Suku on paras vai miten se oli? Tänään vaarin lisäksi apuun riensivät Repsukan kummit. Mun serkku, Miika ja vaari remppailivat ja me ( Jenika, Rebe ja mä )pakkailtiin ja siivoiltiin kotona. Välillä ehkä unohduttiin vähän juttelemaan, mutta saatin me kaikenlaista aikaankin…

jek1

Kummitätskä valmisteli pikaruokaa Rebelle ja me tehtiin yhdessä salaattia kaikille.

jek6

Vähän oon nuhjaantuneena ja hei mites meidän kattaus ja toi perunakin on taas tuolla…?

jek5

Aika muhkeet setit, edellisestä ruokailusta olikin vierähtänyt 9 tuntia aikaa, joten nälkäkin oli sen mukainen…

j3k4

Mulla oli kylppärissä kaksi peilikaappia survottuna täyteen kosmetiikkaa plus kaksi isoa vetolaatikkoa ja kaksi hyllyä kaapista. Eilen yöllä heitin kaikenlaisia jämiä roskiin aika ison muovipussillisen. Tollanen yks iso pahvilaatikko on täynnä kosmetiikkaa valmiiks pakattuna minigrippeihin ja muuta… Silti sitä tulee vielä toinen samanlainen, oh my. Meillä on niiin paljon pienempi kylppäri/wc tulevaisuudessa… Mitähän mä keksin?

jek3

Nämä jätin ”käyttömeikiksi”

jek2

Kylppäri on nyt tosi hyvässä jamassa, hyllyt ja kaapit on jynssätty puhtaiksi ja kaikki mahdolliset irtokamat, joita en tarvi päivittäin on pakattu siististi tollasiin laatikoihin, joten ne on helppo kerätä pois, jes!

jek7

Keittiön kamoja ja olkkarin lipaston sisältöä on pakkailtu kans. Ehkä vähän juu hitaasti, mutta järjestelmällisesti. Rikkinäiset ja tarpeettomat kamat on heitetty pois. Ikkunalaudalla mulla on sellanen ”ota tästä” laatikko kavereita varten, Jenika sitä jo tyhjensikin ilomielin ;) Kerroinko jo, että se oli eilen leiponut meitä varten pullaa? Tai sanoinko, että se hoiti Repsua koko ajan ja auttoi mua kaikessa mahdollisessa toisella kädellä? Entä muistinko sanoa, että olen enemmän, kuin kiitollinen? Taisin mä sen kertoa, mutta tulipa nyt vielä uudestaan sanottua. Sitä paitsi oli ihanaa jutella sydänystävän kanssa pitkästä aikaa <3 Meillä on kyllä tosi tiivis ja ihana suku, mikä on ihana asia ja oon siitä tosi ylpeäkin.

Tänään meen ihan viimeistään yhdeltä nukkumaan, mä lupaan ;))

0 Comments

 1. S 26.2.2011

  Tuli niin tuosta sun edellisestä postauksesta mieleen viime kesäkuu kun yritin vauvan hoidon sivussa pakata kämppää ja siivota ja muuttaa (samalla aikaa mies teki täyttä päivää töissä ja remppasi kaiken liikenevän ajan) . Mä ihan oikeesti luulin, ettei siitä tulisi yhtään mitään. Ja tulipas vain, ihan samalla tavalla kuin teillä näyttää tulevan. Perhe ja ystävät ovat tuollaisina aikoina aivan kullanarvoisia.Ihania teillä tuntuukin siellä olevan. Yhä edelleen- kaikki vaan niin on sen arvoista kun pääsee katselemaan omia seiniä.

  Vastaa
  • Maj 27.2.2011

   Kuulostaa hyvältä <3

   Vastaa
 2. Suvi 27.2.2011

  Voi nam, saispa nyt tota kanasalaattia! :P~~

  Vastaa
  • Maj 27.2.2011

   Niin, nyt maistuis taas!

   Vastaa
 3. Jenika 27.2.2011

  Mari ja Rebsu mussukat <3

  Vastaa
  • Maj 27.2.2011

   Ite oot Majn mussukka <3!

   Vastaa
 4. hh 27.2.2011

  Oi, mitä tuossa kanasalaatissa oli? :) Näyttää niin hyvältä!

  Vastaa
  • Maj 27.2.2011

   Ihan vaan perusjuttuja. Kanan ja fetan lisäksi siinä on minitomaatteja, kurkkua, paprikaa, pinaattia ja perus salaatinlehtiä, vai mitä ne on? :D Niin ja pannulla käytettyä täysyväleipää paloina!

   Vastaa
 5. Linda 28.2.2011

  Moi,

  ihanaa kun suku auttaa! Mistä noi sun kivan näköiset mustat housut on? Onko niissä napit vai kuuluuko ne sun puseroon?

  Vastaa
 6. Janika 1.3.2011

  Hei Maj,

  Ei liity nyt tähän sun kivaan postaukseen, mutta muistelin että joskus kirjoitit käyttäväsi solariumin lisäksi asteittain päivittäviä rasvoja.. Haluaisin kysyä, mitä ko. rasvaa käytät? Käytätkö ihan markettikamaa eli Lumenea, Dovea tms., vai onko sulla jotkin ”järeämmät aseet” käytössä? Olen itse tykästynyt Lumenen päivettävään vartaloemulsioon, mutta täydellinen vielä hakusessa.. Käytätkö samaa rasvaa myös kasvoille? Kiitos, jos kerkeät vastata! :)

  Vastaa
 7. Jensku 1.3.2011

  Heiii mistä noi kivat housut on!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *