Tänään treenasin pitkästä aikaa PT:n kanssa. Oli melkoisen raskas treeni, hoin koko ajan vaan, että ”mä kuolen, ihan oikeesti mä kuolen!” :D Tein kahvakuulan kanssa kyykkäyksiä ja muita ”askelluksia” ja välissä aina ”roikuin” sellaisista remmeistä tehden punnerruksia ja vaikka mitä. Loppukevennykseksi tein vielä minipituisen  intervallitreenin. Olispa ollut kamera mukana, damn! Vaikka toisaalta, en olis niin varma oisko teitä kiinnostanut mun roikkumiset ja kyykkäilyt…

Sporttipukeutumisesta vielä pari sanaa (vaihteeksi).

sport1

Nike taitaa olla mun suosikki sporttimerkki. Paita on Niken dryfit matskua ja housut on taas enemmänkin streetwearia, eivät sovellu niin hyvin hikitreeniin paksun materiaalinsa johdosta.

sport2

Pidän näitä pöksyjä enemmänkin kotosalla ja vaikka kävelylenkillä.

sport3

Reebokin pitkävartiset salikengät ovat kevyet ja tukevat. Nämä taas ovat tarkoitettu juurikin kuntosaliharjoitteluun.

sport6

Hassut pitkät resorit, toisaalta aika miellyttävät, eipä ainakaan lahkeet mene kuraiseksi tuolla ulkona.

sport5

Salikassi on Ylivieskan tuliainen itselleni.

sport4

Toisaalta se on aivan sama missä vetimissä sitä treenaa, mutta kivat ja pirtsakat treenivaatteet tuovat ehkä vähän lisämotivaatiota? Hih, tai niillä voi palkita itsensä, kun asetetut  tavoitteet täyttyvät. Toisaalta kannattaa panostaa kunnon vetimiin, sillä ne kestävät kulutusta ja pesua, jopa monia vuosia.

Mitäs te tuumitte, lampsitteko salille vanhoissa verkkareissa vai kuljetteko tän kauden trendireleissä jumppaamassa? Vai oletteko kuten minä, jotain vanhaa, ehkä jotain uutta, miten milloinkin… Mulla muten löytyy ainakin 6 vuotta vanhat jumppahousut, jotka ovat edelleen kovassa käytössä!

0 Comments

 1. NannaK 16.3.2011

  Kyllä ne uudet vaatteet vaan piristävät treenailua, ei mahda mitään! Harmi vain ettei opiskelijalla ole varaa panostaa muihin kun H&M:ltä hankittuihin vaatteisiin, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Ihanan pirtsakoita vaatteita sulla kyllä! :) Ja mua ainakin kiinnostaisi ne sun kyykkäilyt ja muut kuvien muodossa.. :)

  Vastaa
  • Maj 16.3.2011

   Tai sit pitää vaan hankkia tooosii harvoin jotain arvokkaampaa, vai mitä? Kiva kuulla, että joku olisi ehkä kiinnostunut, hmm… Itse olen välillä aivan liian innokkaana täällä höpöttämässä vaikka ja mitä:D

   Vastaa
  • ciica 17.3.2011

   Mun parhaat yleisliikuntahousut on Henkkamaukan mustat, ohuet colleget. Vaikka olis vartsua ostaa urheilumerkinkin kamppeita, en oo löytäny parempia. Niissä on paras muotoilu meikätytön vartalolle.

   Vastaa
 2. Ira 16.3.2011

  Oi ihanalta näyttää noi pitkät resorit! Samoilla linjalla mennään, uutta ja vanhaa sekaisin :) Ei tarvii ihan kaikkea päivittää jatkuvasti, kun laadukkaat kamat kestää kuitenkin aika hyvin.

  Vastaa
  • Maj 16.3.2011

   Kiitos! Niin ne vaan kestää ja kestää, ei kaikki, mutta useat kyllä!

   Vastaa
 3. Jenni. 16.3.2011

  Munkin suosikkimerkki on Nike :) Jotenkin Niken vaatteet on vaan aina parhaimman näkösiä. Monet sanovat, että kuntoillessa kannattaa panostaa eniten rintsikoihin ja kenkiin ja olen kyllä samaa mieltä. Se ei silti tarkoita, että treenaisin vanhassa t-paidassa ja verkkareissa :D Kyllä itseään saa joskus hemmotella pirtsakalla urheilutopilla ja kivoilla trikoilla, jos ja minun tapauksessa KUN ne motivoi liikkumaan.

  Vastaa
  • Maj 16.3.2011

   Nike on vaan paras! Niin se varmaan on kyllä, Miss Hulkilla olisi varmaa pari sanaa sanottavana mun opiskeluajan salikengistä ja urheilurintsikoista, toivotaan että se ei lue tätä…

   Vastaa
 4. Suvi 17.3.2011

  Mulla on treenatessa joko urheilutoppi tai ihan perustoppi käytössä, jalassa usein caprimalliset treenihousut. Casallin on lempparit tällä hetkellä :) Kenkäpuolelle on hankitalistalla sali- ja spinnauskengät, tällä hetkellä vedellään Niken fitneskengillä, jotka on ehkä kuitenkin enemmän suunnattu tanssipohjaisille tunneille ja mä taas oon tykästynyt enemmän lihastreeniin ja spinnaukseen :) Mutta ehdottomasti uudet treenivaatteet puskee ihan itsestään salia kohti tätä ruhoa…

  Tuli mieleen kysäistä, mitä sulla on sisäsilmäkulmassa? Valokynää vai jotain muuta? :)

  Vastaa
  • Maj 17.3.2011

   Niin, kivoista vaatteista saa inspistä treeniin :) Psstt.. Kerron ihan kohta (tämän illan) postauksessa, että mitä mulla on silmäkulmassa ;)

   Vastaa
 5. Maria 17.3.2011

  Täältä ääni Performancelle! Toki Nikenkin vaatteita kaapista löytyy… Aika paljon… :D

  Vastaa
  • Maj 17.3.2011

   Mulla ei kauheesti ole mitään Peakiä, onko hinta/laatu-suhde kohdillaan mielestäsi?

   Vastaa
   • Maria 17.3.2011

    Mulla on yhdet Peakin jumppahousut, jotka ovat olleet kovassa käytössä jo kohta kymmenen vuotta :)

    Vastaa
 6. Maria 17.3.2011

  Siis Peak Performancelle, piti kirjoittamani…

  Vastaa
  • Maj 17.3.2011

   Jep, hoksasin :))

   Vastaa
 7. Sanni 17.3.2011

  Ma oon kylla just tota mielta, etta kunhan rintsikat ja kengat on hyvat, ni aivan yks ja hailee mita muuta sita on paalla treenatessa! Tosiaan panostan just urheilurintsikoihin, vaikka naa tissit nyt ei oo mitkaan ihan hirveet pallot, mut siis pakko olla tukevat esim juoksumatolla juostessa tai alkaa vaan sattuu niin maan prkleesti…

  Mut siis muuten ei vois vahempaa kiinnostaa minkanakosena siella salilla hillun.. siellahan on ihan hikisena ilman meikinhiventakaan, joten ei se loppuvarustus sita lookia voi mitenkaan pelastaa :D

  Joskus nauratti ihan hillittomasti entisella kuntosalilla kaydessa semmoset tyttoset jotka oli viimosen paalle jossain juicy couture verkkareissa, juoksi semmosta holkkaa matolla ettei vaa tullut liikaa hiki ja sitte teki ehka jotain kasilihaksia pikkusilla painoilla siihen paalle… miks helvetissa ne ees vaivautu sinne salille asti??? No kuiteski. jokainen tyylillaan kai sit :D

  Vastaa
  • Maj 17.3.2011

   Ymmärrän kyllä mitä tarkoitat, mutta… Noh, kaikki omalla tavallaan… Mulla on monesti meikkiä naamassa kun menen treenaamaan, en jaksa poiskaan pestä turhaan, vasta treenin jälkeen :)

   Vastaa
 8. maidelin 17.3.2011

  Omat Davidin jumppahousuni oon ostanu varmaan jotain 5-6 vuotta sitten 5 eurolla pikkusiskoltani, joka taas on ostanut ne housut joskus (en edes tiedä, milloin) kirpparilta:’) Mutta edelleen on aivan parhaat! Pitkään ehin mulle sopivaa jumppapaitaa, jollaisen sitten löysin viime syksynä.

  Vastaa
  • Maj 17.3.2011

   Näin voi olla, lemppareista ei raaski luopua, vaikka niihin tulis reikiä :D

   Vastaa
 9. Rytsis 17.3.2011

  Meikä on vähän semmonen vanhat-verkkarit -tyyppi. Hävettää ihan, mutta en vaan jotenkin raaski ostaa hiton kalliita nikejä… Ihan sattuu sydämeen kun kattoo niitä hintoja. Tällä hetkellä Brooksin juoksuhousuissa ja missä sattuu t-paidassa/topissa jumppaan :)

  Vastaa
  • Maj 17.3.2011

   Alesta sit vaan, jos oikein kovasti mieli tekee ;)

   Vastaa
 10. Maira 17.3.2011

  Mie oon kyllä tykästynyt että on hyvät treenikamppeet :) Tykkään myös että näyttää kivalta, ei vaan se että ne on myös sopivia tarkoitukseensa.

  Kannattaa käyttää kaikki kesä/joulu/varastontyhjennysalet hyväkseen (Rytsikselle tää ;), itse ostin viimeksi heinäkuussa pari kolme kivaa toppia (Peak, Adidas) ihan pilkkahintaan. Ja nimenomaan kun on laadukkaita, niin kestää!

  Vastaa
  • Maj 17.3.2011

   Aivan totta :))

   Vastaa
 11. Elina 17.3.2011

  jumppaatko meikit naamassa? aika epähygieenistä!! :S

  Vastaa
  • Maj 17.3.2011

   Kyllä, melko usein. Eipä se mitenkään erityisen epähygieenistä ole, hiki puskee meikit ulos, ei sisäänpäin. Jos olen meikannut aikaisemmin, en vaivaudu niitä pesemään ennen treeniä, jälkeen kylläkin!

   Vastaa
 12. Lotta 17.3.2011

  Niken vaatteet on parhaita! Mulla on parit caprimalliset jumppatrikoot, ja toppeina käytän H&M toppeja. Tietty olis kiva joku teknisestä materiaalista valmistettu, ei-hikoileva paita mutta niiden mallit ei näytä mulla hyvältä.

  Ja mäkin panostan eniten kenkiin ja urheiluliiveihin. Shock Absorberit käytössä :)

  Vastaa
  • Maj 17.3.2011

   Panostat varmaankin juurikin oikeisiin juttuihin :) Ei kai se niin tarkkaa sen paidan kanssa ole?

   Vastaa
 13. Nina 17.3.2011

  Ihana Maj! Miksi kukaan ei ole kertonut, että bloggaat täällä?!

  Kuinka tämä on voinut mennä minulta ohi!??! Luin aina blogiasi, kun kirjottelit vielä blogspotiin ja pidin blogistasi tooodella paljon!

  Ihanaa oli löytää sinut uudestaan! Flunssapäivä piristyi kummasti!

  Kiitos! <3

  Vastaa
  • Maj 17.3.2011

   En tiedä, et ole kysynyt :DDD HIhii, kiva kun löysit tänne takaisin :)) Ja kiitos ihanasta kommentistasi <3

   Vastaa
 14. nata 17.3.2011

  hyvältä näyttää ja repesin et eile tein iha täsmällee saman reenin ku säki! ilmeisesti kaikki pt:t tyrkyttää kahvakuulaa ja trx-nauhoja :D onnistuin jotenki venäyttää olkapääni eile salilla ja tänään kutsuukin varmaa crosstraineri, harmi ettei toista kättä voi jättää himaan paranemaan ittekseen heh.

  ja kyl ehdottomasti pitää panostaa reenivaatteisiin, paljo surkeempi motivaatio jollai vanhoilla harmailla rytkyillä lähtee mihinkään. kivat reenivaatteet parantaa jotenki ryhdinkin takas ojennukseen.

  mukavaa viikonlopun alkua!

  Vastaa
  • Maj 17.3.2011

   Ehkä niillä on ollut joku koulutus aiheeseen liittyen ;) Vai onks ne vaan nyt niin IN, jaa-aa?

   Vastaa
 15. mauku 17.3.2011

  Hellurei! Selailin tossa sun ihania vanhoja postauksia kunnes eteeni tupsahti tämä kuva..

  http://2.bp.blogspot.com/_6bNc30xTBxM/THVgErO0dNI/AAAAAAAAAQ0/5vu1W95cPBk/s1600/r11.jpg

  Maj the munamies :D

  Okei, en tiiä oliko toi niin hyvä juttu mutta itseäni hymyilytti kun vastaan tuli.. :)

  Kivaa päivänjatkoa ja uusia postauksia odotellessa!

  mauku

  Vastaa
  • Maj 17.3.2011

   Pieni muna, iso sielu… xD

   Vastaa
 16. kettu 17.3.2011

  Hei ihan pakko kysyä, mistä sä oot ostanu noi niken collegehousut? haluaisin just tollaset samantyyppiset =))

  Itellä kans ehkä nike se lemppari urheiluvaatemerkki, löytyy shortseja, salikengät (ja juoksulenkkarit) ja noita samantyyppisiä dri fit toppeja. Joku vois sanoo turhamaiseks, mut kyl mä ainakin motivoin itteeni näteillä urheiluvaatteilla :D ne aina piristää arkea, ja tekee mieli lähtee salille useemmin kivoissa vaatteissa ku joissain vanhoissa verkkareissa tms.

  Vastaa
  • Maj 17.3.2011

   Kysy pois vaan, niitä Niken pöksyjä saa Intersportista ja Stadiumista :)

   Vastaa
 17. sussu 17.3.2011

  Heippa,

  Muistelen joskus maininneesi (vai olikohan se kirjoitettu johokin…?) että olet media-assistentti. Ammattikoulupohjainen siis? Oletko saanut omalta alaltasi töitä, nykyään taidat tehdä kosmetiikan parissa hommia, eiks niin? Oletko yhä kiinnostunt alasta vai onko kosmetologihommat paljon mukavampia? Itseäni koulutus kiinnostaisi ja olet ainut jonka teidän opiskelleen(?) alaa. Vinkkejä ja tuntemuksiasi kaivataan:)

  Vastaa
 18. Maj 17.3.2011

  Apua! Siitä koulusta on niin paljon aikaa, kävin sen heti ylä-asteen jälkeen. Minulle se oli ehkä vähän turha, mutta kai siitä jotakin hyötyäkin oli… Voi ei musta ole paljoakaan apua! Muistaakseni suurin osa luokaltani valmistui ”työttömiksi” ja jatkoivat opiskeluja, suurin osa taisi vaihtaa ihan kokonaan alaakin…

  Vastaa
 19. Heidi 18.3.2011

  Kyl maar sillä on väliä mitä pistää päälle kun kuntoilee! :D Ihan jo niinku lähtökohtaisesti istuvat vaatteet ja mieluusti sit oikeeseen tarkotukseen, en ehkä valitsisi sitä ei-hengittävää -materiaalia olevaa takkia kunnon juoksulenkille tai muutenkaan esim. kenkiä, jotka ei vastaa yhtään käyttötarkoitustaan niin jalkaan. Vie vaan liikunnan riemua kun ottaa päähän enemmän kuin laki sallii kun painaa/puristaa/tuntuu epämiellyttävältä.

  Vaikka mulle on väliä mitä merkkiä mä puen päälleni, niin kyllä niitä vanhoja vaatteita pyörii salipaitoina etc. Mä en kuitenkaan halua heittää sikäli hyvää ja käyttökelpoista pois, ni kyllä ne melkeenpä aina menee vähintään siellä salilla. Oon kyllä ehdottomasti samaa mieltä, että mitä ”paremmat” on vaatteet sitä innostavampaa on kuntoilu! Mä suorastaan palan halusta päästä käyttämään uusia Niken juoksushortseja, enkä malta odottaa kesäkelejä, että pääsisi ulos lenkille – nyt ne on todettu hyviksi treenatessa cross trainerilla.

  Lempimerkki on iiiihan ehdottomasti Peak Perfromance. Mä tykkään siitä niiiin paljon. Treenikasseista lähtien on Peakia aika lailla edustettuna mun treenikamppeet, ja no onhan ne jotkut hinnat vähän naurettavia, mutta kyllä mun mielestä toi hinta-laatusuhde pelittää. Ja ostamalla Peakia tuon omaan kuntoiluun (& vapaa-aikaan) pientä luksusta. Toinen suosikkimerkki on Nike, ne vaan tekee niiin raikkaita vaatteita, ettei niitä voi vastustaa!

  Ylipäätään kiinnostaa treenipukeutuminen työn puolesta, kun urheiluvaatteita tulee katseltua viikoittain. Onhan siinä omat edut ja haitat, toisaalta on tosi kiva nähdä se koko tarjonta ja kokonaisuus sekä oma kehittyvä tietotaito tuotteista, mutta sitten ne houkutukset…!

  Vastaa
  • Maj 21.3.2011

   Aikamoista, vakuutuin täysin urheiluvaatteiden tarpeellisuudesta entisestään ;)

   Vastaa
 20. Viveka 20.3.2011

  Oman mielen mukaiset treenivaatteet piristävät ja nykyisin toimivatkin loistavasti! Nike on omakin suosikkini, hyvin ja motivoivasti ”brändätty” tuote,

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *