Sunnuntaina me saatiin tosiaan kaikki tavarat muutettua vanhasta kämpästä uuteen kotiin. Yksi pieni mutta vain… Uusi koti ei vieläkään ole asuinkelpoinen. Kämppä meni siis alta ja me jouduttiin tai oikeastaan päästiin evakkoon mummulaan. Remontissa tulee aina näköjään jotain mutkia ja ongelmia matkaan. Olen kuullut sata kertaa tyyliin, että ”tuon lattianhan naputtelee paikalleen päivässä, maksimissaan kahdessa” mutta oikeasti siinä meni viikko. Vaikka meillä onkin ollut maailman parhaat ja ahkerimmat apurit, niin siltikään mikään ei mene kuten leffoissa.

  

hop3

Keittiössä häärii tällä hetkellä sähkäri ja putkimies odottelee vuoroaan…

hop1

Apumiehiä ja naisia hommissa… Mies keltaisessa paidassa eli Pekka-poika :P oli meillä viikonlopun kasaamassa mm. keittiötä ja olemme hänelle todella suuressa kiitollisuuden velassa <3

hop2

Kaikki meidän kamat on sullottu kahteen huoneeseen (miettikää) ja voin kertoa, että moni tarpeellinen juttu on ”vähän hukassa”

hop5

Ammattilainen häärää kaiken kielletyn kimpussa :D

hop4

”Annapa kuule se äitille…” Kiinnittäkää huomiota mun tyylikkäisiin kenkiin ja etenkin tuohon kukkakoristeeseen vasemman puolen kengässä, auts.

hop6

Väsyneet ja vakavat ?  No ei kai nyt sentään, sillä täällä mummulla ja vaarilla palvelu pelaa, paremmin kuin hotellissa ;) Toivottavasti sisustuspuuhiin päästään jo viikon päästä. Olohuoneen valaisinkin olis jo valittu…

-Maj

0 Comments

 1. Tiina 15.3.2011

  Pakko tunnustaa että mä mietinkin että vaikuttaa vähän kireältä aikataululta. Mä muutin kaksioon kolmisen vuotta sitten ja mulla oli aikaa kaikkeen, siis remppaan ja muuttoon yli kuukausi eikä laitettu kuin uudet tapetit joka huoneeseen ja yksi seinä maalattiin. Ja silti tuntui että aikaa ei ollut liikaa koska mä stressaan tosi helposti ja kun elämässä on kaikkea muutakin meneillään niin sai suht rauhassa hoitaa kaiken.

  Mutta olette kuitenkin jo voiton puolella ja se on hyvä. Ja onneksi teillä oli paikka minne mennä. Ajattele miten ihanaa sitten on kun pääsette uuteen kotiin asumaan kaiken tämän jälkeen :)

  Vastaa
  • Maj 16.3.2011

   Mäkin olen vähän stressaajatyyppiä, mutta kyllä tämä tästä! Kiitos tsempistä :)

   Vastaa
 2. Jenni 15.3.2011

  Noniin, vaikka ”muutto” ei ihan vielä finalisoitunut, niin tää tyydytti jo vähän mun tiedonnälkää :D Itselläkin hirveä remppakuume jota yritän tyynnytellä katsomalla muitten remontteja, en tiedä kuinka hyvin toimii, mutta ainakin tämä postaus taas muistutti että remppa ei ole pelkästään kivaa tekemistä töiden jälkeen… ;)

  Vastaa
  • Maj 16.3.2011

   Hyvähyvähyvä :) Joo, ei se aina ihan niin ole, paitsi ehkä just niissä leffoissa :D

   Vastaa
 3. Noora 15.3.2011

  IHANAA kuulla, että joku muukin on lattian asentamisesta samaa mieltä! Me ollaan avopuolison kanssa asenneltu lattiaa kaksioomme nyt reilun viikon ajan, ja todellakin lähdettiin hommaan siinä uskossa, että parissa päivässä on paikat valmiina:D Onneksi ei ole enää kuin olkkari laittamatta. Toivottavasti teidän remppa edistyy toivottuun tahtiin!:)

  Vastaa
  • Maj 16.3.2011

   Mä en usko enää mihinkään sellasiin ”tässä menee pari tuntia” juttuihin, vaan varaudun aina pahimpaan :D

   Vastaa
 4. kalastajanvaimo 15.3.2011

  Juu aina kaikki kestää kauemmin JA maksaa enemmän :/ Meillä pystyi melkei tuplaamaan niin ajan-kuin rahankäytönkin……. (onneks vain melkein :))

  Te ootte kyllä niin ihania, voiku nähtäis pian <3 Ja noi crocksit :DD

  Vastaa
  • Maj 15.3.2011

   Nähtäispä vaiks 28. päivä vai mikä se oli ;) Kai tuutte Reben synttäreille!?

   Vastaa
   • kalastajanvaimo 15.3.2011

    Juu, kylhän me koht nähdään, se 28 ois tosi kiva!!! Ja yritetään ehdottomasti järjestää ne synttärit sopimaan :)

    Vastaa
    • Maj 16.3.2011

     pidetään peukkuja ja ollaan yhteyksissä :))

     Vastaa
 5. mickey 16.3.2011

  Sulla oli kyllä kamala stressi tuossa reilu viikko sitten, mutta onneksi kaikki kääntyi hyvin!! Ajatella, ensi viikolla teillä on jo uusi koti – miten nannaa!! Niin iloinen oon teitin puolesta :D JEEEEE !!! En jaksa odottaa koti-postausta. Kai sellainen on tulossa, kaikaikai? :) Repsukin on kasvanu ihan silmissä, remppa-apulainen.

  Maj, oot ihana! Muista taas nauttia elämästä (turhaan, toivottavasti, muistuttelen. Vaikutat jalat maassa olevalta tyypiltä, joka ottaa elämästä kaiken ilon irti… lisää sunkaltaisia kiitos!)

  Jos saan hieman udella, että mikä keittiö teille tuli Ikeasta? Juu, en millään voinut huomata Ikean lappusia ja kun meille tulee meidän taloon Ikeasta keittiö… näyttäisi muuten tulevan vielä samanlainen kuin teillä, joten tuntuuko laadukkaalta vai kamalan hepposelta?

  Repsulle terkkuja, haleja ja puseja… <3

  Vastaa
  • Maj 16.3.2011

   Varmasti on tulossa! Kiitos ihanasta kommentista <3 Keittiö on tosiaan Ikeasta, en osaa sanoa siitä vielä mitään, mutta voin raportoida myöhemmin kyllä! Repsuliini on niin kasvanut niin kovin ja saanut omaa tahtoa vähän vielä lisää ;))

   Vastaa
 6. Jensba 16.3.2011

  hohhoho siis kyllä mäki varmaan paniikkikohtauksen saan sitten meidän asunnon kanssa. Meillä ois remppa + muutto aikaa sellanen kivat 1,5kk ja laitetaan ihan tosi paljon uusiksi sielä tuvassa + mulla on auttamassa neljä lasta ton muuton kanssa ;D .. Pian pääsette kummiski asumaan uuteen omannäköiseen kotiinne! wuhuu

  Vastaa
  • Maj 16.3.2011

   UUuu, no toivotan voimia kovasti koitokseen. Lopulta se palkitsee, kuten sanoitkin :))

   Vastaa
 7. Jutta 16.3.2011

  Kiva kuulla remppakokemuksia! Me on myös just ostettu ensimmäinen oma asunto ja purkutyöt siellä päästään aloittamaan 1.4. Puretaan yksi väliseinäkin ja kaikki mahdollinen irtoava. Optimistisina yritetään saada kuukaudessa ainakin yksi huone siihen kuntoon, että sinne voisi kantaa kamat täältä vuokrakämpästä. Muutamat päivät voidaan sitten lojua juurikin mummilassa.

  Vastaa
  • Maj 16.3.2011

   Onneksi teilläkin on varalla toi mummila, niin hyvä backup ;)

   Vastaa
 8. Janica 16.3.2011

  Onneksi teillä oli varakoti täksi aikaa :) …Ja se lopputulos palkitsee ja kun vähän joutuu odottamaan niin arvostaa omaa vielä enemmän! :) Uskon kyllä, että pienen lapsen kanssa tuo ei ole ihan ihannetilanne, mutta onneksi kaikesta selviää kun on oikea asenne. Kiva nähdä sitten valmiin kodin kuvia!

  Tsemppiä ja aurinkoista viikon jatkoa.

  Vastaa
  • Maj 16.3.2011

   Onneksi niin! Mäkin ootan kovasti, että pääsis sisustamaan… :)

   Vastaa
 9. tiinanen 16.3.2011

  Voi että, koittakaa kestää, sillä on toi varmaan aika stressaavaakin välillä. Odotan innolla kuvia uudesta kodista sitten kun se on valmis. Se on varmasti hieno. :) Hehe, itse muutin viime syksynä ja edelleen on jotkut tavarat hukassa! :)

  Vastaa
  • Maj 16.3.2011

   Välillä juu, saapa nähdä mitä kaikkee meillä on kadonnut…

   Vastaa
 10. senni 16.3.2011

  Mun siskopuolen ja hänen perheen oli tarkotus muuttaa kuun alussa uuteen kämppään. Kaikki oli viime siistimistä vaille valmis ja tavarat oli jo viety uuteen kämppään ja tietysti vanhan kämpän vuokrasopimus oli jo irtisanottu. Viimeisenä päivänä, kun sähkömies oli jotain poraamassa seinään, osui hän vesiputkeen. Nyt on koko kämppä kuivumassa ja perhe asuu yhdessä makuuhuoneessa. Lattiat ja keittiö menee sitten taas kokonaan uusiksi. Kaikesta pahin juttu on se, että vielä pahempi vesivahinko oli tapahtunut naapurin puolella.

  Noinkin voi käydä, joten teidän tilanne ei ole kaikista pahimmasta päästä :)

  Kyllä se aika nopeasti menee ja kohta saatte nauttia jo ihanasta uudesta kodista. Tsemppiä sinne! :)

  Vastaa
  • Maj 16.3.2011

   Oivoii, kauheeta :( Meidän tilanne ei todellakaan ole pahimmasta päästä, kiitos muistutuksesta!

   Vastaa
 11. Kärty 16.3.2011

  Mietin kanssa, että aika ihmeellisen mutkattomasti (kun vertaan siis omiin ja ystävien kokemuksiin) ja nopsaan pääsitte muuttamaan. Ei siis sillä, että olisin vahingoniloinen :D Ja ainahan voisi sattua pahemminkin, esim justiin vesivahinko! Tai hometta. Tai katto romahtais. Tai jotakin. :D Onneksi on noin ihana turvaverkko jos hommat ei suju ihan niin justiin :))

  Vastaa
  • Maj 16.3.2011

   Niin, onneksi <3 Miika vähän lupaili, että sunnuntaina pääsis jo asettumaan sinne taloksi, saapa nähdä…

   Vastaa
 12. imlacking 18.3.2011

  Mun mies on aina vähän semmonen, remppaan sit ens kesänä ja sitten on jo kesä ohi eikä oo mitään tapahtunut :D. Nytkin suunnitteli, että vaihtaa sen työhuoneesta ja meidän makkarista muovilattiat laminaattiin ja niistä huoneista kaapit pois. Saa nähdä milloin sekin tapahtuu. Mun työhuoneen seinätkin on jo 1,5v olleet ”työn alla”.

  Vastaa
 13. Lotta 19.3.2011

  Niin muutitte siis ihan omistusasuntoon? Minua kiinnostais kovasti, että mahdatko tietää onkohan se teidän edellinen asunto mennyt jo? entä oliko teillä yksityinen vuokranantaja vaiko joku yhtiö? Onnea remppaan ja muistakaa et hiljaa hyvä tulee! ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *