Me muutetaan! Me siis vihdoinkin löydettiin meille sopiva koti! Avaimet sinne uuteen ikiomaan (noh, pankin omaan…) kotiin on jo taskussa, mutta ennen muuttamista alkaa remonttihommat kuulkaas. Tuskin meidän mutto teitä niin paljon liikuttaa, mutta tätä blogia kylläkin. Varautukaa siis kuntoilupostejen ohella jatkossa sisustus/remppa/muutto-posteihin ja kaikkeen muuhunkin sen tiimoilta :) Toivottavasti ensi kuussa jo päästään asustamaan sinne. Mulla pikkusen tuolla takaraivossa jyskyttää, että miten mä ehdin ja pystyn hoitaan kaikki muuttoon ja remppaan liittyvät hommat, työn, kodin ja kuntoilunkin ohella? Terveisiä kaikille ystäville ja kaverille, että älkää ihmetelkö, jos täältä päästä ei kuulu mitään pariin kuukauteen.

uuuw2

Pikaisia päätöksiä pitäisi tehdä… Hmm, valkoista, valkoista vai valkoista? Ihanaa, kun Rebekkakin saa sit oman huoneen <3

uuuw1

Tänään juoksentelin hoitamassa asioita kolmeen paitaan pukeutuneena ja viltsuritkin kurkistaa saappaista, tarkenin. Käytiin koko perheen voimin myös safkaamassa ja kurkistelemassa sitä uutta kotia. Paljon on tekemistä, mutta viikonloppuna alkaa heti purkuhommat. Eksyin muuten kaupungilla alen houkuttelemana Kuopukseenkin, mutta siitä lisää myöhemmin!

-Maj

Ps. Arvasitteko? Hähää, kumminkin luulitte, että oon raskaana ;D

0 Comments

 1. Tiunamiuna 16.2.2011

  Aivan mahtavaa, ihanaa ja äly paljon onnea =) No tuosta remontista en oo ihan samaa mieltä, että mahtavaa, mutta kyllä sekin kivuttomasti menee jos saatte asustella nykyisessä kodissa rempan ajan. Meillä tehdään parasta aikaa wc- ja keittiöremppaa, ollaan evakossa anoppilassa, huoh, mitä arvelet näin rv 35+3 mitkä on fiilikset… Luojan kiitos viikonloppuna taidetaan jo päästä kotiin.

  Tosin kaikkien materiaalien valitseminen on ollut tosi mukavaa puuhaa ja odotan lopputulosta innolla, koska kodista tulee entistä ihanampi!!! Keittiöön tulee juurikin kiiltävän valkoiset kaapit =) Itseasiassa arvelin, että te muutatte pian! Mutta nyt heräs pieni ajatus, että oisko myös uus baby tilauksessa hih hih…

  Vastaa
 2. Susanna 16.2.2011

  Oijoi ihanaa! :-) Mua ainaskin kiinnostaa kovasti kaikki sisustus/muutto/remontti jutut, joten jee! ;-)

  Haluatko kertoa tarkemmin mistä löysitte asunnon / minkä kokoisen jne? :-)

  Vastaa
 3. rumbo 16.2.2011

  Mahtavaa! Toi on niin ihanan raskasta aikaa :D

  En kuule luule että kyllästytään remppa/sisustuspostauksiin. En minä ainakaan.

  Vastaa
 4. Tiina 16.2.2011

  Itse asiassa mä arvasin :)

  Ihana uutinen. Minnepäin muutatte ja millainen uusi koti?

  Vastaa
 5. sirpy 16.2.2011

  Minä tunnustan, luulin nimittäin, että olet raskaana! :D

  Mutta ihanaa, että pääsette muuttamaan OMAAN kotiin! <3 Onnea!

  Vastaa
 6. Anu 16.2.2011

  Mäkin arvasin, että asuntoasioista olisi kyse :) Paljon onnea teille kaikille omasta kodista <3

  Vastaa
 7. huips 16.2.2011

  Heh, mä kans vähän arvelin että asunto olis kiikarissa, kun on siltä saralta ollut jonkin aikaa salaperäistä hiljaiseloa ;)

  Onnea uuteen kotiin ja tsemii arjen ja rempan pyörittämisessä! :)

  Ja JEE sisustus/remppajuttuja tänne paljon, en tule kyllästymään! :)

  Vastaa
 8. annibell 16.2.2011

  olis kyllä tosi kiva jos kirjottelisit remontoinnista ja sisustamisesta kun me kanssa ollaan miehen kanssa remontoimassa meidän asuntoa, mutta ei oikein vielä tiedä millasta haluttaisiin. Jos täältä sais vaikka jonkinlaista inspiraatioo! :)

  Vastaa
 9. Anne 16.2.2011

  Heh.. Mä kans arvasin! Täällä ollaan ihan samassa tilanteessa. Paitsi, että muutetaan ihan uuteen asuntoon, että sitä nyt ei ainakaan ihan hetkeen tarvi remppailla, vaikka tosin itse ei keretty sisustusratkaisuihin vaikuttaa. Mutta me nyt vaan ootellaa, että soitto tulis ja päästäs muuttaan! Se muuten on maailman raivostuttavinta hommaa! Mutta tsemppiä teillekkin! :)

  Vastaa
 10. Tarja S 16.2.2011

  Minäkin arvasin oikein, että uuteen kotiin yllärisi liittyy! ONNEA! Kerro hiukan tarkemmin uudesta kodista, täällä on uteliasta porukkaa ;) Mikäli et halua kertoa mihin Tampereen kolkkaan muutatte, niin kerro muuta. Ja minua, kuten montaa muutakin, kiinnostaa erittäin paljon remppa- ja sisustushommat. Anna kuulua vaan, ei kyllästytä!

  Vastaa
 11. NannaK 16.2.2011

  Oi onnea uudesta kodista! :) Mä ainakin odotan innolla kaikkia sun ihania sisustusjuttuja, niitä ei voi olla koskaan liikaa! :)

  Vastaa
 12. Jamelia 16.2.2011

  Onnittelut uudesta asunnosta:)

  Mielellään remppa ja sisustusjuttuja

  niitä on kiva lukea!.

  Jamssi

  Vastaa
 13. kata 16.2.2011

  PALJON onnea uudesta kodista! En malta odottaa asunto/sisustuspostauksia! Ihanaa!

  Vastaa
 14. Saara 16.2.2011

  Oikein paljon onnea uuteen kotiin koko teidän ihanalle perheelle! Ja innolla otetaan vastaan sisustus/remppa/muutto-postauksia :)

  Saara

  Vastaa
 15. Laura 16.2.2011

  Ihana juttu! :) Onnea teille ja toivottavasti saatte rempattua vielä mieleiseksi. Itsekin haaveilen ihan omasta kodista, joten kirjoittele ihmeessä niin paljon remontista ja muutosta kun jaksat! ;)

  Vastaa
 16. Vani 16.2.2011

  IHANAA! Onnea kovasti :) oot upea bloggaaja, mikään sun kirjottamana ei ole tylsää! Onnea uuteen kotiin, toivottavasti tulee pian kuvia kaikesta! Oot ihana :)

  Vastaa
 17. Lilya 16.2.2011

  Ihana juttu, aivan mielettömän paljon onnea uudesta kodista!

  Vastaa
 18. Neely 16.2.2011

  Remontti- ja sisustushommat kiinnostaa ehdottomasti!

  Olen vasta tovin seuraillut blogiasi, oikein kivalta vaikuttaa=).

  Onnea tuhannesti uuden kodin johdosta!

  Vastaa
 19. kalastajanvaimo 16.2.2011

  Onnea <3

  Vastaa
 20. amalia 16.2.2011

  sitten kun koti on valmis teetkö valmiista kuva postauksen?:D

  Vastaa
 21. Siny 16.2.2011

  Minä arvasin!

  Tosi hienoo, sä oot sitä kauan jo haikaillukin! :)

  Mukava vaan kuulla sisustus- ja remppajutuista :)

  Mutta koitahan jaksaa siellä tuota arkea, tsemppiä!

  Vastaa
 22. Char 16.2.2011

  Oi jeeee, mä hihkun täällä ihan kybänä sisustusjuttujen ja muuton ja rempan perään :) Ja hei onnittelut ensimmäisen oman kodin johdosta!!

  Vastaa
 23. kkartio 16.2.2011

  Onnea uuteen (ja omaan) kotiin! Vähän oli pientä aavistusta moisesta :)

  Vastaa
 24. Nna 16.2.2011

  Onnea uuteen kotiin! Odottelen innolla pesänrakennuspostauksia. Ja lastenvaatteista yms. lukisin myös erittäin mielelläni!

  Vastaa
 25. Heidi 16.2.2011

  Hih kyl mä arvasin, kun muistaakseni joskus vähän puhuit siihen sävyyn että olitte käyny jotain asuntoja kattomassa! oishan se ollut ihana uutinen jos teille olisi tullut toinen vaavikin :) mutta hurjasti onnea uuteen kotiin! ja innolla odotellaan tulevia sisustuspostauksia :D

  Vastaa
 26. tanja 16.2.2011

  paljon onnea uudesta kodista! millaisen asunnon ostitte, neliömäärä, rivari, omakoti,- vai kerrostalo?:D

  ja remppa/sisustus jutut ei todellakaan kyllästytä, meillä on parhaillaan keittiöremppa menossa. sitten tulee kylppäriremppa ja laitetaankin asunto jo myyntiin. meille on tulossa toinen vauva, joten tämä 50neliön kaksio alkaa käydä ahtaaksi.:D

  voimia remppaan ja muuttoon, ihana kun löysitte uuden kodin!:)

  Vastaa
 27. Kärty 17.2.2011

  Mä en taas oo edes noteerannu mitään muutosjuttui, kuinka hyvä lukija olenkaan… Onnee nyt silti! Reunimmainen vaalee, koska se tuo semmosta pohjanmaan omakotitalo-fiilistä. Ugh olen puhunut :D

  Hyvin sitä jaksaa ilmeisesti, täälä päässä koulu + työharjottelu + projektiviikko + tutorkoulutus + työt on samaan aikaan ängetty kahteen kuukauteen! Ei voi ku antaa mennä ja toivoa parasta. Asiat aina selkenee onneks :)

  Vastaa
 28. Josefina 17.2.2011

  Onnea! Arvasin oikein, tosin se varmaan johtuu siitä, että olemme myynneet omamme ja etsimme kuumeisesti uutta kotia, joten kuvittelen kaikkien muidenkin ajatusten pyörivän vain asunnoissa.

  Mutta sitä suuremmalla syyllä oikein innolla odotan remppa-sisustus-juttuja. Teillä (siis sulla ja Miikalla, ei teitittelyä;)) on hauska maku, ehkä vähän erilainen kuin mulla, mutta hieno. Siitä saa kivoja ideoita!

  Ihana sun blogi!

  Vastaa
 29. -Sanna 17.2.2011

  Jätän tännekin merkin käynnistäni, hei vaan! Tulin Kalastajan vaimon kautta, terkkuja sinne päin :D Laita ihmeessä remppa- ja sisustusjuttuja, niitä on kiva lukea. Varsinkin kun se on mullekin ajankohtainen aihe: 10 vuotta tulee täyteen omassa talossa ja nyt on aika vaihtaa tapetteja ja fiksata sieltä täältä : ) Ja kun remppa välillä saattaa tulla korvistakin pihalle, saat varmasti täältä tsemppiä ja puhtia jaksamiseen : )

  Ai niin, onnittelut talo/asuntokaupoista!

  Vastaa
 30. Victoria 17.2.2011

  Jipii, jos remppailu ja sisustuspostauksia on luvassa niin meikäläinen ei kerkii enään mitään muuta tehdäkkään, kuin lueskelemaan täällä hyviä vinkkejä ja juttuja rakkaasta aiheesta, sisustus. :P Kivaa!

  Vastaa
 31. Crissy 17.2.2011

  Onnea omaan kotiin! :) Noista lattioista, anoppilassa on lattiassa tuommosta valkoista laminaattia (?)..siis kuvassa tuo oikeella oleva..niin ainakin mun silmään se on tosi kaunis :)

  Vastaa
 32. Nappi 17.2.2011

  Kysymys sun hiusväristä.. Onko ne joskus liukuvärjätty aikaisemmin vai millä tekniikalla niitä on vaalennettu? Tarkoitan sitä väriä, joka sulla oli ennen noita uusia hiuksia? Kiinnostaisi vaan tietää, kun ajattelin mennä kampaajalle värjäyttämään omani… Kiitos, jos viitsit vastata :)

  Vastaa
 33. Maj 17.2.2011

  Kiitoksia kaikille murusille! Remppapostausta pukkaa siis jo ens viikonloppuna ;))

  Vastaa
 34. Ana 17.2.2011

  Muista sitten laittaa ennen ja jälkeen kuvat remontista, ne ovat parhaita.:)

  Vastaa
 35. emmiiiiii 18.2.2011

  hei miks kirjotit täs postaukses noi JA-sanat ja HETI-sanan isolla? :D:D:D hihi, utelias olen.

  Vastaa
  • Maj 18.2.2011

   Ai missä kohtaa :O?

   Vastaa
 36. Ansku 18.2.2011

  Oi onnea paljon!

  Ostimme myös mieheni kanssa kaksi viikkoa sitten omakotitalon, ja aika hullun myllyä on ollut, vaikka remppaa emme heti tehneetkään. Tarkoituksemme on rempata pikkuhiljaa, asumisen sivussa :)

  Paljon tsemppiä ja hyviä hermoja :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *