morko2 morko1

Alupaita, Nike, Kengät Adidas ja huppari Svea.

Sape lähti Royal Pinkille haisteleen kauneusjuttujen uusia tuulia, mutta mulla oli sovittu treenikerta PT:n kanssa. Toivottavasti Sape antaa sit brieffiä mulle noiden juttujen tiimoilta! Voin kertoa, että helpolla en tälläkään kertaa päässyt! Käytiin eka kertaa mun saliohjelmaa läpi ja kaikki oli tosi hakusessa, mutta tein parhaani :) Teiltä on jonkin verran tullut kyselyitä ton kahvakuula-postauksen yhteydessä ja muutenkin, niin ajattelin, että voisin vähän haastatella Gogo:n personal traineriäni eli Mikkoa aiheeseen liittyen? ELI NYT HYVÄT NAISET VOITTE KYSYÄ mieltänne askarruttavia juttuja liittyen kuntoiluun ja ruokavalioon? Tai saatte tietysti kysyä Mikolta ihan mitä vain, mutta katsotaan vastaako hän ;) Itselläni ei ole mitään pätevyyttä oikein vastailla ihan  kaikkiin teidän kysymyksiinne, joten siksi olis parasta näin, vai mitä? Mutta jos haluatte kysyä multa jotain tähän kuntoiluuni liittyen, niin sekin käy tietysti… Vastaan parhaani mukaan :)

Laitelkaa siis kysymyksiä tän postauksen loppuun :)

-Maj

ps. Olen huomenna ja ylihuomenna (10:00-22:00) kellon ympäri töissä, perjantaina sen normaalin 8 tuntia ja lauantaina pitäsi matkustella Ylivieskaan, kertokaa missä välissä mä kerkeen lenkille tai salille? :D

0 Comments

 1. anonyymi 8.2.2011

  Kiva seurailla treenejäsi. : ) mitä olet ylivieskaan tulossa?

  Vastaa
 2. Ruusu 8.2.2011

  To aamuna aamuvirkut ja sen jälkeen aamupuurolle siihen aulaan, nam :) Tosin jos edellisyönä on päässyt töistä klo 22, niin varmasti fiksuinta ja ennen kaikkea terveellisintä nukkua mieluummin, reenata ehtii kyllä :) Huih missä noin pitkiä työpäiviä onkaan?!

  Vastaa
 3. H 8.2.2011

  Hei, kysypäs siltä PT:ltä että millainen olis hyvä ja nopea pieni tankkaus ennen jumppaa? Siis kun kuvitellaan että reipas jumppailija menee salille ryhmäliikkumaan erittäin hikisesti heti töiden jälkeen. Evään pitäisi olla jotain mikä säilyy päivän ajan kassissa lämpimässä, antaa tarpeeksi energiaa ja olisi terveellinen. Onkohan sellaista? Kiiiitos!

  Vastaa
 4. Mia 8.2.2011

  Kysymys PT:lle: Olen moniallergikko, ja ruokavaliosta on poissa mm. kaikki ”terveellinen hömpötys” eli aivan kaikki pähkinät ja siemenet (ja niiden lisäksi vielä paljon muitakin, mutta nämä askarruttavat eniten). Miten näitä siis voisi korvata ja saada hyviä rasvoja yms terveellisiä aineksia, joita siemenet ja pähkinät sisältävät? Monissa salaateissa ja ruuissa on noita, ja superfoodeinakin käytetään napsimiseen noita. Haluaisin käyttää niitä ja saada niiden terveellisyyshyödyn, mutta se on mahdotonta. Korvaavia aineksia ja vinkkejä otetaan vastaan :) Ja muutenkin vinkkejä terveelliseen mutta salitreeniä kannustavaan syömiseen haluaisin kuulla. Liian usein kun tulee syötyä leipää välipaloina yms…

  Vastaa
 5. PUSSAUSKOPPI 8.2.2011

  Tykkään niin näistä treeniasuista :) kun jaksaisi joskus omiakin kuvailla blogin puolelle :)

  Vastaa
 6. An 8.2.2011

  Mua kiinnostaisi personal trainerin palvelut kovasti. En halua sitoutua mihinkään kuntokeskukseen joten mitä kautta voisin löytää pt:n joka treeniohjelman lisäksi voisi hieman tarkastaa tätä ravintopuoltakin? Millaiseen hintatasoon pitäisi varautua kuukausitasolla?

  Vastaa
 7. Susanna 8.2.2011

  Kysymys PT:lle

  Olen hyvin pieni kokoinen 19vee nuori naisen alku. Urheilen hyvin paljon ja monimuotoisesti. Kuntosali, koiran kanssa lenkkeily, juokseminen, uiminen jne. Olen 167cm/49kg, mutta en saa painoani millään nousemaan? Yritän syödä ja syödä, mutta se ei auta. Liikunnasta en haluaisi tinkiä, koska rakastan sitä! :D Joten pitäisikö minun alkaa syömään jotain lisäravinteita? Vai millä keinoin saisin tarpeeksi energiaa kulutukseeni nähden??

  Vastaa
 8. Plop 8.2.2011

  Heips!

  Itsellä on takana about 1,5v ”tekemättä mitään”, ihan vain kiireisen elämänrytmin vuoksi. Nyt sitten koitan aloittaa kuntoilua uudestaan ja aloin miettimään miten sen parhaiten tekisin. Aikaisemmin ongelmana on ollut se, että alan harrastaa urheilua ”liiankin paljon” eli alan himmailemaan vasta siinä kohdassa kun jalkoihin alkaa oikeasti sattumaan :P

  Mikä olisi sopiva viikkoharjoitusten määrä ja teho? Ihan huonossa kunnossa en ole, eilisellä kokeilulenkillä 4,7km taittui 33 minuuttiin semikepeästi. Toisaalta maksimisykkeet huitelivat siellä 190 tienoilla ja keskisykekin oli 167.. Harrastamaan pääsen erilaisia jumppia (yliopistoliikunta), kuntosalia (tosin en tiedä mitä siellä tekisi ;) ) tai juoksemista. Millaista ohjelmaa kannattaisi alkaa seuraamaan? Tarkoituksena olisi kiinteytyä, koska paino on indeksin mukaan siellä normaalipainossa alarajalla = kaikki lihakset taitaa olla surkastuneet ;)

  Vastaa
 9. Elisa 8.2.2011

  Täältä tulee kysymys!

  Kuinka monta toistoa käsipainolla pitäisi pystyä tekemään treenatessa

  hauista? Monesti sanotaan, että useat toistot on hyväksi, kun taas

  välillä kuulee, että käsipainon pitäisi olla niin suuri, että toistoja kertyy

  n. 10 ja viimeiset tuntuu raskailta.. Eli siis kumpi on ”oikein” vai onko

  molemmat kenties täyttä huuhaata? :D

  Vastaa
 10. Bino 8.2.2011

  Moi!

  Kysymys PT:lle:

  Olen kokeillut kahvakuulassa vasta kahden käden etuhailautusta 8 kg:n kahvakuulalla. Opin tekemään liikkeen oikein, jossa voima tulee lantiosta ja jaloista. Kuitenkin sarjaa tehdessä kun aloin väsymään niin huomasin, että aloin tekemään liikettä väärin ja nostin kahvakuulaa hartiavoimalla. Omasta mielestäni olisin voinut pitää tauon, mutta ohjaaja kannusti jatkamaan, että kyllä vielä muutama menee. Kysymykseni kuuluu, kumpi on tärkeämpää: tehdä liike hallitusti oikein niin kauan kuin jaksaa, vai jatkaa virheistä välittämättä?

  Terkuin,

  Bino

  Vastaa
 11. tiinanen 9.2.2011

  Kysymys PT:lle:

  Jos haluais aloittaa kahvakuulailuharrastusta, niin mikä ois paras tapa siihen? Mistä saa ohjausta jos sellasta haluaa? Kun tuskin kannattaa aloittaa ihan yksikseen, ettei tule vammoja tai väärää tekniikkaa yms.

  Vastaa
 12. jenni. 9.2.2011

  Hei!

  Mulla on kans kysymys pt:lle! Eli oon parikymppinen tyttö ja käynyt salilla vuoden verran. Kunto ei kuitenkaan tunnu parantuneen ja epäilen, että olen käynyt liian rankoilla ryhmäliikuntatunneilla (Les Millsin BodyAttack ja BodyCombat) Millaista liikuntaa tulisi harrastaa ja kuinka paljon, että kunto kohoaisi?

  Kiitoksia :)

  Vastaa
 13. kam 9.2.2011

  you have two babies? sorry i can’t understand your language :) u’re beautiful mom!

  Vastaa
 14. Laura 9.2.2011

  Hej,

  Mullakin kysymys PT:lle.

  Millaisella sykkeellä pitäisi treenata peruskuntoa. Tykkään juosta, mutta vedän aina maksimisykkeillä ja tahdonvoimalla jaksan juosta. Mutta luulenpa että peruskuntoni on surkea…eli siihen pitäisi nyt kiinnittää huomiota jotta saisin pidennettyä juoksulenkkejä. :) Kiitos paljon jo etukäteen. :)

  L

  Vastaa
 15. Nannuka 9.2.2011

  lop kirjoitti:

  8.2.2011 21.29

  Heips!

  Itsellä on takana about 1,5v “tekemättä mitään”, ihan vain kiireisen elämänrytmin vuoksi. Nyt sitten koitan aloittaa kuntoilua uudestaan ja aloin miettimään miten sen parhaiten tekisin. Aikaisemmin ongelmana on ollut se, että alan harrastaa urheilua “liiankin paljon” eli alan himmailemaan vasta siinä kohdassa kun jalkoihin alkaa oikeasti sattumaan :P

  Mikä olisi sopiva viikkoharjoitusten määrä ja teho? Ihan huonossa kunnossa en ole, eilisellä kokeilulenkillä 4,7km taittui 33 minuuttiin semikepeästi. Toisaalta maksimisykkeet huitelivat siellä 190 tienoilla ja keskisykekin oli 167.. Harrastamaan pääsen erilaisia jumppia (yliopistoliikunta), kuntosalia (tosin en tiedä mitä siellä tekisi ;) ) tai juoksemista. Millaista ohjelmaa kannattaisi alkaa seuraamaan? Tarkoituksena olisi kiinteytyä, koska paino on indeksin mukaan siellä normaalipainossa alarajalla = kaikki lihakset taitaa olla surkastuneet ;)

  …valitettavasti voin kertoa että jos syke lukemasi on noin kovat niin ei kunto voi olla kovin hyvä :( keskisyke pitäs saada tonne alle 150 että pysyttäis aerobisella kynnyksellä.Kannattaa tehdä saliohjelma jossa on kaikkia lihaksia vähän ja toistoja 3*15,tehdä sitä 3-kertaa viikossa ja siihen 1-3 kävely/hölkkä/pyörä lenkkiä tai crosstraineria jossa syke on 130-150 :) muista myös syödä tarpeeks proteiinia :) tsemppii

  Vastaa
 16. Anna 9.2.2011

  Milloin saadaan taas Miikan tekemä postaus? :) olisi kivaa taas lukea miehekkeen näkökulmasta teidän elämää!

  Vastaa
 17. Maj 11.2.2011

  Kiitos kaikille kysyjille, toivottavasti saan teille vastauksia :))

  Vastaa
 18. Hi! Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

  Vastaa
 19. Great Share! Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

  Vastaa
 20. Hi! I am often to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

  Vastaa
 21. Hi, An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

  Vastaa
 22. I really love the post you made. Post more content!!! I will visit again. :)

  Vastaa
 23. Reyna Guedjian 3.3.2011

  Hi buddy, your blog’s design is simple and clean and i like it. Your blog posts are superb. Please keep them coming. Greets!!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *