Se olis taas viikonloppu edessä kuulkaas! Ajattelin sen kunniaksi keksiä teitä varten jotain pientä kivaa, siitä lisää myöhemmin ;)

Tänään me putsailtiin 2 mummun kanssa meikit Olayn cleansing wipeseillä. 3 erilaista vesiliukoista ripsaria lähti kyllä kevyesti ja kasvot jäi ihanan puhtaan tuntuisiksi.  Vaikka testiryhmä nauttikin pari lasia viiniä, niin he vannoivat olevansa rehellisiä ja tarkistin itsekin vielä varmuuden vuoksi lopputuloksen :D

olay

Itse olen kokeillut jo aikasemmin putsareita, jotka sisältävät rauhoittavaa aloe veraa ja kosteuttavaa kurkku-uutetta. Toimivat perusjutut tosi kivaan hintaan.

olay1

Puhdistusliinat otan kyllä jatkuvaan käyttööni käsilaukkuuni sekä salilaukkuunkin. Jotkut puhdistusliinat ovat jättäneet ihoni vähän ehkä tahmaiseksi, mutta nämät eivät sitä tehneet.

Nyt haluaisinkin kuullavaihteeksi vinkkejä teiltä kauneudenhoitoon liittyen. Kysymys kuuluu: mikä on sinun oma ”kauneuskikkasi” tai mitä tuotetta ilman et ikinä pärjäisi? Lukisin niin tosistosi mielelläni teidän vinkkejänne ja samalla saisin inspiraatiota työhöni ja omaan kauneudenhoitooni liittyen. Laitetaan hyvä kiertämään ja jaetaan näppärät (ehkä jopa salaiset) neuvot näin tyttöjen kesken! Pikku porkkanaksi arvon 3 tuotteen Olay putsarisetin kaikkien vastanneiden kesken.

Pääsen itse sunnuntaina Sapen kanssa tekemään tyttöjen juttuja ja olen innoissani, taisin jo kertoa? Kerronpa silti uudestaan. Asuntommekin alkaa näyttää jo melko valmiilta, jee!

Halauksia ja hyvät viikonloput,

Maj

Ai niin ja loppukevennykseksi mun päivän asu, olkaapa hyvät!

olay3

Ostin tuon Niken hupparin Miikalle yllärinä viime viikolla  ja mukavuuden haluisena varastin sen tänään omaan käyttööni :D  Saanko yhtään tykkäystä teiltä, edes vähän sympatiaa…? :D Ei vaan ;)

0 Comments

 1. hennakatarina 25.3.2011

  Mun ehdoton ”ilman en pärjää” tuote on varmastikin niinkin perusjuttu kuin: aurinkopuuteri. Sillä saa kalpeimmankin ihon pienellä sipaisulla näyttämään vähän terveemmältä ja hehkeemäältä :) ja ruskettunututta ihoa korostaa ihanasti! Olen joskus jopa säärille sitä vedellyt kun oli juhlatilaisuus missä sääret vilkkui hameen kanssa. Kasvoille aurinkopuuteria laitan poskien alueelle sekä ohimoille ja loput sudin miten sattuu :D

  Vastaa
 2. Jonna 25.3.2011

  En pärjäisi (enää) ilman The Body Shopin E-vitamiini naamarasvaa, sillä se tekee ihosta niin pehmeän ja terveen näköisen :)!

  Vastaa
 3. ida365 25.3.2011

  Hitsi vie, en taida luottaa tuuriini vaan kipaisen itsellenikin noita Olayn putsariliinoja!

  Mun vinkkini kuivalle talvi-iholle on oliiviöljy! Pikkuisen oliiviöljyä vanulapulle ja sitten sivelen sitä yöksi puhdistetulle iholle. Mikäli puuhailen jotain ennen nukkumaan menoa, ja öljy ehtii imeytyä pikkuisen lisään vielä tuhdin yövoiteen – ja aamulla iho on superpehmeä, ja kireys on tiessään!

  Jaan vielä toisen hyväksi havaitun vinkin: aspiriinihunajakuorinta, löysin sen kai alunperin täältä: http://www.youtube.com/watch?v=Q-Hksg8B4cQ

  :-) Toimii, mutten tee tätä kovin usein, ettei iho totu ”lääkkeeseen”. Tosin en tiedä tottuuko se edes, mutta jostain luin semmoisia pelotteluja.. :-D

  Vastaa
 4. Uulia 25.3.2011

  Oma kauneuskikka on ihan ehdottomasti Remingtonin Pearl Wand -kiharrin!!!! Mulla on maailman nopeimmin suoristuvat hiukset, vaikka niihin tunkis mitä tököttejä tahansa, ja tää Remingtonin kiharrinsauva on oikeesti eka kiharrin joka pitää mulla kiharat jopa kaks päivää! :) Plussaa vielä siitä että ei kärvennä hiusten latvoja ja pystyy tekemään isoja ja pieniä kiharoita ja kaikkee siltä väliltä.

  Vastaa
 5. jennama 25.3.2011

  Mun ehdoton kauneuden hoitotuote on Dermosilin Puhdistusvaahto E! Poistaa meikin ja epäpuhtaudet hellävaraisesti ja jättää kuivankin ihon pehmeäksi. Tuoksu on suloisen raikas ja vaahtomainen koostumus tuntuu tosi miellyttävältä. Hintalaatusuhde on todella kohdillaan, yksi pullo kestää päivittäisen käytön n.5 kk. Todellinen hittituote! Saman sarjan kasvorasva on myös must! :)

  Pidän myös kovasti savinaamioista, on oikea ihon super puhdistaja. Käyttö kerran viikossa pitää ihon hyvänä.

  Ps. Olen todella kauan seurannut blogiasi ja tänään taisin nähdä sut Sokoksen 3+1 päivillä ja olin ihan valmis moikkaamaan ja juttutuokioon, kunnes muistin että ethän sä mua tunnekaan. :D Hassua, miten joku voi tuntua niin tutulta, vaikka sitä tosi elämässä tuntisikaan. hih. :)

  Vastaa
 6. Karolina 25.3.2011

  Ehdoton kauneuskikkani on melko tavallinen, eli en koskaan mene nukkumaan meikit kasvoilla. Yritän myös juoda paljon vettä.

  Pidän myös kovasti Body Shopin tuotteista! Ne tuntuvat ihanille ainakin omalla iholla. Tarkoitan siis niin meikkejä kuin myös hiusten- ja ihonhoitotuotteita. :))

  Vastaa
 7. sni 25.3.2011

  pakko sanoa, että kokeilemistani tuotteista ehkä parhaaksi oon todennut niinkin simppelin kuin vesi! kun yrittää muistaa juoda pari litraa päivässä, sen todella huomaa ihossa. ja kroppa+aineenvaihduntakin tykkää! :)

  Vastaa
 8. Lellu 25.3.2011

  Tuote mitä ilman en pärjäisi, on apteekin perusvoide. Se toimii kaikkeen: kosteusvoiteena, ihon ja meikin puhdistuksessa ja tarvittaessa hiuksiinkin mm. sähköisyyden poistamiseksi (tosin hiuksiin hyvin hyvin pieninä määrinä ettei tuu rasvalettiä)

  Vastaa
 9. Rii 25.3.2011

  Täälläkin vedellään kyllä välillä miekkosen vaatteissa :D Huppareita raahasin jopa tänne Hollantiin asti, vaikka oli niinkin rajallinen tila kamoille, niin kyllä sellaiset nyt piti saada mukaan ;)

  Omat tämän hetken luottokamani on Diorin 5-sävyn luomiväripaletti, jossa helmiäishohtoiset ruskeat/vaal.pun. sävyt. Näyttää aina hyvältä päällä, ja niillä voi tehdä päivä- sekä iltameikin. Myös Chanelin Tweed Fuksia -poskipuna on niin räväkkä, että nostaa poskipäät paikalleen hyvin ;)

  Uusin löytö, jota olen nyt käyttänyt 5 päivää, on The Body Shopin C-vitamiini tehokuuri. Lupasi paketissa ”radiancea” väsyneelle, samealle iholle, ja sisältää mikrokuorinnan, seerumin sekä 5%-C-vitamiinihappoa (?) sisältävän öljymäisen liuoksen. En voisi olla tyytyväisempi, tuntuu, että talven jälkeinen iho oikein kaipaa tällaista :)

  Vastaa
 10. ssussuu 25.3.2011

  Mä en ikinä pärjäis ilman HUULIRASVAA! :-D Niinkin yksinkertainen asia, mutta jos ei satu muuta rasvaa olemaan sitä voi laittaa lähes mihin vaan. :-D Kerran olin menossa salille semmosilla puolipitkillä housuilla ja jalat huuti kuivuutta. Tajusin, että mulla ei ole MITÄÄN rasvaa mukana kunnes keksin, että huulirasvaa on. ;-) Se pelastaa aina. Varsinkin kunnon huulirasva. :-))

  Vastaa
 11. jjansku 26.3.2011

  Ehdoton kauneustuote, jota en kyllä enää ilman pärjäisi, on meikinpohjustaja! Olen tähän mennessä kokeillut vain sitä Lumenen mattapinnan jättävää, mutta nyt ajattelin kokeilla vastaavaa Lorealin. Huomaa kyllä heti, jos on unohtunut laittaa pohjustusvoide. Meikki levittyy tasaisesti ja pysyy kyllä (lähes) koko päivän! Suosittelen siis kaikille!

  Vastaa
 12. Mami 26.3.2011

  Mun ehdoton luottotuote on Cliniquen Turnaround Concentrate Visible Skin Renewer, jota käytän aamuisin meikin alle heti kasvoveden jälkeen ennen kasvorasvaa. Musta se tasoittaa ihon väriä tosi hyvin ja iho ei ala kiiltelemään niin pahasti päivän mittaan, myös ihohuokoset pysyy piilossa. Ei ole ehkä maailman halvin tuote, mutta kerralla sitä kuluu aika vähän ja on kyllä sen väärti! :)

  Vastaa
 13. Janette 26.3.2011

  Mun kauneuskikka on Nivea Young -sarjan sävyttävä päivävoide. Sitä kun sekottaa mihin tahansa perusrasvaan, levittää kasvoille ja sipasee vielä vähän ripsaria perään, niin jo on hyvä arkimeikki saatu aikaan! Sopii erityisen hyvin kiireisille, jotka haluaa antaa ihon välillä ”hengittää”, mutta ei silti näyttää aivan zombeilta. :)

  Vastaa
 14. Niina 26.3.2011

  Minä en pärjäisi ilman kosteusvoiteita, joita minulla on joka lähtöön, sekä puhdistavia tuotteita. Koskaan en pystyisi mennä nukkumaan meikit kasvoilla!

  Yksi myös ehdoton on ripsientaivutin -taivutan ripset oli sitten ripsiväriä tai ei! :)

  Vastaa
 15. Suhkur 26.3.2011

  Mun ehdoton kikkakakkonen on oliiviöljy! Ruokalusikallinen päivässä ihan paljaalteen on pitänyt ihon ja herkän hiuspohjan mielettömän hyvässä kunnossa jo muutaman vuoden! Päätin tänä talvena testata onko se taika oikeesti siinä öljyssä ja eiköhän hiuspohja oo kutissut ihan mielettömästi, kyynärpäät kuivuneet korpuiksi ja ihoon uppoaa litratolkulla kosteusvoidetta kun aiemmin olen selvinnyt Suomen pakkasistakin ilman vartalovoiteita! Olen myös melkein varma, että oliiviöljy on pitänyt kasvotkin paljon hehkuvampina!

  Vastaa
 16. iinush 26.3.2011

  Harjailen illalla vaseliinia ripsiin, eipä se niitä pidennä, mutta ripset pysyy kiiltävinä, terveinä ja vahvoina. Kannattaa kokeilla! :)

  Vastaa
 17. esssi 26.3.2011

  Ehdoton suosikkini on MaxFactorin Panstick! Ihan huipputuote, peittää hyvin tummat silmänaluset ja muut ihon pikkuvirheet. Tämän jälkeen lemppareimmat taitaa olla aurinkopuuteri ja huulirasva.

  Vastaa
 18. NannaK 26.3.2011

  En ikinä menisi nukkumaan meikit kasvoilla. Enkä voisi olla ilman huulirasvaa, sillä huulien kuuluu olla pehmeät eikä rohtuneet. :)

  Vastaa
 19. Heidi 26.3.2011

  Minulla toimii yksinkertaisesti moneen kasvojen ongelmaan apteekin Bepanthen-voide :) Sillä saan niin huulet hyvään kuntoon, kuin kuivimmat kasvojen kohdat taas terveen näköisiksi :)

  Vastaa
  • Taru 26.3.2011

   Mun ehdoton ykkönen on valokynä, se saa kasvot heti vaan jotenkin loistamaan. Ja toinen on ihan kanssa perusvoiteella ihon rasvaus ja meikit pesen nykyään vauvan pesuaineella, mikä toimii superhyvin ja ei kuivata mun valmiiksi jo kuivaa ihoa. Jotenkin tuo huppari ja kollari linja on täälläkin menossa kun saa leikkiä tuon 5kk tytön kanssa, niin ei vaan jaksa aina vaivautua parempaan..

   Vastaa
 20. Jenna 26.3.2011

  Lazy Dynamiten blogissa taannoin oli maailman paras vinkki, jonka vuoksi ihoni on nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan. Vaikutus perustuu lääkeaineena tunnetun asetyylisalisyyli hapon ja AHA-happojen vaikutukseen. Tarvitaan vain Aspirininia ja entsyyminaamio.

  ASETYYLISALISYYLILLE HERKKILLE SUOSITTELEN JÄTTÄMÄÄN KOKEILEMATTA :)

  Asetyylisalisyylä käytetään usein jatkuvana hoitona suun kautta sepelvaltimotautiin ja verisuonitukosten ehkäisyyn. Sen vaikutus perustuu tällöin siihen, että se estää verihiutalaiden yhteentakertumista. En kuitenkaan tiedä tarkalleen, mitä se saa iholla tapahtumaan. Lopputulos vain toimi itselläni hyvin :)

  Alla vielä linkki Lazy Dynamiten alkuperäiseen postaukseen.

  http://lazydynamitee.blogspot.com/2010/10/superkuorinta.html

  Vastaa
 21. mrie 26.3.2011

  mun must tuote on ehottomasti ihan perus kosteusvoide, aamuin illoin kroppaan niin pysyy sileenä ja pehmeenä iho :)

  Vastaa
 22. henna 26.3.2011

  minulle tärkein kauneudenhoito-juttu on ehdottomasti kasvojen peseminen. en voi mennä nukkumaan meikit naamassa, mutta en myöskään lähde aamulla minnekään jos en ole kasvojani pessyt :D puhtaille kasvoille on aina mukavampi alkaa taiteilla ehostusta :)

  Vastaa
 23. Sisa 26.3.2011

  Kookosöljy! Luomutuote, jota laitan sekä kasvoille että hiuksiin. Ja vaikka ostettu lähinnä tätä käyttötarkoitusta varten, käy myös erittäin hyvin ruoanlaittoon :)

  Vastaa
 24. Mirri 26.3.2011

  Bepanthen ja Lushin baby face -meikinpoisto <3

  Vastaa
 25. maija 26.3.2011

  Oliiviöljyn voimaan luotetaan täälläkin, eli iltaisin sitä kasvoille puhdistuksen jälkeen tai sillä voi jopa puhdistaa kasvot. Toinen hyvä luonnonöljy on kylmäpuristettu kookosöljy, jota laitan kylpyveteen ja jolla rasvaan vartalon pesun jälkeen, tulee mielettömän pehmoinen ja herkullisen tuoksuinen iho. :)

  Vastaa
 26. Aarre 26.3.2011

  En tule toimeen ilman Dermalogican precleanseria ja daily microfolianttia.

  Vastaa
 27. Galaxiee 26.3.2011

  Yksi sana: Aqualan L. Apteekista saatavaa perusrasvaa, jolla lähtee ripsivärit ja silmämeikit varsin hellävaraisesti ja samalla tuo rasva kosteuttaa silmäluomia sopivasti. Etenkin herkkäihoiselle tosi hyvä tuote! Ja reissussa ehdottoman kätevä, koska tuolla yhdellä pakkauksella saa meikinpuhdistusaineen ja kosteusvoiteen.

  Vastaa
 28. Mimmu 26.3.2011

  Tämä ei vielä kuulu arsenaaliini, MUTTA: karkkipäivä jossakin päin tuolla blogissaan mainosti jotakin Lidlin (!) superhalpaa kasvovoidetta, josta olen nyt kuullut muualtakin kehuja! Se maksaa jotain 3 euroa, olisko ollut jotakin Q10-kamaa nimeltään, ja ajattelin kyllä kokeilla! Ei ainakaan taloudelliseen vararikkoon vie tuo kokeilu. Tuntuu ihan käsittämättömältä…ei ekana tulis mieleen mennä Lidliin ostaan naamarasvoja…

  http://karkkipaiva.indiedays.com/

  Vastaa
 29. Mire 26.3.2011

  Huulirasva! :) Ja Dermosilin puhdistusvaahto E! :)

  Vastaa
 30. Jennipenni 26.3.2011

  Käytän aina vedenkestävää ripsiväriä, enkä pärjäisi ilman Lumenen silmämeikinpoistovettä. Olen kokeillut useita vedenkestävän meikinpoistoaineita, mutta palaan aina Lumenen tuotteeseen. :)

  Vastaa
 31. Mima 26.3.2011

  Ehdoton tuote, mitä ilman en enää osaa olla, on silmänympärysvoide. Ja olen käyttänyt sitä jo vuosia. Eikä juonteita näy.. Käytän samaa voidetta huulien ympärille ja nenänpielestä alaspäin meneviin kohtiin (vaikea selittää se kohta, mutta sen näkee kun hymyilee, poskipäiden ja suupielen, siis ulkoreunan, välissä.)

  Vastaa
 32. Pia 26.3.2011

  Mulla ehdoton musthave -tuote on kasvovoide. Ilman sitä iho olisi paikoin kiristävä korppu. Tällä hetkellä käytössä Lumenen voide, josta olen kyllä tykännyt:) Kuten näköjään muillakin niin myös mulla on ehdoton sääntö, että meikit naamassa ei mennä nukkumaan.

  Vastaa
 33. Sara 26.3.2011

  Tällä hetkellä mun ehdottomia ihonhoito kikkoja ovat niinkin perusasiat kuin suklaan totaalivälttäminen ja veden juominen ihan super paljon! Ja se toimii!

  Ps. Miesten huppareita on ihana käyttää!

  Vastaa
 34. mia 26.3.2011

  Pitääkin kokeilla noita liinoja, mulla on kans vähän tahmaisia aikaisempia kokemuksia puhdistusliinoista, juurikin salikassissa nuo olis käteviä =)

  Mun pakollisten tuotteiden top kolme on

  1.kulmakynä (näitä haituvia ei luonnontilassa oikeastaan edes näe, kestoväri ei ota kiinni ja vaikka ottaisikin niin silti pitäisi piirtää 4/5 karvoista :D)

  2. aurinkopuuteri, käytän varjostuksiin, poskipunana ja minä milloinkin. Ihan paras tuote.

  3. valokynä, tosi hyvä tuote, käytän korostuksiin, tummien silmänympärysten valaisuun yms yms yms.

  Lempparimerkkejä mulla ei oikein ole, uusin positiivinen ylläri oli IsaDoran Light touch concealer-valokynä, hintaakin vaan noin 10e =D

  Äiti-ihmisille voin kertoa hätätilanteen vinkin että jos silmämeikinpoistoaine on loppunut/unohtunut niin ripsarit ja muutkin meikit lähtee vallan mainiosti vauvan Ainu-pesunesteellä, eikä edes kirvellä silmiä :D

  Vastaa
 35. mia 26.3.2011

  Lisäilen vielä että yksi ehdoton suosikki on Oriflamen Tender Care-voide. Pikkupurkki kestää ikuisuuden ja sitä käytetän huulirasvana, kynsinauhavoiteena, lasten ”pipirasvana”, kaikenmoisiin kovettumiin yms =)

  Vastaa
 36. Iitu 26.3.2011

  Minä en enää pärjäisi ilman Lumenen kirkastavaa mineraalikuorintaa ja syväpuhdistavaa turvenaamiota, isken tämän kombon nassuun kerran viikossa, niin rasvoittuva ihoni pysyy kuulaana ja kirkkaana!

  Jokin aikaa sitten aloittamani yövoiteettomuus on myös toiminut pelastuksena, näppyjä ei enää juurikaan ole ja iho on tottunut siihen, kosteuttaa itse itsensä yön aikana :) Jokerina mainitsen vielä Bepanthen -voiteet: tuhdimpaa huulille ja sitä litkumpaa ihon kuiviin kohtiin.

  Vastaa
 37. manna 26.3.2011

  Olen ihastunut Bare Mineralsin mineraalimeikkeihin, tilasin niitä Lookfantastic-nettikaupasta kokonaisen sarjan (starttipakkaus+ ripsari + luomivärejä + poskipunan). Niitä voi käyttää hyvällä omallatunnolla kun eivät sisällä mitään ylimääräistä ja iho on pysynyt hyvässä kunnossa niiden käytön aloittamisen jälkeen. Plus että ennenkaikkea nillä saa mieleiseni luonnollisen, mutta hehkuvan lopputuloksen omaan kalpeaankin ihooni :-)

  Vastaa
 38. Lilli 26.3.2011

  Moi!

  Laitoin sulle s-postia, ehditkö vilkaisemaan :)

  Vastaa
 39. Suvi 26.3.2011

  Mulla on pakko olla aina ja kaikkialla messissä Nivean soft-kosteusvoide. En oo tähän mennessä parempaa löytänyt :) Imeytyy hetkessä, ei jätä kasvoja tahmaiseksi ja ennen kaikkea toi alle 5 euroa maksava purnukka kestää usean kuukauden päivittäisessä käytössä.

  Sit ei niinkään luottotuote – mutta mulle tärkeä homma on siistit kulmakarvat. Vaikkei muuten ehtisi naamalle mitään tekemään, niin mun mielestä siististi nypityt ja muotoillut kulmakarvat on aika iso osa kokonaisilmettä.

  Vastaa
 40. Tiia 26.3.2011

  oon huomannut tässä opiskelijan stressaavassa elämässä, ehdoton kauneus kikka yksinkertaisuudessaan on rentoutuminen, tarpeeksi unta ja silloin tällöin itsensä hemmottelu, kuten kasvohoito <3

  Tähän päälle jokapäiväinen ehostus ja puhdistus, niin eiköhän näytä iho hyvältä!!!

  IHANAA, RENTOUTTAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE! :)

  Vastaa
 41. Shekerim 26.3.2011

  Kaikennäköistä voidetta, seerumia, naamiota yms. löytyy kaapista ja aktiivisesta käytöstäkin, mutta valitettavasti en tule toimeen ilman apteekin lääkevoidetta jota käytän atooppiseen ihottumaan. En nyt laita tähän tuotteen nimeä, koska se on reseptilääke, mutta ilman sitä en tee meikeilläkään mitään :( Meikkituotteista Diorin shimmerpuuteri (en muista virallista nimeä) on ihana ja tuo jokaiseen päivään vähän luksusta!

  Vastaa
 42. im 26.3.2011

  Suosittelen kaikille Diorskin Nuden Skin-Perfecting Hydrating -peiteputkiloa. Ihan mahtava tuote! Riittää ikuisuuden, ja peittää tummat silmänaluset ja ongelmakohdat. Hätätilanteessa olen tehnyt tällä koko meikkipohjankin, jos meikkivoide on ollut hukassa tai loppu. Muuti ihan täysin mun mielikuvan ”peitepuikoista”, kannattaa kokeilla, jos vähänkään on jotakin, mitä haluaa piilotella:)

  Vastaa
 43. Laura 26.3.2011

  Ehdoton ykkönen on kyllä aurinkopuuteri. En edes tiedä käytänkö sitä oikein mutta sillä saa kalpeankin ihon näyttämään edes vähän hohdokkaammalta! :-)

  Vastaa
 44. Jasmian 26.3.2011

  Ehdoton suosikkini on Body Shopin Rich Scarlet -huulipuna. Yksinkertainen punainen, mutta näyttävä. Jos en jaksa/ehdi meikata laitan sitä huuliin ja sillä mennää. Huulipunassa on myös se hyväpuoli, ettei sitä tarvitse erikseen pestä pois.

  Vastaa
 45. Tiina 26.3.2011

  Mun ykköstuote on ollut vuosikaudet Oriflamen ripsien kuntouttaja (moisture lash conditioner)

  En ole varma saako sitä enää mutta on tosi kätevä kun mä kestovärjäytän ripseni muutaman viikon välein niin tuolla kuntouttajalla saa ripset tosi kätevästi paremman ja tummemman näköisiksi ilman ripsiväriä varsinkin jos kestovärjäys on jo haalistunut.

  Se on siis tavallaan väritön ripsiväri.

  Vastaa
 46. Myy 26.3.2011

  Kaksoispuhdistus! Eli puhdistusöljyllä meikki pois, jonka jälkeen iho pestään vielä puhdistusaineella.

  Vastaa
 47. meri 26.3.2011

  Mun ehdottomuus on Erisanin puhdistusgeeli. Yks purkki, joka sopii mun herkälle iholle ja kulkee kätevästi salille ja yökyläänkin mukana. Miellyttävän tuntuinen ja tosiaan ei hinnalla pilattu -muistaakseni 4-5 euroa?

  Oon ihastunut kuluvan vuoden aikana hiusnaamioihin, joista parhaaksi olen todennut Franck Provostin värjättyjen hiusten naamion. Itse en välttämättä eroa huomannut kuin pesun jälkeen hiusten tuntuessa silkkisen ihanilta ja värin näyttäessä elävältä, mutta vakikampaaja sanoi 2:n kuukauden tauon jälkeen, että mi tä ihmettä oot tehnyt sun hiuksille..viimeksi oli valitellut niiden kuntoa ja nyt olikin sitten ihan haltioissaan . Suosittelen !

  Vastaa
 48. Jenni 26.3.2011

  Norwegian Formel käsirasva! Ilman sitä en selviä. Omistan atooppisen ihon ja näin talvisaikaan kuivuu kädet ja naama ja ihan joka ikinen kohta ihosta. Oon kyllästyny lotraamaan apteekin pahanhajuisilla rasvoilla ja tuo Norwegian Formel oli loistava löytö! Omistan kyseisestä sarjasta käsirasvan, jalkarasvan ja huulirasvan enkä vaihtaisi pois!

  Ja hupparit on loistava juttu! Itse käytän niitä myöskin kotona ja kaupungillakin/koulussa silloin kun ei huvita neiteillä ;)

  Vastaa
 49. Jennyn 26.3.2011

  Dermosilin Talvivoide! Mulla on tosi kuiva iho aina talvisin, ja tää voide on kyllä ollu niin pelastus! imeytyy tosi nopeasti eikä jätä ihoa kiiltäväksi, kosteuttaa kaikki kuivimmatkin kohdat. SUOSITTELEN :)

  Vastaa
 50. Els 26.3.2011

  Ihon hyvä puhdistaminen on ihan must!

  Tykkään ”läträtä” puhdistusmaidon kanssa, ja onneksi marketin Lacto Line:n puhdistusmaito on mieto/ edullinen vaihtoehto. Orgonin syväpuhdistava mineraalisuola on myös yksi tuotteista, joista en enää luopuisi :))

  Vastaa
 51. Leena 26.3.2011

  Paras meikin puhdistaja on Aqualan L -rasva. Se ei varmasti ärsytä herkempääkään ihoa eikä tee ihoa kuivaksi. Kannattaa kokeilla!

  Vastaa
 52. lurpu 26.3.2011

  Jojoba öljyä olen nytten talven mittaan käyttänyt paljon. Tekee ihosta ihanan pehmeän ja muutenki todella kivaa ainetta :)

  toinen ehdoton on se kasvojen putsaus ja rasvaus kahdesti päivässä.

  nimimerkillä iho=vauvanpylly

  Vastaa
 53. Ninnu 26.3.2011

  Oma vinkkini on apteekin Bellavita-päivävoide (sis. A-vitamiinia). Sairaanhoitajana työskentelevä ystäväni oli tehnyt hieman ”tutkivaa journalismia” osastollaan ja kysellyt muutamalta silokasvoiselta vanhukselta, että mikä ihme on saanut heidän ihonsa pysymään niin nuorena. Vastaus on ollut lähes joka kerta Bellavita! :D Itse otin siis esimerkistä vaarin (hahahaa) ja vaihdoin voiteeni kyseiseen ihmetuotteeseen – ja kyllä toimii!

  Vastaa
 54. Laura 26.3.2011

  Itse käytän pelkästään vedenkestävää ripsaria, Lumene blueberry curlia, joka on suorastaan tunnettu siitä, että se jämähtää ripsiin kiinni eikä tunnu lähtevän millään pois. Mulla se kuitenkin lähtee täydellisesti vauvaöljyllä! Periaatteessa mikä tahansa öljy käy, mutta itse olen todennut vauvaöljyn parhaaksi (esim. oliiviöjy kirvelee silmiä tosi ikävästi)! :)

  Vastaa
 55. Annika 26.3.2011

  Tuote, josta en enään luopuisi on Maxfactorin False Lash Effect ripsari. Omistan erittäin vaaleat ripset ja kaikki muut ripsivärit ovat saaneet ripseni näyttämään aivan kamalalle! Jopa kaikki Diorin yms. muut ripsarit saavat ripseni näyttämään luonnottomille tönkköripseille.

  Ja oma salainen kikkani on valokynä. Jos on vain muutama minuutti aikaa tehdä meikki Maxfactorin ripsari ja valokynä riittävät. Valokynää voi käyttää ”luomivärinä”, piilottamaan tummat silmänaluset sekä ”huulikiiltona”!

  Vastaa
 56. viviente 26.3.2011

  Hunajaa käytän yllättävän usein ihon hoidossa. Hunaja + sokeri = ihana kuorinta esimerkiksi käsille. Hunajaa käytän myös kasvonaamiossa, jonka joukkoon sekoitan naaman kunnon mukaan eri aineksia. Esimerkiksi hunaja ja banaani yhdessä pehmeyttävät kasvoja ihanasti.

  Vastaa
 57. janni 26.3.2011

  Yksinkertaisesti meikkien huolellinen puhdistus aina ennen nukkumaan menoa ja tämän jälkeen kunnon kosteutusvoide iholle. Näin saan ainakin oman ihoni pysymään hyvässä kunnossa :)

  Vastaa
 58. Mirva 26.3.2011

  Parhaimmat kauneuskikkani ovat pieni päivetys ja hiusten muotoilurauta :)

  Päivetyksen saa talviaikaan helposti kerralla purkista tai yhdelläkin solariumkerralla (muistaen ehdottomasti suositukset, 10 krt vuodessa!). Pieni rusketus kaunistaa, tasoittaa ihonväriä ja sen ansiosta välttämättä meikkiäkään ei tarvitse!

  Muotoiluraudalla suoratkin hiukset saavat upean sileyden ja kiillon, ja luonnonkiharasta kärsivälle ihmiselle se on todellinen kauneuskäsittely, koko ilme muuttuu kerta heitolla ;)

  Kun iho on tasainen, kauniin päivettynyt ( unohdetaan nyt ne överi-solariumrusketukset ja oranssit itseruskettavat ) huolitellut kulmat, ripsiväri ja sileät hiukset kruunaavat muuten meikittömän lookin ja edustavat LUONNOLLISTA kauneusihannetta :) Luonnollisuuden kun ei tarvitse tarkoittaa täydellistä välinpitämättömyyttä ulkonäön suhteen.

  Vastaa
 59. ssussuu 26.3.2011

  Asia ei liity tähän postaukseen, mutta olisi kiva jos voisit tehdä joskus postauksen ihon hoidosta! :-) Kaikki varmasti perusjutut tietävät, mutta tykkäisin jos tekisit ihan sellaisen missä on niin perusjuttuja kuin muitakin juttuja! Juuri mitkä ruoat vaikuttavat ihon hyvinvointiin (oliiviöljy? pähkinät? jne..) ja niin. :-) Kiitti jos viitit!

  Vastaa
 60. Ee 26.3.2011

  Kyllä se kauneuskikka on kunnon ihonpuhdistus :) Iho hyvään kuntoon niin ei tartte paljoa pohjustustakaan ja on kiva olla luonnollisen näköinen.

  Vastaa
 61. Marika 26.3.2011

  Itse en voi elää ilman huulirasvaa. Meikeistä kulmakynää ja huulikiiltoa tulee joka päivä laitettua..Varmaankin säännölliset kasvohoidot, huolellinen ihonpuhdistus ja kosteutus ovat simppeleitä kauneuskikkoja.

  Vastaa
 62. minea 26.3.2011

  Eipä mulla mitään ihmeempiä kikkoja ole, muuta kun kuorinta ja jokapäiväinen kosteutus, ja ihan apteekin essex:llä vaan….

  Paitsi ostin joku aika sitten LUSHin sexy peel kuorintasaippuan ja oon huomannu että kun oon käyttäny sitä niin iho jotenkin hehkuu sen jälkeen! poistaa aika hyvin väsymyksen merkit mun naamasta se sitruunan ja limen ihana tuoksu<3

  Vastaa
 63. maria 26.3.2011

  Perusvoidetta ilman en ikinä selviäisi! Apteekin Ceralan on ihana atooppiselle ja kuivalle iholleni :) suosittelen muillekin samasta vaivasta kärsiville!

  Vastaa
 64. Mia 27.3.2011

  Mun kauneusvinkkini on se että käyn säännöllisesti kosmetologilla kasvohoidossa (3kk välein) ja ostan aina häneltä ajankohtaisen tuotteen joka sopii iholleni. Olen oppinut kantapään kautta sen, ettei se tuote joka sopii toiselle, sovi välttämättä minulle. Aika paljon kokeilin kaikkia tuotteita ongelmaiholleni kunnes luovutin ja tilasin ajan kosmetologille enkä ole päätöstä katunut :)

  Vastaa
 65. Meri 27.3.2011

  Hauskaa, että joku muuki käyttää miehensä huppareita kotona hengaillessa:) Sillon eritoten ne on mukavia ku palelee kauheesti tai on mies reissussa ja sitä on ikävä :))

  Vastaa
 66. Elma 27.3.2011

  Mun ehdoton meikkijuttu on Johnson & Johnson Natusan aloe vera baby oil!! Käytän aina silmämeikin puhdistukseen. Se ei kirvele ja kaikki silmämeikit lähtee takuulla sekä tekee hyvää silmänympärys iholle ja ripsille. Sitä iholle sivelemällä saa kesällä nopeasti rusketuksen sekä talvella kuivan ihon kuriin. Öljyssä oleva aloe vera myös rauhoittaa herkistynyttä ihoa. Lukeepa purkissa myös aineen käyvän hoitoaineena hiuksiin! Hiuksiin en ole vielä testannut mutta muuten tuote testattu erittäin hyväksi ja kaiken lisäksi saa melkein marketista kuin marketista eikä hinta päätä huimaa!

  Vastaa
 67. Lave 27.3.2011

  En millään pärjäisi ilman Garnierin kuivalle iholle soveltuvaa kasvorasvaa.. Varsinkin näin talvella päiväkin ilman tätä ihmevoidetta tekee tepposia.. Koska olen pari purnukkaa tämän talven aikana sitä käyttänyt, en ole kertaakaan kärsinyt inhottavista kuivista laikuista tai kamalasta hilseilystä. Suosittelen ehdottomasti kaikille kuivaihoisille! Hinta on naurettavat 4-6e ostopaikasta riippuen ja teho sitäkin parempi.

  Toinen talvituote on Blistexin lip relief cream, hoitaa rohtuneet ja pakkasen jäljiltä kärsineet huulet taas normikuntoon! Tämän jälkeen et halua enää palata normaalirasvoihin..

  Myöhemmin elämässä tulee varmasti olemaan tilanteita, että pitää kokeilla hulppeampia tuotteita. Kuitenkin ainakin siihen asti olen täysin vakuuttunut näistä tuotteista, ja mistäs sitä tietää jos korvaavaa tuotetta ei olekaan:)

  Vastaa
 68. Verttinen 27.3.2011

  Tällä hetkellä lasten takia öitä valvoneena ihan ehdoton tuote on ollut se Lumenen Beauty Base Blue Neutralizer peitevoide tummille silmänalusille. Toimii! Toinen luottotuote on Yves Saint Laurentin valokynä. :)

  Ja kiitos vielä kivasta blogista!

  Vastaa
 69. flic 27.3.2011

  Minä käytän Nivean versiota noista pyyhkeistä, ihan loistavia! :) Täytynee paketin loputtua vaihtaa merkkiä vaihtelun vuoksi. :)

  Vastaa
 70. Onneli 27.3.2011

  Apteekin aqalanL -merkkinen perusvoide on todella hyvä puhditusmaitona ja meikin poistossa. Aloin käyttää kyseistä tuotetta kun lapsellani on atooppinen iho ja suositeltiin että lapsi pestään perusvoiteella saippuan sijaan. Sen voi ostaa isossa pumppupullossa joten on helppo pitää suihkussa lähettyvillä ja on riittoisa. Puhditusmaitoa en ole ostanut/tarvinnut tämän löydön jälkeen.

  Vastaa
 71. Nea 27.3.2011

  Päivittäinen naamanpesu ja rasvaus! En juurikaan meikkaa, pidän luonnollisuudesta. Ja iho pysyy hyvässä kunnossa:) Paksuille ja pitkille hiuksilleni kun vielä löytyis joku muukin tyyli kun normi ponnari:)

  Vastaa
 72. Malla 27.3.2011

  Nuxen ”kesäpäivävoide”, jossa on suojakerroin ja kevyt itseruskettava. Kesäisin en käytä mitään muuta kasvoilla ja iho pysyy hyvässä kunnossa. Ikävä kyllä tätä ei vissiin enää valmisteta.. En tiedä mitä ihmettä teen kun tuo puteli loppuu :(

  Jos joskus laiskottaa käytän vauvan peppupyyhkeitä meikinpoistoon :) Ovat mielestäni parempia ja hellempiä kun normaalit kasvonputsauspyyhkeet.

  Vastaa
 73. siisii 27.3.2011

  Olen tosi laiska käyttämään mitää aineita, ja uskon vahvasti että riittävä vedenjuonti ja kasvisten syönti riittää ihonhoidoksi. Tosin olisihan se mukava pitkästä aikaa taas kokeilla ihan oikeaa ihonhoitoa, jos siihen vaikka jäisi koukkuun :)

  Vastaa
 74. miu 27.3.2011

  Runsas veden juominen ehdottomasti nro 1. Toinen on säännöllinen kuorinta. Peruspuhdistuksia tietenkin unohtamatta, mutta en jotenkin jaksa uskoa että sinänsä mikään yksi tuote voisi vaikuttaa ihon laatuun huomattavasti. Enempi se mitä syö, näkyy ihossa.

  Vastaa
 75. JenniHL 27.3.2011

  Kasvojen puhdistuksessa suosin Sensain puhdistusliinaa, siinä on oikeastaan ihan sama mitä käyttää puhdistusaineena koska se poistaa suurimman osan kaikesta meikistä.

  Hiusvinkkinä pesun ja hoitoaineen jälkeen kuivaan hiuksia vähän, ja hieron päähäni hiuksiin jätettävää hoitoainetta, ja pyyhkeen turbaanina päähän. Kyllä on pehmeät hiukset kun turbaanin ottaa pois 5-10min myöhemmin :)

  Sally Hansenin koventavat kynsilakat pitävät kynnet kunnossa, ja Lush:in sitruunantuoksuinen kynsinauhavoide pitää kädet pehmeinä.

  Ja tietenkin Elizabeth Ardenin 8 hour cream on parasta pitää aina mukana :) Se käy haavoihin, kipeille huulille ja käsivoiteena.

  Vastaa
 76. Murmeli 27.3.2011

  En lähde mihinkään yöksi ilman ehdotonta meikkiputsaria, apteekista saatavaa Sebamedia. Olen käyttäny tuota niin kauan kuin ees muistan, tippa veteen sekotettuna putsaa meikit täydellisesti veks, ja tosi riittoisaa, ja ei kuivata ihoa olleskaan. Se isompi pullo on huono kuskata mukana mutta täytän aina pienemmän pullon reissuihin mukaan. Tästä en luovu!

  Vastaa
 77. Henna 27.3.2011

  Käytän iltaisin kasvojen ja samalla silmämeikin pesuun dermosilin puhdistusvaahtoa. Se puhdistaa samalla siis silmämeikinkin todella hyvin. Aivan mahtava tuote, juuri sopiva mun kaltaiselle laiskurille :)

  Vastaa
 78. Noora 27.3.2011

  Kannattaa hyödyntää kauppojen kosmetiikkaosastolla välillä pyöriviä meikkiesittelijöitä ja meikkaajia. Kävin itse pari viikkoa sitten Sokoksen kauneusviikoilla ja sain siellä todellisen meikkioppitunnin ammattimeikkaajalta nimenomaan siitä, mitkä sävyt, tuotteet ja meikkaustavat sopivat itselleni parhaiten. Kaupanpäälle oppitunnin ohessa sain kasvoilleni upean meikin eikä tietenkään maksanut mitään. Mutta ihan ilmaiseksi en päässyt, sillä halusin tietysti ostaa kaikenlaista uutta meikkipussiin. :)

  Vastaa
 79. Emilia 28.3.2011

  Kuiville jaloille, joissa kovettumia: Joku perus kosteus- tai jalkavoide, valelu baby oililla ja sukat > lopputuloss on kuin vauvan jalat :)

  Vastaa
 80. hheidi 28.3.2011

  Heh, multa löytyy useampiki (apteekista saatava) tuote, joita en vaihtais pois. Eka on putsari-kasvovesi-yhdistelmä, Vichy-sarjan Purete Thermal Micellaire. Käytän päivittäin vaan peitevoidetta+kun iho on huonona, nii myös meikkivoidetta, eli en tarvi järeitä aineita iltapesuun. Toka ja kolmas on myös Vichy-sarjasta, Aqualia Antiox silmänympärysvoide ja tuubissa oleva kasvovoide, jossa on myös suojakerroin 12.

  Vartalolle käytän apteekista Aqualan L:ää joka suihkun jälkeen. Iho kiittää, samoin minä, ku iho on pehmeä ja sileä. Käy myös käsi- ja yövoiteena ainaki mun iholle. Ja viimeisenä, mutta tärkeimpänä Bepanthen! Ei varmaan tarvi selityksiä. ;)

  Vastaa
 81. Mallu 28.3.2011

  Itse en usko mihinkään kalliisiin purnukoihin, enkä sellaisia ikinä siis ostakaan. Kosteutukseen käytän vain yhtä eli Nivean Softia, jota käytän niin kasvoille kuin käsillekin.

  Tuossa on tullutkin nuita perusvinkkejä, joten sellaista kuin puuteripaperi voisin vielä mainostaa. Ei tarvi koko ajan lisäillä paakkuuntuvaa puuteria, kun ainakin ”ensimmäisen kerran” sijaan taputtelee puuteripaperilla. Ainakin Stockalta saa. (Tämä ei kyllä ollut nyt varsinainen luomukauneusvinkki;)

  Vastaa
 82. Ninah 28.3.2011

  Minulla kyynärpäät ovat usein kovat ja kuivat ja olen löytänyt aivan ihanan tuotteet joka vuosien etsinnän jälkeen on

  pehmittänyt kovettumat, ali Akamutin Kalahari vesimelooni kosteusvoide. Aivan loistavan kosteuttava sekä ihanan tuoksuinen.

  Tuore jota ilman en pärjäisi on ripsiväri.

  Vastaa
 83. Roosa 28.3.2011

  Kokeilussa ollut myös ja älyttömän tyytyväinen noihin liinoihin jotka just loppu :D

  Vastaa
 84. Julietti 28.3.2011

  Käytän Eucerinin puhdistusgeeliä ja Lumenen kasvovoidetta. Siinä on kaikki mitä tarvitaan!

  Vastaa
 85. tepa 28.3.2011

  riittävä veden juonti pitää ihon hyvässä kunnossa

  Vastaa
 86. pirtzirp 28.3.2011

  Ihana huppari sulla oispa myös mulla.

  Tykkään Lumene tuotteista mutta puhdistusvoide ei ole minun makuuni.

  Joku vaahto on ihan simppeli juttu.

  Vastaa
 87. saana 28.3.2011

  Oma kauneusvinkkini on bonacuren märkiin hiuksiin laitettava ja jätettävä latvasuoja. Pidentää parturikÿntien väliä ja mahdollistaa hiusten kasvatuksen. Kosteuttaa ja suojaa hiuksia tekemättä niistä raskaita.

  Sulla on tosi kiva blogi ja sitä en erityisen kiva seurata nyt, kun olen muuttanut 29 Tampere vuoden jälkeen Tromssaan Norjaan.

  Vastaa
 88. Hene 28.3.2011

  Rumiin, kuiviin ja ryppyisiin kyynärpäihin paras hoito on ollut sitruuna+oliiviöljy käsittely. Kurttuisiin ihopoimuihin pesiytynyt omituinen mustuus hangataan ensin tiehensä sitruunalla ja sitten kyynärpäät käsitelllään oliiviöljylllä. Nykyisin pehmoiset ja puhtaat kyynärpäät :)

  Vastaa
 89. Fanny 29.3.2011

  Juon pari vesilasillista aamuin illoin, siinäpä se :) Iho tuntuu ja näyttää paremmalta.

  Vastaa
 90. Cherie 29.3.2011

  Yritän syödä mahdollisimman vähän rasvaisia ruokia ja suklaata ;) Veden juonti on tärkeää, sekä päivittäinen ihon puhdistus, säännöllinen kuorinta ja muutaman kerran vuodessa on hyvä käydä asiantuntevan kosmetologin käsissä.

  Vastaa
 91. Karol 29.3.2011

  Aspiriini/hunaja kuorinta!

  Vastaa
 92. ciica 29.3.2011

  Ei meikkivoidetta päivittäin, vaikka aluksi voi tuntua jännältä niin iho paranee silmissä. Pohjaksi riittää poskipuna ja Make Up Storen Care & Cover Light . Superpeitepuikko silmänalusille ja pikkuvirheille.

  NIVEA SOFT! Paras kasvorasva ja edullinen myös, iho tuoksuu puhtaalle ja raikkaalle (mies tykkää). Minulla on herkkä iho, mutta tämä sopii. Käytän myös kropparasvana.

  Vastaa
 93. PS 29.3.2011

  Ihan sattumalta huomasin saavani hiukset puhtaaksi paremmin, kun ensin ”normaalisti” laitan shampoota (mutta ei liikaa) märkiin hiuksiin, huuhtelen vähän ja lisään vielä toisen kerran vähän shampoota. Tuo toinen shampooannos hieroutuu (ja vaahtoaa) paremmin päänahkaan ja hiuksiin, kun ne ovat jo ennestään pikkaisen ”pestyt”.

  Kiva lukea näitä vinkkejä, pitää ottaa muutama kokeiltavaksi. :)

  Vastaa
 94. Emilia Lehtisalo 29.3.2011

  Itellä käytössä ollut jo pitkään Lumenen puhdistusaineet. Mua on kyllä siunattu hyvällä iholla, josta todella onnellinen. Ei oo niin tarkkaa vaikka välillä jäis puhdistukset vähemmälle.

  Oli muuten kiva moikata vloppuna sinua Sokoksella :)

  Vastaa
 95. Viveka 30.3.2011

  Oliiviöljy: ostan sitä ruuanlaittoon, josta sitä liikenee pieneen pumppupulloon meikkikaappiini. Sieltä pumppaan pisaran sormille ja pyyhkäisen ne kevyesti silmämeikin päälle. Suihkuttelen loput öljyt ja meikit pois iltasuihkun yhteydessä. Helppoa, eikä jää ripettäkään ripsaria, ei tiukempaakaan tavaraa. Ja pullo riittää ikuisuuden!

  Vastaa
 96. Virpi 30.3.2011

  Mä oon käyttänyt nyt talven ajan jotain luomuhoitoainetta, ensin käytin Urtekramin luomusamppootakin mutta tykkäisin enemmän sellaisesta joka vaahtoaa, joten sen jätin pois.. mutta hoitoaine jäi. Mun tukka ei oo IKINÄ ollut näin hyväkuntoinen ja kiiltävä. Kampaajakin ihmetteli, mitä oikein oot tehnyt hiuksillesi. Marras-maaliskuun välillä tukka oli niin hyvässä kunnossa että ei olisi edes vaatinut huonojen latvojen tasaamista koska niitä ei käytännössä ollut. Näön vuoksi otettiin milli pois ja ei edes tullut veloitusta tasauksesta. Joten lienee jotain vaikutusta tuolla hoitoaineella sitten..

  Vastaa
 97. Anni 30.3.2011

  Parempaa kauneudenhoitotuotetta, voidetta ei ole kuin Ceralanin perusvoide! Itsellä toimii paljon paremmin kuin hintavammat tuotteet :-)

  Vastaa
 98. Eveliina 31.3.2011

  Mulla ei ole mitään vinkkiä, mut lueskelen noiden muiden. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *