me2

Meidän iskä lähti eilen Skotlantiin ja tulee vasta maanantaina takaisin. Meillä on siis ollut tänään kiiretön tyttöjen päivä, ei töitä, ei kuntoilua, vaan yhdessä oloa. Nautin kyllä täysin siemauksin oman lapseni seurasta, ihana puuhailla kaikenlaista yhdessä. Rebekka on muutenkin ollut super hyvällä tuulella, ehkä hän vaistoaa minusta juurikin sen kiireettömyyden. Välillä hän on puuhaillut omiaan ja avustellut minua kotipuuhissa. Tämmöisinä rauhallisina hetkinä, joita meillä on ilmeisesti ihan liian harvoin, sitä miettii, että aika on taas kulunut aivan liian nopeasti. Vastahan minulla oli pieni käärö käsivarsilla ja nyt se samainen käärö jo kävelee itse :”>

me6 me3

R-corner.

me4

Tämän paidan ostin toissa päivänä sieltä Kuopuksesta, aika söpö mielestäni!

me5 mina2

Mäkin oon pukeutunut normaalia keväisemmin, oikein kukkasiin.

me1 me7

Se menee jo kovaa kyytiä, pikku-Rebe :”/

Meidän pappa matkustelee (työasioissa) siskoni miehen Antin kanssa parhaillaan tänne Tampereelle. Pappa vie meidät kaikki lounaalle, mutta sitten hän jo kiiruhtaa takaisin Ylivieskaan. Antti jää meille viikonlopuksi remonttiavuksi ja mummokin tulee perästä junalla… Huomenna tiedossa siis purkuhommia ja ehkä kuviakin?

Täällä ollaan siis oikein onnellisilla ja odottavaisilla fiiliksillä, ihana perjantai.

Lämpimiä ajatuksia ja kaikkea hyvää viikonlopulle,

Maj

Ps. Arvatkaa mitä (en ihanihan oikeasti valehtele) pellen naama oli ilmestynyt paikalleen! MINÄ TAI MIIKA ei olla löydetty sitä, se vain oli yhtäkkiä oli ilmestynyt omalle paikalleensa, mikä herätti aika paljon ihmetystä meissä. Salapoliisihommia siis… Onko pellen naamat palanneet teidänkin kotoihinne? Alkoi ehkä hiukan pelottamaan.

me9

0 Comments

 1. Nna 18.2.2011

  Onnittelut pellen naaman löytymisestä :) Tuo Aarrekidin paita on kyllä ihana <3 jos meille tulee tyttö, haluan ehdottomasti hänelle mekon tuota samaa kangasta. lapsille on niin söpöjä printtejä! itse sain tänään vihdoin käsiini mini rodinin pandakuvioiset bodyn ja housut, vieläpä järkevästi huuto.netistä.

  Vastaa
  • Maj 18.2.2011

   Mä en varsinaisesti metsästele mitään merkkivaateitta, Rebekalla on laidasta laitaan kaikkea, mut tuo oli kyl söpö!

   Vastaa
 2. Mimmi 18.2.2011

  Olisko pikku-tyttö vienyt sen johonkin kenkään, ja sit toisella retkellä löytänyt sieltä jälleen ja palauttanut paikalleen? :) Meillä sellaista on sattunut paljon! Koskaan ei voi tietää, mihin varvas törmää, kun sujauttaa kengät jalkaan. :) Tällä hetkellä kateissa on mun hiusharja…

  Vastaa
  • Maj 18.2.2011

   Jaa…a mutta se on aika korkealla ikkunalaudalla? ;)

   Vastaa
 3. Jensba 18.2.2011

  Voi että toi kuopus on ihana liike! Harmi ku sinne on meiltä matkaa n. 200km niin ei tuu ihan joka päivä käytyä.. mut onneks meillä on toi netti ;) .. Niin äkkiä noi lapset kyllä kasvaa! Siis meidän pienin on nyt huomenna 1kk ja siis en ymmärrä miten se on kasvanu jo noin. Onhan sillä vielä sellaset rimpulajalat mutta kohta ne onkin sellaset pullukat ja täynnä niitä ”läskirullia” :D <3

  Vastaa
  • Maj 18.2.2011

   Voi miten pieni, 1kktta <3 Onnea vauvasta! Onneksi kuopuksella on aika kattava toi nettikauppa!

   Vastaa
 4. Kärty 18.2.2011

  Apua! Tommosia kummitusjuttuja ei saa yleisesti kertoa herkille :–D Tosi hyvin näkyy täältä kuinka nopeasti lapset saa ihan omat kasvonsa, kun saa kuvia seurata… Kun ei sitä omista sisaruksista esmes muista ollenkaan että millon niistä tuli ihan oikeita persoonia 8)

  Vastaa
  • Maj 18.2.2011

   Hääähäää! Ajattelin kyllä vähän himmailla jatkossa noita Reben kuvia, ymmärrät varmaan :)

   Vastaa
 5. Heini 18.2.2011

  Hei Maj! Olen ollut blogisi uskollinen lukija siitä lähtien, kun blogimaailmaan tutustuin viime keväänä ja jotain kautta päädyin sinunkin blogia selailemaan. En ole ennen vaivautunut/uskaltautunut kommentoimaan, vaikka se onkin mielessä ollut monesti ;) Kiitokset monipuolisesta ja elämänilon täyteisestä blogistasi! Vaikka itse olenkin täysin eri ”elämänvaiheessa” ja ajatuskin omasta lapsesta vielä kauhistuttaa, on arkisia seikkailujanne silti todella mukava seurailla ;) On myös hienoa nähdä, miten jaksat huolehtia myös itsestäsi kaiken kiireen keskellä! Ihanaa viikonloppua ja voimia muutto-rumbaan ;)

  -Heini-

  Vastaa
  • Maj 18.2.2011

   Heini ihanaa, että nyt vaivauduit lopulta :))) Kiitos, toivotaan, että muutto olisi mahdollisimman pian ajankohtainen asia ;)

   Vastaa
 6. mizyéna 18.2.2011

  Hahhaha, nauratti tuo pellen pään ilmestyminen :))

  Ja hei ihana pinkki adidaksen reppu. Mulla oli samantyyppisiä aina ala-asteella koulureppuna :))

  Vastaa
  • Maj 18.2.2011

   Ostin tytöille tuollaiset samanlaiset reput (Viiville vähän isomman) joululahjaksi :) Piilotteleva pelle…. :P

   Vastaa
 7. Katja 18.2.2011

  Pakko kommentoida.

  Meillä oli kans pitkään, ehkä jopa vuoden (?) toi sama pellen naama hukassa ja muutama päivä sit mä vihdoinkin löysin sen!

  Hassu sattuma :D

  Vastaa
 8. jepu 18.2.2011

  heips! mistä on tuo teidän ihana arkku? olen samantyylistä kaavaillut meidän olohuoneeseen:) eikä kirppareilla/kierrätyskeskuksissa ole vielä onnistanut.

  Vastaa
  • Maj 18.2.2011

   Arkku on kirpparilöytö! Toivottavasti löydät omasi… :)

   Vastaa
 9. huips 18.2.2011

  Hui kauhee, olen aina jotenkin pelännyt pellejä ja tämä mystinen paluu vahvisti pelkoani :’D

  Vastaa
  • Maj 18.2.2011

   Älä… Pellet ovat sellaisia jekkuilijoita… Hui.

   Vastaa
 10. Ebba-Liina 18.2.2011

  Heippa! Täällä ilmottautuu myös eräs jo jonkin aikaan sun blogia seuraillut ja eräs, joka kiinnitti myös huomionsa tuohon ihanaan arkkuun:) Mikä ratkasikin mun pitkäaikasen telkkaritaso ongelman…tahtoo siis arkun! Ongelma vaan on se, että olen himpun tänne-nyt-heti-paikalla-ihminen, joten samointein alko hirmunen arkun googlemetsästys, eikä hyvältä näytä:/ Mutta eniveis, kiitos kivasta blogistasi!:)

  Vastaa
  • Maj 18.2.2011

   Voi arkku! Et taida löytääkään sellaista ihan tosta noin vain, mutta onnea etsinnöille!

   Vastaa
 11. MissuS 19.2.2011

  Aika creepy toi pellen naaman löytyminen…. !!!!!!

  Hei muuten minne päin olette muuttamassa?

  Tai siis en nyt mitään tarkkoja osotteita vaadi :D

  Kiinnostaa vaan että vaihdatteko ihan kaupunkiaki, keskustassa vai lähiössä vai ihan maalla?

  Vastaa
 12. NauravaNappi/Laura 13.4.2011

  Törmäsin tänään ekaa kertaa blogiisi ja aion kyllä lukea sen läpi pikkuhiljaa. Hauska sattuma, kun luin tästä julkaisusta, että isäsi on tulossa Ylivieskaan ja itse asustelen täällä :) Oletko kotoisin täältä vai asuvatko vanhempasi täällä? Ihana blog sinulla! Taidan liittyä lukijaksikin, kuten näemmä melko monet muut :D

  Vastaa
  • Maj 13.4.2011

   Kiva kuulla! Mun molemmat vanhemmat asustelee siellä Ylivieskassa onnellisesti yhdessä, samassa omakotitalossa, missä ”me” ollaan asuttu jo 23 vuotta. Sisko ja moni muu sukulainen asuu kans siellä… Itseasiassa tässä itsekin juuri suunnittelen Ylivieskan reissua Rebekan kanssa :D

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *