Maj 5.2.2011

    Ainiin, yrititkö olla ilkeä? :D

    Vastaa
 13. Jensba 5.2.2011

  Mä sanoin kans ukolle kun lorvittiin sohvilla ja katottiin tuota Mariaa, että ONNEKSI meillä menee hyvin, että ois ihan kauheata erota kun on nyt niin pienet pojat (1,3v ja 2vkoa). Mä olin / olen ihan kauhea Martina ja Esko-fani joten musta oli kurjaa ku ne eros. :> :<

  Vastaa
 14. anonyymina 5.2.2011

  Hahaa! antteeks, miuta pisti vaa niin naurattammaan tuo teinien irc-galleria juttu! Hyvä veto!

  Mie ite henkilökohtaisesti tykkään tuolleen kun on enempi kuvia, ulkonäkö ja koko postaus mätssää hyvin silleen, en ehkä oo huomioinu asiaa, mut nytkun asiaa mietin niin yks kuva pelkästään ei ulkonäöllisesti ois niin kiva :) sitä paitsi, kuka ei haluais kattoo noin suloista vauvaa ja kaunista äitiä monesta samanlaisesta kuvasta :)

  No joo, pääpointti oli kuitenkin että tuosta sai hyvät naurut! Toinen asia vois olla se että ekkaa kertaa uskallauvuin kommentoimaan blogiasi, noin about pari kuukautta olen seurannut ja heti alusta lähtien piti kaikki vanhat postaukset lukea ja nyt ahkerasti seurata uusia, sillä siula on aivan mahtavat jutut ja upea kirjoitustyyli :) täytyy sanoa että yksi parhaimmista blogeista minne olen eksynyt :)

  Kiitos kirjoituksistasi, toivottavasti saahaan niitä lukea vielä pitkän aikaa, ne on vaan jotenkin niin realistisia sun muuta että mie tykkään!

  Vastaa
 15. Jaana 5.2.2011

  Mut kans veti äärettömän surulliseksi kuulla, että Esko ja Martina eroavat. Meillä on kuukauden Victoriaa vanhempi tytär ja erityisesti lapsen takia minusta tuntuisi ihan kamalalta ajatukselta, että minulla ja miehelläni menisivät välit niin huonoiksi, että ero olisi ainoa ratkaisu. Kyllähän niitä alamäkiä ja huonoja aikoja tulee ihan joka ikisessä parisuhteessa…mutta niin, totta on sekin, kun sanoit, että mehän ei kaikkea tiedetä, vaikka tämän kyseessä olevan perheen elämä onkin olevinaan julkista tosi tv-sarjojen ja lööppien kautta.

  P.s. Mä oon kans niin ”teini” kolmekymppinen, että haluun nähdä monta kuvaa samasta kuvakulmasta vähän eri ilmeillä ;-D

  Vastaa
 16. Rii 6.2.2011

  Toka kuva on mahtava, teillä on ihan samanlaiset ilmeet :D

  Itse ainakin olin ihan että HÄH kun kuulin, ja ihmettelin kaikille tuota eroa. Muut olivat että ”ihan sama” kunnes yksi kaveri paljasti että hänkin oli kauhistellut asiaa kovasti. Toivottavasti löytävät jonkun ratkaisun, että lapsi saa nähdä molempia vanhempiaan yhtä paljon. Ikävä juttu:(

  Kivaa viikonloppua!! Ja terveisiä Pohjois-Hollannin kevätmyrskyistä:)

  Vastaa
 17. -M- 6.2.2011

  Bongasimpas sut helsingissä! Meni vain hetki rekisteröidä niin en tajunnut tulla moikkaamaan :) Harvoin kirjoittelen tänne, mutta luen usein. Kiitos hyvästä blogista :)

  Vastaa
 18. Heidi 6.2.2011

  munki kävi Eskoa sääliksi. Ei oo helppoa mennä suoraan lähetykseen kertomaan omia yksityisiä asioita. Julkkiksena oleminen on julmaa peliä, kun tulee kohuja ja karikkoja.

  ps. Sun hiukset näyttää pirun hienoilta! Leikkaus ja värit tulevat kauniisti esille! :)

  Vastaa
 19. Sanna 7.2.2011

  No tuskinpa Eskokaan sen puhtaampi pulmunen on kuin Martinakaan. En vaan jotenkin pysty uskomaan, että vain toinen olisi ollut se pettäjä. Minun mielipide (ja ehkä jotain nähnytkin hunksien keikalla…ja kuullut. )

  Surullista se on tosiaan Victorian takia, toivottavasti eivät raasta lasta mukaan riitoihinsa ja antavat lapselle rauhallisen ja onnellisen lapsuuden ilman julkisuuden riepottelua. Mutta tuskinpa se toteutuu, kun jo nyt ovat tuolle linjoille lähteneet.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *